nzeppos Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2018 Πλησιάζει δηλαδή ο καιρός που θα αρχίσω να μετανιώνω που δεν έδωσα τα $29 του fig campaign και θα ψάχνω τώρα να βρω preorder κάτω από 30 ευρώ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2018 Στις 25.1.2018 στις 6:59 ΠΜ, nzeppos είπε Για το Divinity 2 είμαι έτοιμος κι εγώ, αλλά θέλω πρώτα να τελειοποιήσω το ξόρκι που μεταξύ άλλων θα μου επιτρέψει να τελειώσω επιτέλους το PoE: να κάνω τη μέρα να έχει 36 ώρες, μιας και οι 24 δεν φτάνουν με τί-πο-τα. Φοβερά παιχνίδια, αλλά θέλουν πολύ χρόνο πανάθεμά τα. Είμαι στο τσακ να ξαναβάλω PoE στο ευκολότερο mode . Άσε. Κι εγώ δεν μπόρεσα να ασχοληθώ ξανά μετά τις διακοπές των Χριστουγέννων. Πρόλαβα να τελειώσω το Act II και είπα προτού κινήσω και ξεκινήσω για το Act III να εξερευνήσω κάτω από το κάστρο μου (εκείνα τα προαιρετικά levels). Ε, κάπου εκεί μέσα έμεινε ο χαρακτήρας... Στο gog.com μπήκαν σε προσφορά τα White March 1+2 στα 15€ και καθώς το αυθεντικό παιχνίδι το αγόρασα κάπου στα 5€ και με ενθουσίασε τόσο πολύ, ε, είπα να το τιμήσω σε αυτήν την τιμή, έτσι για στήριξη. Αν και προβλέπω να πάει το νωρίτερο για καλοκαίρι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
imitheos Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2018 Έχει προσπαθήσει κανείς να σκοτώσει όλους τους glanfathans ? Ψάχνοντας, βρήκα μόνο ένα νήμα που λέει κάποιος ότι θέλει να σκοτώσει τους πάντες (όλους δηλαδή όχι μόνο τους glanfathans). Μου την έδωσαν με την όλη holier-than-thou νοοτροπίας τους. Οι builders μας εμπιστεύτηκαν, εσείς οι εξωτερικοί είστε ποταπά σκουλίκια που βρωμίζουν την γη μας και άλλες τέτοιες μπούρδες. Τέλειωσα το run με τον wizard το οποίο είχε πολύ πλάκα και τώρα θα αρχίσω ένα solo cipher με μοναδικό σκοπό μαζί με τον Thaos να σκοτωθούν όλοι οι νεατερνταλ Glanfathans. Μου θυμίζουν λίγο τους Forsworn από το Skyrim τους οποίους ομοίως δεν χώνευα. Κάποιες ακόμη παρατηρήσεις που δεν έγραψα στο προηγούμενο μήνυμά μου: Θετικά: * Πολύ καλό ότι τα XP δίνονται κατά το μεγαλύτερο ποσοστό μέσω quests και όχι με σκοτωμούς (αν και το κάθε quest έχει κάμποσους σκοτωμούς αν δεν έχεις τρελό stealth). Δεν προάγει το κλασικό κλισέ να τρέχεις και να σκοτώνεις ότι πετάει και κολυμπάει όπως άλλα RPG (βλέπε Xvart village). * Οι companions τελικά σχολίασαν όλοι και τα λόγια της Iovara και ο Thaos την είπε προσωπικά στον καθένα στο τέλος οπότε δεν ισχύει αυτό που έγραψα στο προηγούμενο μήνυμα ότι δεν μιλάνε. Κάποιο bug θα έγινε και δεν μίλησαν. * Διάβασα κάποιους οδηγούς με builds και λένε ότι υπάρχουν πολύ δυνατά builds για rangers και paladins οπότε αυτό που έγραψα πριν ότι δεν είναι δυνατές κλάσεις δεν ισχύει. Προφανώς δεν έχω δώσει σημασία στο σύστημα μάχης. Από ένα σημείο και μετά (πχ Level 6), επέλεγα ό,τι να ναι σε κάθε level up σε όλους τους NPC χωρίς να διαβάζω καν τι κάνει το κάθε talent Αρνητικά: * Μεγάλα loading times όπως γράφουν όλλοι στο διαδίκτυο. Ίσως σε αυτό να μην φταίει το παιχνίδι αλλά το ότι έχω ενσωματωμένη Intel κάρτα και αργεί να κάνει render το χάρτη. * Μετά από μία μάχη, πάντα πατάω ctrl για sneak και όλο παίρνω "you can't sneak during combat". Αργεί δηλαδή να απενεργοποιεί ο combat counter μετά την μάχη. Αυτό είναι ασήμαντο πταίσμα απλά το αναφέρω έτσι. Το ίδιο πρόβλημα είχε και το BG2. * Οι τύποι εχθρών μου φάνηκαν