Super Moderators Snoob Δημοσ. 18 Μαρτίου 2015 Super Moderators Δημοσ. 18 Μαρτίου 2015 Στις 26, αν δε με απατά η μνήμη μου.
danis1` Δημοσ. 18 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2015 Ναι στις 26. Το περιμενω πως και πως. Ελπιζω να φανει ανταξιο των προσδοκιων!
Tmark Δημοσ. 18 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2015 Ενδιαφέρον Reddit AMA από την Obsidian. http://www.reddit.com/r/projecteternity/comments/2zanll/obsidian_entertainment_ama_answers_are_here/ 2
Deus ex machina Δημοσ. 18 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2015 Μακάρι να μας ταβλωσει λίγο!μακαρι να ναι λίγο επικ,οχι πολύ!αντε όσο το origins! Κάποιοι το βρήκαμε μέτριο οπότε μακάρι περισσότερο από το origins Έχουμε καμιά γνώμη ή impressions κλπ από beta players; Θα ναι το πρώτο game, εδώ και καιρό, που παίρνω στις αρχές τις κυκλοφορίας του.
tidus666 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2015 Είχε ληκάρει η beta btw. Πώς άντεξα και δεν την ξεζούμισα δεν ξέρω. Oι beta impressions πάντως ήταν/είναι το λιγότερο ενθουσιώδεις. Το πιθανότερο είναι ότι πάμε για instant classic που θα το μνημονεύουμε για χρόνια. Συγκρίσεις με το origins πραγματικά δεν τις καταλαβαίνω καθόλου. Εδώ μιλάμε για το τρου BG της γενιάς του. 3
Tobajara Δημοσ. 18 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2015 Oι beta impressions πάντως ήταν/είναι το λιγότερο ενθουσιώδεις. Το πιθανότερο είναι ότι πάμε για instant classic που θα το μνημονεύουμε για χρόνια. Συγκρίσεις με το origins πραγματικά δεν τις καταλαβαίνω καθόλου. Εδώ μιλάμε για το τρου BG της γενιάς του. Μακάρι να ισχύουν όλα αυτά, θα χαρώ πολύ να το συγκρίνω με το Original Sin σα battle system. Και ελπίζω να σπάσει την παράδοση της Obsidian και να μην έχει bugs. Άντε, λίγες μέρες μείνανε μέχρι τις 26...
Tmark Δημοσ. 19 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2015 Θέλω μέσα μου να κάνω preorder αλλά κάτι με κρατάει. Μάλλον ότι η Obsidian μια ζωή τα έκανε σαλάτα στα launches. Αν και διάβαζω ότι γενικά το beta release ήταν πολύ stable. Επίσης, υπάρχει ένα ωραίο wiki Πηγή: εδώ.
tidus666 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2015 Σαλάτα στα launches, bugs κλπ οκ δεν διαφωνώ. Αλλά για 'μένα έχει perfect record αυτή η πολυαγαπημένη εταιρεία, θεωρώ έγκλημα να μην γίνει preorder σε αυτό το (όπως όλα δείχνουν) έπος. Εντάξει, είναι κατά πόσο σε ψήνει το παιχνίδι και αν σε καίει να το παίξεις day one.
Moderators Malthador Δημοσ. 19 Μαρτίου 2015 Moderators Δημοσ. 19 Μαρτίου 2015 Πραγματικά θλίβομαι με όσους εύχεστε να είναι το PoE επικό σαν το Origins. Θα προσεύχομαι για εσάς, διότι είναι προφανές ότι δεν έχετε παίξει πραγματικά επικό RPG στη ζωή σας. 4
tidus666 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2015 Επικό isometric εννοείς, γιατί επικά RPG είναι τα Witcher και τίποτε άλλο.
Tobajara Δημοσ. 19 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2015 Εν τω μεταξύ όποτε βλέπω PoE καταλαβαίνω Path of Exile και νομίζω πως μπήκα σε λάθος thread. 1
Anastazio Δημοσ. 19 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2015 Πραγματικά θλίβομαι με όσους εύχεστε να είναι το PoE επικό σαν το Origins. Θα προσεύχομαι για εσάς, διότι είναι προφανές ότι δεν έχετε παίξει πραγματικά επικό RPG στη ζωή σας. Το ενδεχόμενο να εχει πέσει η ποιότητα τα τελευταία χρονια και να αναφέρουμε το origins σαν μια καλή προσπάθεια με καλο storytelling πέρασε απο το μυαλό σου;τι ήταν επικ δηλαδή φέτος η πέρσι που το πήρες μυρωδιά εσύ ο χαρντκοαρ και εμείς ασχολούμασταν με το original sin που ήταν καλό αλλα οχι επικ σε isometric? Τεσπα συνέχισε να προσεύχεται και τσιμπά κανά αντικαταθλιπτικο αφού θλιβεσαι αλλα μη μας αραδιασεις τπτ rpg περασμένης 10ετιας,δεν φύτρωσαμε. 1
Moderators Malthador Δημοσ. 19 Μαρτίου 2015 Moderators Δημοσ. 19 Μαρτίου 2015 Το origins καλή προσπάθεια μπορεί να ήταν, καλό storytelling, όμως, δεν θα λεγα ότι είχε. Βέβαια, ok γούστα είναι αυτά, αλλά αν στο origins αφαιρέσουμε τα γραφικά και τον ήχο, τι μένει; Μία γελοιωδώς λιτή ανάπτυξη χαρακτήρα, ένα σύστημα μάχης που έμπαζε από παντού και ένα σενάριο για το οποίο το λήμμα «μέτριο» μάλλον ευφημισμός είναι. Καλό storytelling το DAO; Που το έγραψε η εταιρεία που έγραψε το KotOr και το BG; Βασικά, από πλευράς σεναρίου είναι με διαφορά το χειρότερο storytelling-depended game της bioware (με εξαίρεση φυσικά το ευτελέστατο DA2). Και γιατί να μην αραδιάσω παιχνίδια 10ετίας; Αφού αυτόν τον πήχη έχω θέσει στο μυαλό μου για το PoE. Εσύ μπορεί να αρκείσαι με μετριότητες, εγώ όχι, suit yourself. PS: Επειδή αναφέρθηκε το Witcher - Το πρώτο Witcher ήταν σταθμός στο πως φτιάχνεις ένα παιχνίδι στο οποίο ο παίκτης δημιουργεί το σενάριο. Μακάρι το DAO να είχε διδαχτεί έστω αυτό από το Witcher.
panther_512 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2015 Το origins καλή προσπάθεια μπορεί να ήταν, καλό storytelling, όμως, δεν θα λεγα ότι είχε. Βέβαια, ok γούστα είναι αυτά, Νομίζω εκεί έχεις δώσει την καλύτερη απάντηση. Το debate είναι περιττό και απλά χαλάτε τις καρδιές σας. Ούτως ή άλλως εδώ πρέπει να μιλάμε για το Pillars of Eternity και να είμαστε όλοι χαρούμενοι που βλέπουμε στην σήμερον ημέρα να βγαίνουν τέτοια παιχνίδια.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα