Προς το περιεχόμενο

Pillars of Eternity (Project Eternity - Obsidian)

kostacurtas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Moderators

Εδέησε ο Κύριος.

Επιτέλους μπήκε για pre-load το παιχνίδι. Έψηνα να πάρω και το add-on για το πρώτο expansion, αλλά με ξενέρωσε αρκετά η συμπεριφορά που επέδειξαν απέναντι στους backers. Τι να πω, αν με αποζημιώσει το παιχνίδι θα το τσιμπήσω το expansion στις επόμενες ημέρες.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Super Moderators

Aς είναι το παιχνίδι αυτό που ελπίζουμε -και πρέπει, με τόσα λεφτά που μάζεψαν- να είναι, και ας πω "πάσο" που δουλεύουν ήδη πάνω σε DLC. 

Δηλαδή, αμάν με τα DLC.

• Moderators

Αν τα DLC's είναι του τύπου 0,99$ για ένα +3 axe, I'll pass.

Αν είναι όμως της μορφής 5$ για μια extra αποστολή των 5-10 ωρών, είμαι μαζί τους.

Έχουν αναφέρει αν θα «ανοίξουν» την μηχανή του παιχνιδιού για να μπορούν οι fans να φτιάχνουν mods κλπ;

• Super Moderators

Σε αυτόν τον κυκεώνα που ονομάζουν φόρουμ -πραγματικά έχω ζαλιστεί, ψάχνω να δω αν αλλάζουν τα χρώματα αυτή τη στιγμή- υπάρχει και ένα poll για το τι θέλει ο κόσμος, DLC, expansion packs ή και τα δύο και -αναμενόμενα- συντριπτικά ψηφίζουν υπέρ των expansion packs.

Κι από ό,τι κατάλαβα, προς τα εκεί θα κατευθυνθούν, νέοι χώροι, κάποια μικρή πόλη, μπουντρούμια τριγύρω κτλ.

Δεν τους φοβάμαι, δεν πιστεύω πως θα τινάξουν το όνομα ενός franchise που αγωνίστηκαν να στήσουν, απλά μου τη δίνει να ακούω για expansions πριν ακόμη βγει το παιχνίδι.

Εντάξει, δεν είναι η μνημειώδης, εγκληματική φόλα με το Prothean DLC (που ήταν αισχρά φτωχό) του ΜΕ3, ας πούμε, αλλά και πάλι...

Τέλος πάντων, πιστεύω πως θα δούμε καλά πράγματα αύριο το βράδυ, χρόνος πού θα βρεθεί, αλλά αυτό είναι μια άλλη ιστορία.

• Like 1

• Super Moderators

Ναι, είχε αναφερθεί σε ένα Q&A στο Reddit, και το έχουν μεταφέρει πολλά sites (παράδειγμα, εδώ).

Εγώ αυτό που θέλω είναι να μην έχει έναν θεϊκό ήρωα κτλ. που μαζεύει γύρω του άλλους και πάει να πολεμήσει το κακό. Fantasy είναι, κάποιο τρομερό κακό θα υπάρχει, απλά θέλω την ελευθερία να παίξω ένα gnome, ας πούμε, που παρατάει την ασφάλεια του σπιτιού του και πάει να ζήσει μια περιπέτεια γιατί έτσι, όχι γιατί είναι το νόθο ενός θεού, λ.χ. (BG I'm looking at you).

Μία μέρα έμεινε :)

Εγώ αυτό που θέλω είναι να μην έχει έναν θεϊκό ήρωα κτλ.

Μμμμ στο new vegas συμβαίνει αυτό(obsidian και τουτο). Βασικα είναι το μόνο rpg που θυμάμαι να είναι έτσι από αυτά που έχω παίξει.

Εγώ αυτό που θέλω είναι να μην έχει έναν θεϊκό ήρωα κτλ. που μαζεύει γύρω του άλλους και πάει να πολεμήσει το κακό. Fantasy είναι, κάποιο τρομερό κακό θα υπάρχει, απλά θέλω την ελευθερία να παίξω ένα gnome, ας πούμε, που παρατάει την ασφάλεια του σπιτιού του και πάει να ζήσει μια περιπέτεια γιατί έτσι, όχι γιατί είναι το νόθο ενός θεού, λ.χ. (BG I'm looking at you).

Εγω αυτό που προτιμω σε ένα rpg είναι ένα "from rugs to riches story".

Οχι riches με την έννοια των χρημάτων ή κοσμημάτων, αλλα απο άποψη δύναμης και παρουσιαστικού.
Δηλαδή, να ξεκινάει ντυμένος με κουρέλια και ένα απλό μαχαιράκι, και οσο προχωράει να αναβαθμίζει σε όπλα, και στολές.
Οχι να είναι 5το Level, και να φοράει στολές που δείχνουν πιο ισχυρές από 20ου Level στολές.
Οι πολύ καλες στολές (εμφανισικά, οχι απο stats) να εμφανίζονται μόνο στα τελευταία levels.

Ακόμα και στο animation θα ήθελα στην αρχή να μη μπορεί να πάρει τα πόδια του στη μάχη, και να βαράει με μεγάλο χάσιμο στο stamina, και αδέξιες κινήσεις, και όσο προχωράει και ανεβαίνει levels, το animation να γίνεται πιο μαχητικό, με κινήσεις δυναμικές και καλύτερα combos.
Σε πολλα rpg, το animation του ήρωα είναι το ίδιο απο την αρχη μέχρι το τέλος. Μόνο τα όπλα αλλάζουν.

πλεον αυτο το σεναριο μοιαζει γραφικο και ξεπερασμενο αφου ακολουθησαν παρα πολλα ιδια (μην πω σχεδον ολα) αλλα τοτε ηταν πρωτοπορο και επαναστατικο.Εγω τουλαχιστον ειχα ξετρελαθει με το σεναριο (εκτος ολων των αλλων φυσικα) και εκτος των αλλων απο κει που εχεις το feeling οτι εισαι ο μοναδικος γιος του πιο κακου θεου φαααπ τρως την φαπα και μετα ανακαλυπτεις οτι ο αλλος εχει σπειρει εκατονταδες σαν τον δικο μας τον Δια... επικο το σεναριο του BG απλα επικο.

αυτο που ψαχνεις φερνει πιο πολυ σε αρχοντα/χομπιτ αλλα χωρις τις θεικες η εστω εξωπραγματικες δυνατοτητες του main χαρακτηρα πρεπει να μοιρασεις πολυ καλα skills -σεναριακα παντα- σε ολη την ομαδα που δεν με χαλαει καθολου αλλα εγω ελπιζω σε κατι πιο καινοτομο. Οτι και να ειναι θα το τιμησω δεοντως παντως για να δουμε...

• Moderators

Δώστε βάση στο reddit του PoE. Έχει πολύ ψωμί, όποιος θέλει να εμβαθύνει στο γκέιμ ας το έχει στα υπόψιν του. Π.χ. έχει άπειρα portraits κλπ.

• Moderators

Είμαι ο μόνος που έχει πάθει ΨΥΧΩΣΗ με το παιχνίδι και δεν μπορεί να περιμένει δευτερόλεπτο μέχρι τις γαμώ-8 το απόγευμα οπότε και ξεκλειδώνει το game στο Steam;

Έχω κάνει όλη την απαραίτητη προετοιμασία, έχω κατεβάσει portraits, manuals, soundtracks, νουβέλες και δε συμμαζεύεται, έχω ενημερώσει τη γυναίκα και έχω κανονίσει να λείπω αύριο από τη δουλειά. Θα ετοιμάσω τόνους καφέ για να καταφέρω να βγάλω την ολονυχτία, καθώς έχω πάρα πολύ καιρό να κάνω γερό gaming session των 8 ή 10 ωρών και αυτό σίγουρα θα είναι ένα τέτοιο.

• Like 2

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Γιατί κι εσύ δεν το πήρες gog που ξεκλειδώνει 2-3? (Μπορεί να λέω λαλακίες και να μην ξεκλειδώνει τότε..)

Επεξ/σία από Tmark

• Moderators

Δεν είναι στη φύση μου ως gamer να μην έχω το παιχνίδι στο Steam. Αν μπορώ να το πάρω στο Steam, θα το πάρω στο Steam. Από GoG.com ψωνίζω μόνο προσφορές ή games που δεν υπάρχουν στο Steam ή games που έχουν ανάγκη τις μόντες του GoG.com για να παίξουν απροβλημάτιστα.

Εξάλλου νομίζω ότι στο GoG.com ξεκλειδώνει στις 5 το απόγευμα. Αν βάλουμε μέσα στη σούπα ότι το GoG.com δεν έχει pre-load, περίπου την ίδια ώρα με τους Steam users θα ξεκινήσουν το παιχνίδι και οι GoGers.

• Like 3

Το autoupdate του Steam + το cloud saving με τραβάει κι εμένα, αλλά μου αρέσει το drm-free του gog.

Έχω μέχρι το μεσημέρι να αποφασίσω που θα το αγοράσω..

Είμαι ο μόνος που έχει πάθει ΨΥΧΩΣΗ με το παιχνίδι και δεν μπορεί να περιμένει δευτερόλεπτο μέχρι τις γαμώ-8 το απόγευμα οπότε και ξεκλειδώνει το game στο Steam;

Όχι, δεν είσαι ο μόνος. Γίνεται πανικός σε διάφορα σημεία του ιντερνέτι. Προσωπικά είμαι καμιά εβδομάδα που περιφέρομαι σαν ζόμπι μετρώντας τις ώρες.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...