ikaruga24 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 20 Μαρτίου 2015 Εγώ το μόνο που ελπίζω τώρα είναι να σκέφτηκαν τα fonts γιατί θα βγω έξω και θα τσιρίζω σαν την γριά που έχω στον πάνω όροφο και κοντεύει να με τρελάνει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Deus ex machina Δημοσ. 20 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 20 Μαρτίου 2015 Αν θυμάμαι καλά έχει επιλογή για font size το παιχνιδι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panther_512 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 21 Μαρτίου 2015 2014 ε? Πφφ Πώς περνάει ο καιρός...... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Malthador Δημοσ. 21 Μαρτίου 2015 Moderators Share Δημοσ. 21 Μαρτίου 2015 Τα old-school turn-based party-centered isometric medieval fantasy role-playing games είναι σαν το καλό κρασί. Όσο πιο πολύ αργούν να ωριμάσουν, τόσο καλύτερα αποδεικνύονται. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panther_512 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 21 Μαρτίου 2015 Μακάρι, ήμουν έτοιμος να ξεκινήσω το Baldur's Gate EE (έχω αγορασμένες και τις κλασσικές εκδόσεις του GOG), αλλά λέω να κάνω λίγο υπομονή για το PIoE Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tmark Δημοσ. 21 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 21 Μαρτίου 2015 Μακάρι, ήμουν έτοιμος να ξεκινήσω το Baldur's Gate EE (έχω αγορασμένες και τις κλασσικές εκδόσεις του GOG), αλλά λέω να κάνω λίγο υπομονή για το PIoE Εννοείτε οτι θα παίξεις τις κλασσικές του GOG. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Malthador Δημοσ. 21 Μαρτίου 2015 Moderators Share Δημοσ. 21 Μαρτίου 2015 ^^ Αυτό ακριβώς. Μακάρι, ήμουν έτοιμος να ξεκινήσω το Baldur's Gate EE (έχω αγορασμένες και τις κλασσικές εκδόσεις του GOG), αλλά λέω να κάνω λίγο υπομονή για το PIoE Αν έχεις τάμπλετ μόνο αξίζουν οι ΕΕ, για να παίζεις στην τουαλέτα είναι ότι πρέπει με touch controls. Κατά τ' άλλα μόνο gog.com + mods. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tmark Δημοσ. 23 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 23 Μαρτίου 2015 3 νέα screenshots https://www.facebook.com/obsidian/posts/10152775454061593 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 23 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 23 Μαρτίου 2015 Σε 3 μέρες βγαίνει ε.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tmark Δημοσ. 23 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 23 Μαρτίου 2015 Τετάρτη μεσάνυχτα μου φαίνεται. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Malthador Δημοσ. 23 Μαρτίου 2015 Moderators Share Δημοσ. 23 Μαρτίου 2015 Γιατί να μην έχουν δώσει ακόμα τους κωδικούς για τους backers να κάνουμε pre-load... Θα πρέπει να περιμένουμε να κατέβει κιόλας, γαμώτο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tmark Δημοσ. 23 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 23 Μαρτίου 2015 Γιατί να μην έχουν δώσει ακόμα τους κωδικούς για τους backers να κάνουμε pre-load... Θα πρέπει να περιμένουμε να κατέβει κιόλας, γαμώτο. From Reddit: They have stated on the Official Forums that the keys (and therefore preloads) should be available Monday or Tuesday Source: http://forums.obsidian.net/topic/71257-steam-keys-when/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Malthador Δημοσ. 23 Μαρτίου 2015 Moderators Share Δημοσ. 23 Μαρτίου 2015 From Reddit: They have stated on the Official Forums that the keys (and therefore preloads) should be available Monday or Tuesday Source: http://forums.obsidian.net/topic/71257-steam-keys-when/ Μακάρι, τι να πω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tmark Δημοσ. 23 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 23 Μαρτίου 2015 Ξεκινάνε τα streams σήμερα για όποιον ενδιαφέρεται. Έληξε το stream ebargo. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Atallos1 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 23 Μαρτίου 2015 Δεν βλεπω κατι στο Twitch οποτε πως ξεκινανε αφου δεν βγαινει πριν τις 26? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα