Προς το περιεχόμενο

Pillars of Eternity (Project Eternity - Obsidian)

kostacurtas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Εγώ το μόνο που ελπίζω τώρα είναι να σκέφτηκαν τα fonts γιατί θα βγω έξω και θα τσιρίζω σαν την γριά που έχω στον πάνω όροφο και κοντεύει να με τρελάνει. 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Moderators

Τα old-school turn-based party-centered isometric medieval fantasy role-playing games είναι σαν το καλό κρασί.

Όσο πιο πολύ αργούν να ωριμάσουν, τόσο καλύτερα αποδεικνύονται. :P

Μακάρι, ήμουν έτοιμος να ξεκινήσω το Baldur's Gate EE (έχω αγορασμένες και τις κλασσικές εκδόσεις του GOG), αλλά λέω να κάνω λίγο υπομονή για το PIoE

Μακάρι, ήμουν έτοιμος να ξεκινήσω το Baldur's Gate EE (έχω αγορασμένες και τις κλασσικές εκδόσεις του GOG), αλλά λέω να κάνω λίγο υπομονή για το PIoE

Εννοείτε οτι θα παίξεις τις κλασσικές του GOG.

• Like 2

• Moderators

^^ Αυτό ακριβώς.

Αν έχεις τάμπλετ μόνο αξίζουν οι ΕΕ, για να παίζεις στην τουαλέτα είναι ότι πρέπει με touch controls.

Κατά τ' άλλα μόνο gog.com + mods.

• Like 1

• Moderators

Γιατί να μην έχουν δώσει ακόμα τους κωδικούς για τους backers να κάνουμε pre-load... Θα πρέπει να περιμένουμε να κατέβει κιόλας, γαμώτο.

Γιατί να μην έχουν δώσει ακόμα τους κωδικούς για τους backers να κάνουμε pre-load... Θα πρέπει να περιμένουμε να κατέβει κιόλας, γαμώτο.

From Reddit: 

They have stated on the Official Forums that the keys (and therefore preloads) should be available Monday or Tuesday

Source: http://forums.obsidian.net/topic/71257-steam-keys-when/

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...