coolerman Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2012 τα παιδια πιο πανω μου ειπαν να κοιταξω το part number. αυτη που μου εστειλες θα κανει σιγουρα ? το μοντελο του υπολογιστη που λες.. ναι κανει αυτη η οθονη! το λεει αλλωστε το σημαντικοτερο ειναι τα πιν που εχει στην πισω θεση για την συνδεση της και στο inverter! εννοειται οτι μπορεις να βαλεις και απο αλλο μοντελο οθονη 15.6'' με ιδια χαρακτηρηστικα!
kostask91 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2012 λοιπον εχουμε προβλημα.. ξεκινησα να ξεβιδωνω το πλαισιο οπως δειχνει και στο βιντεο και μια βιδα αυτη διπλα απο την καμερα δεξια φαινεται σαν να ειναι στραβα βιδωμενη παλεψα να την ξεβιδωσω με αποτελεσμα να χαλασω τη βιδα στη κεφαλη της. τωρα πως ακριβως την βγαζω? γραψε ακυρο. τα καταφερα. 1
kostask91 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2012 Λοιπον. Η οθονη απο πισω δεν ειναι οπως στο βιντεο που μου εστειλες. Πως ακριβως ειναι αυτος ο κωδικος ? Δηλαδη ποσα ψηφια πανω κατω για να δω ποιος ειναι γιατι εχει πολλους κωδικους LP156WH2 αυτος ειναι ?
coolerman Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2012 LP156WH2 αυτος ειναι ? απο τι βλεπω ναι αυτος ειναι!
kostask91 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2012 και επειδη δε τα παω καλα απο ebay (μεχρι και paypal πρεπει να κανω για να παρω οθονη, δεν εχω ξαναπαραγγειλει) μπορεις να μου βρεις την πιο οικονομικη που μου κανει μαζι με τα μεταφορικα εννοειται. και κατι ακομα , υπαρχει πιθανοτητα να μου ερθει πχ χαλασμενη η μεταχειρισμενη ??
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα