Tobajara Δημοσ. 13 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 13 Μαρτίου 2016 Κοίτα, ένα save ακριβώς πριν για να τεστάρεις αν μπορείς να το φας επιβάλλεται, και μάλιστα μετά από ένα patch έγινε ακόμα πιο δύσκολο νομίζω. Ούτε κι εγώ πάντως πείραξα το μεγαλείο της φύσης, είμαι πολύ περίεργος να μάθω τι έγινε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chek2fire Δημοσ. 18 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 18 Μαρτίου 2016 Με αυτό το σετάρισμα της ομάδας πάντως μπόρεσα και σκότωσα με σχετική άνεση το Raedic με lvl 5 οι περισσότεροι και με κανα δύο lvl 4. O healer γενικά κάνει φοβερή δουλειά στην ομάδα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nzeppos Δημοσ. 28 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 28 Μαρτίου 2016 Εδώ και κάμποσες μέρες έχει βγει το 3.02 (εννοείται δεν είχα πάρει χαμπάρι, τώρα το κατεβάζω και να δούμε πότε θα ξεκινήσω επιτέλους...) Μέγεθος 2,5GB, changelog εδώ. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chek2fire Δημοσ. 30 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 30 Μαρτίου 2016 To lighthouse σε τι lvl το βγάλατε και ποια στρατηγική ακολουθήσατε. Εκεί ειλικρινά τα βρήκα πολύ σκούρα με τα shade που διπλασιάζονται. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ikaruga24 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 30 Μαρτίου 2016 Είναι καλή ιδέα να πας ενώ οι casters σου έχουν πρόσβαση σε Level 4 spells. Πιο πριν μην κάνεις καν τον κόπο μιας και το level παίζει σημαντικό ρόλο στο τι ξύλο τρως και δίνεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chek2fire Δημοσ. 31 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 31 Μαρτίου 2016 ναι 3 φορές πήγα με τον caster να έχει μόνο lvl 3 spell και τις 3 έφαγα πουλι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nzeppos Δημοσ. 10 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 10 Απριλίου 2016 Ήγγικεν η άγια ώρα, μετά από σχεδόν ένα χρόνο ξαναβάζω PoE από την αρχή. Αυτή τη φορά και με τα expansions του και με όλα. Ένα από τα πολλά καλά επακόλουθα της απεγκατάστασης του τρισάθλιου NBA 2k16... 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Alastor192 Δημοσ. 10 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 10 Απριλίου 2016 Γνωριζετε αν παιζει τιποτα Enhanced Edition σε στυλ Wasteland η Divinity? Ειναι το επομενο παιχνιδι που θα ασχοληθω εντατικα μετα απο Dark Souls 3 και αν βγει καποια enhanced ισως να περιμενω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Malthador Δημοσ. 28 Μαΐου 2016 Moderators Share Δημοσ. 28 Μαΐου 2016 Αφού αγόρασα το White March, το ξαναματαξεκίνησα (με σκοπό να το τελειώσω πλέον) με Paladin Shieldbearer. Δύο ερωτήσεις: 1 - Υπάρχει κάποια λίστα με το κάθε επίπεδο του Od Nua σε τι lvl party αντιστοιχούν; Είμαι lvl 6, έχω φτάσει στο 4ο επίπεδο και αντέχω το ξύλο που τρώω ως ώρας (Hard difficulty). 2 - Είμαι ο μόνος που έχω γίνει σκουπίδι από το σενάριο; Είχα καιρό να νιώσω τόση θλίψη με ιστορία παιχνιδιού. Και μόλις που έχω φτάσει στο Bay of Defiance, φαντάζομαι στην πορεία θα γίνεται ακόμα πιο θλιβερό το σενάριο. :'( 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
hurin Δημοσ. 28 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 28 Μαΐου 2016 Αφού αγόρασα το White March, το ξαναματαξεκίνησα (με σκοπό να το τελειώσω πλέον) με Paladin Shieldbearer. Δύο ερωτήσεις: 1 - Υπάρχει κάποια λίστα με το κάθε επίπεδο του Od Nua σε τι lvl party αντιστοιχούν; Είμαι lvl 6, έχω φτάσει στο 4ο επίπεδο και αντέχω το ξύλο που τρώω ως ώρας (Hard difficulty). 2 - Είμαι ο μόνος που έχω γίνει σκουπίδι από το σενάριο; Είχα καιρό να νιώσω τόση θλίψη με ιστορία παιχνιδιού. Και μόλις που έχω φτάσει στο Bay of Defiance, φαντάζομαι στην πορεία θα γίνεται ακόμα πιο θλιβερό το σενάριο. :'( Το χειρότερο επίπεδο είναι το τελευταίο. Δεν spoilerιάζω, συνέχισε να καθαρίζεις και να μαζεύεις xp αλλά να σώζεις στην αρχή κάθε επιπέδου. Ο τελικός "κακός" δίνει από ένα από τα quest που με προβλημάτισαν περισσότερο. Το σενάριο είναι αριστουργηματικό.- 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ikaruga24 Δημοσ. 28 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 28 Μαΐου 2016 2 - Είμαι ο μόνος που έχω γίνει σκουπίδι από το σενάριο; Είχα καιρό να νιώσω τόση θλίψη με ιστορία παιχνιδιού. Και μόλις που έχω φτάσει στο Bay of Defiance, φαντάζομαι στην πορεία θα γίνεται ακόμα πιο θλιβερό το σενάριο. :'( Που να φτάσεις στο Ανατολικό μέρος του χάρτη (σε Er Glanfath περιοχή) να δεις μαυρίλα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Lautrec Δημοσ. 28 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 28 Μαΐου 2016 Καλά, αν κατεβείτε στο τελευταίο επίπεδο του Od Nua τα λέμε :devil: Αυτό το καταραμένο boss πώς στο καλό το βγάλατε? Πήγα να το βγάλω με μια maxed out ομάδα και τους έτρωγε σε δευτερόλεπτα. Δεν έπαιζα με την πιο τουμπανο ομάδα (ο βασικός μου ήταν ένας μέτριος Paladin), αλλά είχα πάρει το dragonslayer buff, είχα καλό τανκ, καλό healer, καλό nuker και το βασικότερο: Η ομάδα μου μπορούσε να βγάλει οτιδήποτε άλλο με άνεση. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tobajara Δημοσ. 28 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 28 Μαΐου 2016 Αφού αγόρασα το White March, το ξαναματαξεκίνησα (με σκοπό να το τελειώσω πλέον) με Paladin Shieldbearer. Δύο ερωτήσεις: 1 - Υπάρχει κάποια λίστα με το κάθε επίπεδο του Od Nua σε τι lvl party αντιστοιχούν; Είμαι lvl 6, έχω φτάσει στο 4ο επίπεδο και αντέχω το ξύλο που τρώω ως ώρας (Hard difficulty). 2 - Είμαι ο μόνος που έχω γίνει σκουπίδι από το σενάριο; Είχα καιρό να νιώσω τόση θλίψη με ιστορία παιχνιδιού. Και μόλις που έχω φτάσει στο Bay of Defiance, φαντάζομαι στην πορεία θα γίνεται ακόμα πιο θλιβερό το σενάριο. :'( 1) Όχι απαραιτήρως, συνεχίζεις μέχρι εκεί που μπορείς. Είναι αρκετά σχετικό με το κάθε party αλλά πραγματικά το καταλαβαίνεις όταν δε μπορείς να συνεχίσεις, γιατί σε κάνουν σπληνάντερο σε χρόνο μηδέν. 2) Και πού είσαι ακόμα... Είναι Ντοστογιεφσκικό σενάριο και γενικά έχει πολλή μαυρίλα και μελαγχολία. Για το Lautrec, θέλει όχι απλά τούμπανο party αλλά party στημένο ειδικά για αυτή τη μάχη, η Obsidian δε χάρισε κάστανα. Εγώ το είχα βγάλει με 10 Maelstrom scrolls και τον Eder σαν τανκ, αλλά έχω ακούσει πως από τότε το έχουν patchάρει και δεν πιάνει. Από την άλλη δεν είναι καθόλου υποχρεωτικό να κάνεις τη μάχη. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chek2fire Δημοσ. 6 Ιουλίου 2016 Share Δημοσ. 6 Ιουλίου 2016 Μόλις το τελείωσα το game. σχετικά μέσης δυσκολίας το τελευτάιο boss αν ξέρεις τι να κάνεις. Σε γενικές γραμμές ενώ το story του ήταν φοβερό νομίζω το game έπασχε λίγο στο σύστημα μάχης του και για μένα ήθελε περισσότερη δουλειά. Από την άλλη είναι ένα καλογραμμένο rpg που το ευχαριστιέσαι., 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Alastor192 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2016 Share Δημοσ. 6 Ιουλίου 2016 σε ποιο class πετυχαινουν καλυτερα το combat? Meele,ranged,mage? Αν καποιο class νιωθει καλυτερα απο καποιο αλλο,μπορει να ξεκινησω με αυτο το class Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα