Προς το περιεχόμενο

Pillars of Eternity (Project Eternity - Obsidian)

kostacurtas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Εγω τελικα το βαλα στο easy και εξισσοροπηθηκε καπως το μαπα A.I των companions.Ειμαι πλεον στο Defiance Bay στα level 5 και εχω βρει 6 companions προς το παρων.Εκανα explore και το dungeon κατω απτο stronghold αλλα το boss στο level 5 μου κοψε την μαγκια. Θα το καθαρισω αργοτερα

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 660
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Εμένα το ταξίδι μου δυστυχώς θα τελειώσει άδοξα κάπου εδώ.

Το παιχνίδι είναι απίστευτα unstable στο σύστημά μου, και είναι το μόνο παιχνίδι που έχει αυτή τη συμπεριφορά.

Κρασαρίσματα στο desktop, μικροκολλήματα στο animation των χαρακτήρων όταν αλλάζουν στάσεις, κολλήματα στις loading οθόνες, blue screen of death 2 φορές στις 10 ώρες παιχνιδιού.

Πραγματικά ότι ναναι.

Δεν πρέπει να είναι πολύ συνηθισμένα αυτά τα πράγματα πάντως, εγώ δεν θυμάμαι να έχω δει ποτέ κάποιο crash, ούτε και να έχω ακούσει για τέτοια προβλήματα.

Να φανταστώ ότι μιλάμε για αγορασμένη έκδοση με όλα τα patches (έχουν βγει άφθονα gigabyte από δαύτα). Διαφορετικά κακώς το συζητάμε.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Και γω με αγορασμένη έκδοση δεν είχα ούτε ένα crash... και το είχα σε 2 διαφορετικά pc, (ένα για ταξίδια και του σπιτιού) σε ένα σάπιο laptop με Intel hd και στο pc της υπογραφής.

Επεξ/σία από >-Nosakos<-

Αν δεν έχεις πρόβλημα, λογικό να μήν κάτσεις να το ψάξεις.

Αν από την άλλη έχεις πρόβλημα, με λίγο ψάξιμο θα δείς ότι είναι πρόβλημα που υφίσταται, από ότι φαίνεται είναι system specific και η εταιρία δεν έβγαλε άκρη, παρά το γεγονός ότι αναγνωρίζει την ύπαρξη του προβλήματος. Δίνει κάποιες οδηγίες για αλλαγές στα graphic settings, αλλά τίποτα δεν βοήθησε στην περίπτωσή μου.

Καθότι είναι το μόνο παιχνίδι που μου συμπεριφέρεται έτσι από τα δεκάδες και δεκάδες που έχω παίξει απροβλημάτιστα στο σύστημά μου, απλά δεν θα ασχοληθώ άλλο.

nzeppos, για την ερώτησή σου περι αυθεντικότητας του παιχνιδιού, αν ήσουν νέος χρήστης θα σε δικαιολογούσα.

• Like 1

προσφορά στο steam -60%

τελική τιμή στα 16.79€

http://store.steampowered.com/app/291650/

βέβαια η GOTY κάνει 19.99 στο g2a..

Να πας να χεστείς, αγόρασα το DoS. :P

Να πας να χεστείς, αγόρασα το DoS. :P

χαχαχαχαχα!

Το ίδιο πράγμα είπα στο steam μόλις είδα την προσφορά..

Λέω μας γ@@, μια βδομάδα πριν το darkest dungeon-το αγοράζω.. Αυτή την βδομάδα και το divinty-το αγοράζω και το poe, αα στα διάλα :P δυσκολεύομαι να το αγοράσω!

• 2 εβδομάδες αργότερα...
  • 3 μήνες μετά...

Και το Steam 1,4GB, για να δω τι είναι.

edit: νάτο: https://forums.obsidian.net/topic/92761-306-live-on-steam-gog-and-origin/

πολλή φασαρία για το τίποτα μου φαίνεται:

This is a small patch addresses 3 issues:

• Fixed the assign/recall button on the Stronghold Adventure UI.
  • Fixed Nightshroud missing its DR reduction. This fix will only work on games that haven't acquired the weapon.
  • The White March Part II instruction popup will no longer be shown after the first save-load in a new campaign.

• Super Moderators

Eντωμεταξύ για κάποιο λόγο μου έβγαλε άθλιο download rate, κάτι άλλα patches έφυγαν με 5.2 mb/s και αυτό σερνόταν ακόμη και κάτω από τα 100 kb/s

Και σιγά τις βελτιώσεις...

Πολλά τα gb για 3 fixes.

Απο developer:

Apologies about the large download. The way Unity handles any changes to code (no matter how small) is that it rebuilds a large chunk of the game and repackages it all together. The patch doesn't change the size of the game on your hard drive, but it is a big download.

Τώρα να μου πεις, κακώς δεν το φτιάξανε πιο... modular το παιχνίδι για να μην χρειάζεται το main program rebuild με κάθε αλλαγή, αλλά...

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...