Προς το περιεχόμενο

Pillars of Eternity (Project Eternity - Obsidian)

kostacurtas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 660
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Backed. :D

Ψήθηκα κι εγώ τώρα, αν και λόγω αχαϊρευτοσύνης ακόμα δεν έχω αξιωθεί να τελειώσω το πρώτο (φυσικά ούτε και τα δύο DLC).

Δεν ξέρω γιατί αλλά το online co-op μου ακούγεται λίγο σαν ιεροσυλία για τέτοιο παιχνίδι, δεν είναι Diablo. Από την άλλη η αγορά πρέπει να εξελίσσεται, οπότε μια μέρα θα το δούμε κι αυτό.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Backed κι εγω! Απολαυσα πολυ το πρωτο και πιστευω οτι δεν θα απογοητευσει! Ειναι και η Obsidian βεβαια που μπορεις να της εχεις τυφλη εμπιστοσυνη!

Η αλήθεια βέβαια είναι ότι το βαράνε λίγο το backing, πολλά μου ακούγονται τα $29 για το σκέτο digital. Το 1 το είχα πάρει $18 ένα μήνα μετά την κυκλοφορία του.

Οταν θα κυκλοφορησει θα κοστιζει κανα 40-50αρι, μετα θα πεσει λογικα αλλα στην αρχη θα ειναι ακριβο. Οποτε, αν εχεις υπομονη δεν στηριζεις αλλιως καλα φαινονται τα 29. Εμενα δωσε μου κειμενο+rpg και παρε μου την ψυχη!

Δεν ξέρω γιατί αλλά το online co-op μου ακούγεται λίγο σαν ιεροσυλία για τέτοιο παιχνίδι, δεν είναι Diablo. Από την άλλη η αγορά πρέπει να εξελίσσεται, οπότε μια μέρα θα το δούμε κι αυτό.

Για μένα αντίθετα είναι ιεροσυλία που δεν το υλοποιούν σε party-based RPG. Όλα τα παλαιότερα (Baldurs Gate, Icewind Dale, Neverwinter) το είχαν και έτσι το παιχνίδι γινόταν πολύ καλύτερο με συμπαίκτη κατά τη γνώμη μου. Στο Original Sin το έβαλαν πάλι μετά από χρόνια και ήταν εξαιρετικό.

Κρίμα γιατί πιστεύω το παιχνίδι θα ήταν ακόμη πιο ενδιαφέρον έτσι.

Μια διόρθωση, $18 είχα πάρει το PoE1 όχι ένα μήνα αλλά μια βδομάδα μετά την κυκλοφορία του. Επιπλέον καλώς θυμόμουν ότι στο Kickstarter campaign του 1 (που τελικά μάζεψε τετραπλάσιο ποσό από το αρχικό απαιτούμενο) το entry level ήταν $20. Γι' αυτό λέω ότι τα $29 του 2 μου φαίνονται πολλά. Δεν πιστεύω ότι θα κοστίζει $40-50 όταν βγει, τόσο κάνουν οι γνωστοί τίτλοι πρώτης γραμμής. Κανά 25άρι-30άρι το κόβω μάξιμουμ.

Ακόμα κι έτσι βέβαια τα παλικάρια τα αξίζουν τα λεφτά τους και δεν νομίζω να μας απογοητεύσουν. Ελπίζω μόνο να τηρηθεί το χρονοδιάγραμμα για Q1 2018.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Backed κι εγώ, πώς θα μπορούσα να απέχω άλλωστε?

Η τιμή μου φάνηκε κι εμένα αλμυρή, με δεδομένη την επιτυχία του πρώτου μέρους, και επίσης δε μου άρεσε η αποκλειστικότητα πληρωμής μέσω stripe. Καθώς η συσκευασία του πρώτου Pillars ήταν για τα πανηγύρια (ένα σκέτο CD σε μια άδεια θήκη) είπα να δεχτώ το download καθώς θέλω να στηρίξω την εταιρία.

Ελπίζω να δίνουν κωδικό για GOG πάντως, αλλιώς θα είναι τρίτο φάουλ και θα το μετανιώσω. Το έχει στις supported platforms πάντως.

Επεξ/σία από Tobajara
  • Like 2

Θέλω πολύ να κάνω την αγορά, εχω και τα -5$ προσφορά, αλλά η αλήθεια είναι ότι το πρώτο είναι παρατημένο σε μια γωνιά του δίσκου μου πάνω από χρόνο και οι χαρακτήρες κάνουν μόνιμο camping έξω από μια πόλη στα ανατολικά σύνορα του χάρτη (δεν θυμάμαι πως την λένε)

Παρόλο που δεν μπορώ να πω ότι ήταν κακό παιχνίδι, το σύστημα μάχης με κούρασε τόσο πολύ που δεν βρίσκω το κουράγιο να το συνεχίσω :(

• Like 1

Μόλις ξεπέρασε το απαιτούμενο 1,1 εκατομμύριο και πάει φουλ για το πρώτο stretch goal:

We funded! Thank you so much everyone! We also revealed our first stretch goal - $1.4M for sub-classes. We will be getting an update out today (Friday) with more details from Josh Sawyer on what's so cool about sub-classes.

Λογικά γύρω στα 3 μύρια θα τα μαζέψει σίγουρα. Πιθανόν και περισσότερα από ~4 του προηγούμενου, μιας και ο περισσότερος κόσμος έμεινε ευχαριστημένος.

Μόλις ξεπέρασε το απαιτούμενο 1,1 εκατομμύριο και πάει φουλ για το πρώτο stretch goal:

Λογικά γύρω στα 3 μύρια θα τα μαζέψει σίγουρα. Πιθανόν και περισσότερα από ~4 του προηγούμενου, μιας και ο περισσότερος κόσμος έμεινε ευχαριστημένος.

Δεν είμαι και τόσο σίγουρος, και το wasteland 3 πέτυχε το στόχο σε ελάχιστες μέρες αλλά μετά μάζεψε όλα και όλα +400Κ. Βέβαια εκεί ζήταγαν κοντά στα 3 χαρτιά. Αυτό που εννοώ είναι ότι μπορεί να μειωθεί το ενδιαφέρων μόλις επιτευχθεί ο στόχος.

Μακάρι βέβαια να τα μαζέψουν. Τέτοιες εταιρίες και παιχνίδια πρέπει να επιβραβεύονται

Πάει το πρώτο stretch goal στα 1,4 εκατομμύρια. Λογικά αύριο-μεθαύριο θα πιάσουν το δεύτερο (αύξηση level cap), γιατί όχι και το τρίτο στα 1,8 εκατομμύρια (7ος companion). Στο μεταξύ βάζω να (ξαν)αρχίσω το PoE1. Αυτή τη φορά θα το πάω μέχρι τέλους, το πήρα απόφαση.

Η συνέχεια εδώ:

http://www.insomnia.gr/topic/635281-pillars-of-eternity-ii-deadfire-obsidian/

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...