λίγοι. Υπάρχουν μεν κάμποσοι αλλά στην συντριπτική πλειοψηφία των περιπτώσεων πολεμούσα Animats (σιχάθηκα να πολεμώ Animats), Specters / Shadows / κτλ. * Ένα πράγμα που με βολεύει και δεν έχω δει σε κανένα RPG είναι να υπάρχουν κάποιες δυνατότητες των χαρακτήρων στο UI όταν έχεις επιλεγμένη όλη την ομάδα. Για να βαρέσω πχ κάποιο spell έπρεπε να πατήσω πχ 1 για να επιλέξω τον wizard και να εμφανιστούν οι δυνατότητές του. Υπάρχουν τα hotkeys φυσικά αλλά δεν είναι τόσο βολικά όσο να τα έχεις όλα μπροστά σου. Και αυτό ψιλο πταίσμα βέβαια. * Κάθε μάχη είχε 35 εχθρούς (και έπαιζα σε normal) και επίσης έρχονταν όλοι μαζί. Διάβασα σε οδηγούς που λένε ότι απομονώνουν εχθρούς αλλά εγώ δεν μπόρεσα ποτέ να το κάνω. Με το που επιτεθώ σε κάποιον ranged από μακρυά, έρχονταν και άλλοι 30. Δεν λέω φυσικά να είμαστε στο άλλο άκρο του BG2 που βαράς ένα κάρο μάγια σε κάποιον και ο διπλανός του δεν κάνει τίποτα λόγω fog of war αλλά και αυτό να έρχονται όλοι μαζί κουράζει κάποιον που δεν θέλει να μάθει το σύστημα μάχης. * Στο stronghold μπορείς να κάνεις μόνο ένα upgrade την φορά. Και αυτό πταίσμα αλλά βαριέμαι να περιμένω τόσες ημέρες. Γιατί να μην μπορώ να βάλω 2 και 3 upgrades αν έχω τα απαραίτητα χρήματα. * Camping Supplies. Υποθέτω ότι το εισήγαγαν για να μην γίνεται rest spamming αλλά δυσκολεύει solo runs ειδικά wizard. Στο αρχικό dungeon δεν είχα καθόλου supplies (αν και υπάρχει κάπου 1 supply) και τα 2 spells που έχεις μου τελείωσαν πριν οπότε ο wizard ήταν άχρηστος. Ειδικά στις μεγάλες δυσκολίες που μπορείς να έχεις μόνο 2 θα πρέπει να είναι τρελή μανούρα. Υπάρχει βέβαια ένας που κέρδισε το steam achievement για solo wizard σε τέρμα δυσκολία με 1 δυνατότητα ενός μόνο save οπότε ίσως να είμαι παράξενος εγώ. Εγώ πάντως δεν είχα την υπομονή και μου έδωσα 99 camping supplies με τον gdb * Pray to Gods για να πέσεις στο τέλος στο Pit. Αν δεν μου διέφυγε κάτι, δεν υπάρχει κανένας τρόπος να πάω στο pit αν δεν προσευχηθώ σε κάποιο θεό. Δεν μου άρεσε καθόλου αυτό. Σε όλο το run μου δεν έδινα καμμία σημασία στους θεούς και τους έβριζα κάθε ώρα και στιγμή και με αναγκάζει να γλείψω ένα θεό και να κάνω τις βρωμοδουλειές του. Έπρεπε να υπάρχει και κάποιος άλλος τρόπος. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
liakinen Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2018 Share Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2018 Ερώτηση παλικάρια: Επειδή έχει ένα σωρό εκδόσεις και το άτομο που σκέφτεται να το ξεκινήσει δεν είναι σίγουρος ότι θα το αγαπήσει, αν αγοράσει key για την απλή (~3.5€) θα μπορέσει αργότερα να την αναβαθμίσει; Τα expansion (part 1&2) χρειάζονται από την αρχή; Οι πλούσιες εκδόσεις έχουν κάτι το αξιόλογο; Θα αγοραστεί για Steam. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ikaruga24 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2018 Share Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2018 Οχι δεν χρειάζεσαι τα expansion για να δεις αν θα σου αρέσει το παιχνίδι ή όχι. Τα DLC είναι συμπληρωματικού χαρακτήρα οπότε μια χαρά θα είναι και χωρίς αυτά. Η βασική ιστορία είναι αυτοτελής. Ας το χτυπήσει σκέτο άφοβα. 