Προς το περιεχόμενο

Pillars of Eternity (Project Eternity - Obsidian)

kostacurtas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δυστυχώς πήρε αναβολή για Φεβρουάριο το Part2. Πολύ καλό expansion, σίγουρα θα μπορούσαν και περισσότερα, καθώς δεν χορταίνω.

Το λάθος με το White March Part1 είναι ότι έδωσαν μόνο +2 lvl cap! Λες και το παίζει κανείς για το combat! Το σταμάτησα, τόσο το main story όσο και το expansion μέχρι να βγει το Part2.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 660
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Moderators

Κι εγώ το έχω παρατήσει στα μισά και περιμένω να βγει το part 2, να το παίξω ολοκληρωμένο. Ούτως ή άλλως μέχρι το Φεβρουάριο έχω να τελειώσω πάλι Witcher 1+2 για να παίξω το 3ο, οπότε κάπως θα την βολέψω ως τότε. :P

• 3 εβδομάδες αργότερα...
  • 2 εβδομάδες αργότερα...
  • Moderators

Παίδες, όσοι έχετε παίξει το πρώτο μέρος του White March, δώστε ένα feedback, γιατί έχω μπερδευτεί λίγο με το τι να κάνω. Πείτε μου πόσο game time προσφέρει πάνω κάτω.

Στο Steam βλέπω το Expansion Pass στα 24 ευρώ και στα κλειδάδικα 21 ευρώ. Backer είχα γίνει με 20$, οπότε αν είναι να τσιμπήσω το Expansion Pass σε αυτά τα λεφτά θα ήθελα να έχει διάρκεια σχεδόν όση το original game ή έστω λίγο λιγότερη και άρα το πρώτο μέρος να έχει διάρκεια όσο το μισό original game. Έχει τόση διάρκεια ή μπα;

Παίδες, όσοι έχετε παίξει το πρώτο μέρος του White March, δώστε ένα feedback, γιατί έχω μπερδευτεί λίγο με το τι να κάνω. Πείτε μου πόσο game time προσφέρει πάνω κάτω.

Στο Steam βλέπω το Expansion Pass στα 24 ευρώ και στα κλειδάδικα 21 ευρώ. Backer είχα γίνει με 20$, οπότε αν είναι να τσιμπήσω το Expansion Pass σε αυτά τα λεφτά θα ήθελα να έχει διάρκεια σχεδόν όση το original game ή έστω λίγο λιγότερη και άρα το πρώτο μέρος να έχει διάρκεια όσο το μισό original game. Έχει τόση διάρκεια ή μπα;

21?!?  Kapou 7 euros to eixa parei !

ps. min varate, den exei ellinika edw pou eimai

Κι εγώ θυμάμαι κάπου 10 το είχα πάρει το περασμένο καλοκαίρι, μόλις λίγες μέρες μετά την επιβολή των CCs. Η τωρινή του τιμή στα γνωστά κλειδάδικα είναι λίγο τσιμπημένη (15 ευρώ). Και πάλι όμως προφανώς αξίζει για όσους δεν έχουν κανένα από τα δύο DLC.

Υπ' όψιν ότι υπάρχει και ένα δεύτερο expansion pass που πωλείται από λιγότερα μαγαζιά και κοστίζει όντως γύρω στα 20-21 ευρώ αλλά δεν κατάλαβα ακριβώς ποια είναι η διαφορά του από το White March.

Τι lvlcap έχει;

Αν δεν κάνω λάθος πάει από το 14 στο 16. Ήδη ξεκίνησα νέο παιχνίδι για να το πιάσω απ' την αρχή και να το ευχαριστηθώ περισσότερο.

Yparxei to expansion pack pou perilamvanei ta white march I+II kai yparxoun ta dyo white march diathesima xehorista, gi'auto ta vriskeis etsi. Episis yparxoun steam kai gog version autwn...opote kykloforoun arketa diaforetika paketa. Pantws egw me 7 euros eixa parei to expansion pack gia Steam pou exei kai ta 2.

παιδια , συγνωμη που ξαναρωταω μιας και δε απαντηθηκε η ερωτηση μου . Εχω ξεκινησει και παιζω εδω και καιρο το Pillars of eternity μαζι με το White march part 1 .

Αν εγκαταστησω το part 2 , ειμαι οκ ; Ή πρεπει να αρχισω το παιχνιδι απο την αρχη ;;;;

Υπάρχει πουθενά για αγορά όλο το παιχνίδι μαζί με τα expansions; Ή πρέπει να το πάρουμε ξεχωριστά;

Το βασικό παιχνίδι το βρίσκω στα 5-7€ σε γνωστά κλειδάδικα, για όποιον ενδιαφέρεται.

• Moderators

Το παιχνίδι το έχω αγορασμένο στο Steam. Στο Steam το πακέτο του White March παίζει στα 21 ευρώ στα κλειδάδικα.

Προφανώς το 7ευρο που αναφέρεις αφορά στην έκδοση του GoG.

Το παιχνίδι το έχω αγορασμένο στο Steam. Στο Steam το πακέτο του White March παίζει στα 21 ευρώ στα κλειδάδικα.

Αυτό ακριβώς, το αγόρασα από Kinguin τις προάλλες και τελική τιμή έβγαινε κάπου εκεί.

Προσέξτε όσοι ενδιαφέρεστε να αγοράσετε και τα δύο μέρη να ψάξετε για το Expansion Pass, όχι το καθένα ξεχωριστά.

Oxi ekdosi gia Steam exw kai mou kostise 7 euros alla itan prin merikous mines, prin akoma vgei to white march part I. Twra pantou to vriskw ontws poly akrivotera.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...