Προς το περιεχόμενο

Pillars of Eternity (Project Eternity - Obsidian)

kostacurtas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Moderators

Oxi ekdosi gia Steam exw kai mou kostise 7 euros alla itan prin merikous mines, prin akoma vgei to white march part I. Twra pantou to vriskw ontws poly akrivotera.

7 ευρώ και τα δύο parts; Από που το είχες αγοράσει, θυμάσαι;

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Pillars of Eternity - The White March Expansion Pass DLC STEAM CD-KEY GLOBAL

7.39 ευρώ το είχε το G2A τον περασμένο Σεπτέμβρη. Φυσικά σε αυτές τις τιμές συνήθως δεν προσμετρώνται τα έξτρα payment method fees για Paypal, πιστωτικές κλπ αλλά και πάλι βγήκε γύρω στα 9 ευρώ.

Απ' ότι βλέπω το εν λόγω pass δεν είναι πλέον διαθέσιμο στο G2A.

• Like 1

• 2 εβδομάδες αργότερα...
  • 2 εβδομάδες αργότερα...
  • Moderators

Επειδή θέλω να το ξαναξεκινήσω, ξέρει κανείς να μου πει αν αξίζουν 21 ευρώ για το expansion; Ή να το ξεκινήσω σκέτο και μόλις βγει σε έκπτωση να το κάνω revisit; Είναι game-changing οι προσθήκες του White March;

Εγώ θα έλεγα να περιμένεις να βγει σε έκπτωση το expansion και να το παίξεις όλο μαζί. Δεν είναι κάτι το απίστευτο σαν expansion αλλά σαν συνολικό πακέτο αξίζει ακόμα τα 21€ full price αν έχεις να τα δώσεις.

https://www.reddit.com/r/projecteternity/comments/49j5uo/wm_12_impact_on_base_game/d0so2hh

• Like 1

Έχοντας καμιά 150ρια ώρες στο PoE και έχοντας λατρέψει τα quests και side quests, έπιασα το Witcher 3 το οποίο το είχα αγοράσει day-1 και δεν το ακούμπησα λόγω αδύναμης gpu. Θα με πιστέψετε άν σας πω ότι το άφησα στην άκρη γιατί τόσο τα quests όσο και τα side-quests με έκαναν να βαρεθώ αφόρητα?

Μου έχει κάνει ζημιά το PoE, μακάρι να το επανακυκλοφορούσαν με καινούργια μηχανή γραφικών (σαν το Dragon Age Inquisition για παράδειγμα). Θα το αγόραζα ξανά δίχως σκέψη!

• Like 2

το withcer έχει φοβερές στιγμές στα quest του. Μπορεί μερικά να έιναι απλά αλλά σε γενικές γραμμές τα quest του είναι φοβερά. Ιδίως αυτό με τις μάγισσες στο lake και με τον Baron δεν πιστεύω να το ξεχάσω ποτέ.

• Like 4

Κάτι άλλο που ήθελα να γράφω για το pillars of eternity μια και ασχολούμε αυτό τον καιρό μαζί του είναι ότι τα aoe spell πάσχουν πολύ ρε γμτ καθιστώντας τα τελείως άχρηστα σαν επιλογή.

Κάτι άλλο που ήθελα να γράφω για το pillars of eternity μια και ασχολούμε αυτό τον καιρό μαζί του είναι ότι τα aoe spell πάσχουν πολύ ρε γμτ καθιστώντας τα τελείως άχρηστα σαν επιλογή.

Είναι αλήθεια ότι τα AoE spells που χτυπάνε όλους (όχι αυτά που έχουν ένδειξη FOE που χτυπάν μόνο εχθρούς) ότι πάσχουν στην εκτέλεση τους αλλά έτσι πρέπει να είναι. Προσωπικά ο κύριος χαρακτήρας μου είναι ο master of AOΕ, ένας druid που τον έχω με υψηλά χαρακτηριστικά might, dexterity και intelligence. Του φοράω armor που δεν ξεπερνάει ποτέ το 20% recovery penalty και τον τρέχω με arbalest ή arquebus (που το μετανιώνω τώρα, θα του έβαζα ένα μικρό hunting bow τώρα που βλέπω τα mechanics λόγο recovery). Είναι κυριολεκτικά ο stealth bomber μου. Του έχω ανεβάσει ελαφρά το stealth και του φοράω κάτι μπότες που δίνουν ακόμα +3 stealth και έτσι μπορώ να κάνω οποιοδήποτε AOE spell σαν ξεκίνημα σε μια μάχη. Αφήνω τα υπόλοιπα spells για μέσα στη μάχη. Τον έχω κάνει και fire expert και δεν υπάρχει περίπτωση να προλάβει να πλησιάσει ο οποιοσδήποτε με πάνω από το 50% των HP του.

Η όλη ομάδα μου, Εγώ (druid), Eder μισός μισός DPS και Tanking built, Durance, Kana, Pallegina και μια δική μου φτιαχτή rogue με dual stilleto ή πιστόλες ανάλογα τις περιστάσεις. Θα ήθελα να είχα τον Aloth μαζί μου αλλά δεν θέλω να βγάλω κανέναν άλλο από την ομάδα για χάρη του. Η grieving mother θα την είχα στη θέση της rogue μου αλλά με εκνευρίζει απίστευτα η φιδίσια φωνή της και ειδικά η προφορά του (ςςςςςςςςςςςς) σε κάθε s που εμφανίζεται. 

Με τι ομάδα παίζεις? Εγώ παίζω με έναν caster έναν healer δύο warrior και δύο ranger αν τα γράφω σωστά αλλά σε γενικές γραμμές είναι όπως παίζουν.

Κάτι άλλο που είδα είναι ότι ο καθένας φοράει ότι armor θέλει με μόνο penalty το recovery όπως ανέφερες.

Πάντως στους μικρούς χώρους έχει θέμα στο πως θα διαχειριστείς την ομάδα γιατί γίνεται ψιλομπάχαλο. 

Γενικά αυτό που κάνω πάντα είναι να ρίξω τους warrior με knock down στους αντίπαλους warrior και τα companion των ranger να φύγουν πάνω στους αντίπαλους ranger οι caster. 

Αμα σου βγαίνει έτσι έχει καλώς αλλά δεν βλέπω να έχει αντοχές η ομάδα σου. Ποιος είναι ο κυρίως damage dealer; Ας πούμε εμένα οι damage dealers είναι ο δικός μου (druid) και η rogue μου που μέσα από το sneak attack και το αυξημένο critical καταστρέφει μανούλες. Knock down από κάποιον και μετά rogue πάνω του και κάθε χτύπημα είναι sneak και πιθανώς crit. Θα πρέπει να έχει σοβαρό damage reduction ο αντίπαλος για να μην τον φάω μέσα σε ένα knock down. Αλλά γι αυτό χρησιμοποιείς όπλα που μειώνουν το DR και φυσικά που να προκαλούν κάποιου είδους elemental attack. Οι χαρακτήρες μου είναι level 9 αυτή τη στιγμή και κοντεύει να ολοκληρωθεί η πλήρης αποκατάσταση του stronghold μου. 

Το παιχνίδι είναι εξαιρετικό και η μόνη ένσταση που έχω στο σύστημα μάχης είναι ότι δεν μπορώ να κάνω όλα μου τα μάγια όποτε θέλω εγώ. Εχει πολύ σαφής και "σκληρούς" κανόνες και αυτό κάπως το κάνει να φαίνεται "παιχνιδίστικο" σε σχέση με τα Baldurs Gate που έκανες κυριολεκτικά ότι ήθελες (παράδειγμα να κάνεις από πριν κάποιο buff για να βελτιώσεις μια κατάσταση) και που υπήρχε γενικότερο AI παντού (παράδειγμα αν έκανες summon καμιά αρκούδα μέσα στην ταβέρνα θα έβλεπες να ορμούσαν οι φρουροί για να τη σκοτώσουν ή την αρκούδα να κάνει επίθεση όπου έβρισκε). Αυτά δεν υπάρχουν στο pillars, δεν χρειάζεται να προσέχεις που θα κάνεις ποιο spell γιατί δεν επηρεάζει τίποτα άλλο εκτός από την ομάδα σου και τους άμεσους εχθρούς σου στην συγκεκριμένη μάχη. 

Το κύριο dmg προσπαθώ να το κάνουν οι warrior και ο caster μου. Δεν έχω κάποιο σοβαρό θέμα στις μάχες μέχρι τώρα εκτός..

αν χαλάσει για κάποιο λόγο ο σχηματισμός μου που στις μικρές περιοχές συμβαίνει συχνά δλδ αν δεν πάνε σαν ομάδα μπροστά οι δυο warrior και μετά να ακολουθούν οι ranger και στην τελευταία γραμμή ο caster με τον healer.

Και φυσικά αν οι αντιπάλοι είναι πολύ μεγαλύτερο lvl από το δικό μου. Γενικά έτσι πάντα έπαιζα αυτου του είδους τα game με τον κλασικό σχηματισμό δλδ warrior, ranger, caster, healer.

Καλά, αν κατεβείτε στο τελευταίο επίπεδο του Od Nua τα λέμε :devil: :devil: :devil:

Δεν σκοτώνουμε το μεγαλείο της φύσης, είμαστε pacifists :-D

Αν δε σκάσει μύτη στο PoE2 αυτός ο χαρακτήρας, θα έχει μεγάλο ενδιαφέρον!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...