1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mike299 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2018 Share Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2018 7 ώρες πριν, liakinen είπε Ερώτηση παλικάρια: Επειδή έχει ένα σωρό εκδόσεις και το άτομο που σκέφτεται να το ξεκινήσει δεν είναι σίγουρος ότι θα το αγαπήσει, αν αγοράσει key για την απλή (~3.5€) θα μπορέσει αργότερα να την αναβαθμίσει; Τα expansion (part 1&2) χρειάζονται από την αρχή; Οι πλούσιες εκδόσεις έχουν κάτι το αξιόλογο; Θα αγοραστεί για Steam. Αν πάντως δει ότι του αρέσει, να πάρει και τα δύο expansion. Είναι πολύ καλά σε ότι αφορά story και encounters. Ίσως καλύτερα και από το vanilla. Έχω τουλάχιστον τα χάρηκα περισσότερο. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tobajara Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2018 Share Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2018 Συμφωνώ με τους από πάνω, απλά θα πρότεινα να αγοράσει τα expansions από την αρχή. Ο λόγος είναι ότι εξελίσσονται πριν το φινάλε του σεναρίου, οπότε αν τα βάλει μετά θα χρειαστεί να γυρίσει πίσω έχοντας ενδεχομένως ξεχάσει πρόσωπα και πράγματα. Κατά τα άλλα, επικολυρική παιχνιδάρα. 1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2018 Share Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) Στις 20.2.2018 στις 9:13 ΜΜ, Tobajara είπε Συμφωνώ με τους από πάνω, απλά θα πρότεινα να αγοράσει τα expansions από την αρχή. Ο λόγος είναι ότι εξελίσσονται πριν το φινάλε του σεναρίου, οπότε αν τα βάλει μετά θα χρειαστεί να γυρίσει πίσω έχοντας ενδεχομένως ξεχάσει πρόσωπα και πράγματα. Κατά τα άλλα, επικολυρική παιχνιδάρα. Ωχ! Δηλαδή εγώ που τα αγόρασα ενώ μόλις ξεκίνησα το Act 3; Θα αρχίσουν να εξελίσσονται μέσα στο βασικό storyline, στο ίδιο παιχνίδι που παίζω τώρα; Μήπως να τα παίξω στο 2ο playthrough (που λογικά θα υπάρξει); Γενικά δεν έψαξα τίποτα για τα White March, επειδή φοβόμουν τα spoiler. Μπορεί κάποιος να μου εξηγήσει, χωρίς να με σποϊλεριάσει; Επεξ/σία 21 Φεβρουαρίου 2018 από Επισκέπτης Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tobajara Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2018 Share Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2018 Δεν έχεις πρόβλημα για αυτό, δεν επηρρεάζουν το main story. Θα λάβεις ένα μήνυμα σε κάποιο σημείο που λέει να μιλήσεις με τη Stone Lady στο κάστρο σου, και από εκεί ακολουθείς τις οδηγίες. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
liakinen Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2018 Share Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2018 Το φιλαράκι τελικά αγόρασε την hero edition (απλή - βασική έκδοση) σε τιμή χάρισμα (instand gaming ~ 4.5€) για αυτό το έπος. Μέχρι να φτάσει σε σημείο που να πρέπει να πάρει και τα expansion θα περάσουν χρόνια πέραν της πλάκας για αποκτήσει τώρα το πλήρες πακέτο το μόνο που χρειάζεται είναι το πακέτο των expansion ; Εγώ από αυτά που γνωρίζω είναι ότι αποσύρθηκαν οι Royal & Champion εκδόσεις και τώρα υπάρχουν μόνο η Hero & Definitive. Η Hero πως γίνεται Definitive σε Steam πάντα; Το Deadfire pack το κατεβάζει τώρα στην αρχή του παιχνιδιού; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2018 Share Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2018 12 ώρες πριν, Tobajara είπε Δεν έχεις πρόβλημα για αυτό, δεν επηρρεάζουν το main story. Θα λάβεις ένα μήνυμα σε κάποιο σημείο που λέει να μιλήσεις με τη Stone Lady στο κάστρο σου, και από εκεί ακολουθείς τις οδηγίες. Υπάρχει, όμως, περίπτωση να γυρίσω από εκεί με σούπερ εξοπλισμό και σε ανεβασμένο επίπεδο και μετά η βασική αποστολή να είναι πανεύκολη; Μήπως καλύτερα να ολοκληρώσω πρώτα το βασικό παιχνίδι; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 28 Μαΐου 2018 Share Δημοσ. 28 Μαΐου 2018 Πρόσφατα το έπιασα ξανά (με τεράστια χαρά και ενθουσιασμό). Να ενημερώσω τι συνέβη σχετικά με την ερώτηση που είχα κάνει στις 22 Φεβρουαρίου: Το είχα αφήσει πριν το Act III, και έκανα το Endless Path. Το τελείωσα (σκότωσα και τον δύσκολο αντίπαλο / no spoilers) και ανέβηκα αρκετά επίπεδο. Προσπαθώντας να ξεκινήσω το Act III, έβγαλε ένα μήνυμα που έλεγε ότι ο χαρακτήρας μου είναι σε πολύ υψηλό επίπεδο, οπότε αν θέλω, μπορώ να ανεβάσω το επίπεδο δυσκολίας του παιχνιδιού. Σκέφτηκα, από τη στιγμή που υπάρχει αυτή η δυνατότητα, παράτησα το Act III, έκανα reload, και πήγα να κάνω το White March και γενικά όσα πιο πολλά μπορώ, προτού ξεκινήσω το τελευταίο Act. ΚΑΙ στο White March πήρα το ίδιο κείμενο, ότι δηλαδή είμαι σε υψηλό επίπεδο. Οπότε ανέβασα τη δυσκολία και εκεί (όπως θα κάνω και αργότερα, όταν ξεκινήσω το Act III), και το παιχνίδι έχει παραμείνει challenging. Όλα καλά, λοιπόν. Συνάντησα το πρώτο μου bug, όμως: όταν το παιχνίδι πηγαίνει σε μάχη, η ταχύτητα δεν πηγαίνει πλέον σε slow. Γράφει μεν slow, αλλά είναι normal, ενώ αν την βάλω σε normal, γίνεται fast. Μπορεί να φταίει που μετακόμισα το saved game μου από Mac σε PC (μέσω gog), επειδή δεν βρίσκω καμία αναφορά σε αυτό το πρόβλημα online. Είναι, πάντως, πολύ ενοχλητικό και με εμποδίζει να το χαρώ. Καμιά φορά αν παίξω με τις ρυθμίσεις γίνεται ξανά slow, αλλά δεν γίνεται σε κάθε μάχη να ανεβοκατεβάζω όλη την ώρα τις ταχύτητες (υπάρχει δουλειά να γίνει!), οπότε το έχω παρατήσει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
spiritclay Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2021 Share Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2021 Αν και ψιλοπαλιό το game, βλέπω οτι πάίζει προσφορά στο ps store στα 10 γιούρια. Ξέρω οτι αυτα τα πα7χνίδια ειναι για pc αλλα επε7δή ξεμείναμε τελευταία, λέτε αξίζει σήμερα να το παίξει κάποιος σε ps4? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mike299 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2021 Share Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2021 1 ώρα πριν, spiritclay είπε Αν και ψιλοπαλιό το game, βλέπω οτι πάίζει προσφορά στο ps store στα 10 γιούρια. Ξέρω οτι αυτα τα πα7χνίδια ειναι για pc αλλα επε7δή ξεμείναμε τελευταία, λέτε αξίζει σήμερα να το παίξει κάποιος σε ps4? Αν και έχω να ασχοληθώ χρόνια με το συγκεκριμένο, θα έλεγα όχι σε κονσόλα γιατί από ότι θυμάμαι, είχε μερικά καλά mods Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LongTom Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2021 Share Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2021 Στις 18/10/2021 στις 1:25 ΜΜ, spiritclay είπε Αν και ψιλοπαλιό το game, βλέπω οτι πάίζει προσφορά στο ps store στα 10 γιούρια. Ξέρω οτι αυτα τα πα7χνίδια ειναι για pc αλλα επε7δή ξεμείναμε τελευταία, λέτε αξίζει σήμερα να το παίξει κάποιος σε ps4? Εάν είναι όλο το πακέτο, μαζί με τα DLC, είναι αρκετές ώρες. Πάνω από 50 στο τελευταίο run μου και δεν ασχολήθηκα ιδιαίτερα να τα λύσω/βρω όλα. Αξίζει θεωρητικά για 10€. Αλλά πως θα παίζει σε κονσόλα και δη PS4, δεν έχω ιδέα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα