Προς το περιεχόμενο

Pillars of Eternity (Project Eternity - Obsidian)

kostacurtas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Ευχάριστα νέα. Αφορμή για να το ξαναπιάσω, αφού το έχω παρατήσει εδώ και καιρό αλλά είμαι τουλάχιστον στη μέση και δεν λέει να μην δω τι γίνεται στο τέλος.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• 1 μήνα μετά...

^ Το έφερε ο θείος σήμερα(δεν υπήρχε φυσικά περίπτωση να ξαναδώσω χρήματα πριν το δοκιμάσω) και είπα να κάνω ένα τεστ δράηβ.

Εις μάτην προσπάθησα να ξεκινήσω το νέο κόσμο-περιοχή από το αρχικό μενού και είπα να το πάω από την αρχή,έχοντας φυσικά πετάξει τα saves πριν μήνες.

Δεύτερο lvl και μπαίνω στο ίδερνετ να δω πότε επιτέλους θα δω την επιλογή για το νέο κόσμο.

Τελικά θέλει να είσαι lvl10 και να παίξεις σημαντικό μέρος του κανονικού παιχνιδιού εάν δεν έχεις το σωστό save να πας με την μια...Εντάξει.

Εάν δεν βρω cheat για να φτάσω εκεί που χρειάζεται μάλλον πάμε για unistall και για άλλα. :lol:

Ευκαιρία να συνεχίσω το παιχνίδι που το είχα παρατήσει στα μισά. Ήδη κατεβάζει 2.1GB patch στο Steam.

Λίγο ακριβούτσικο μου φαίνεται το expansion πάντως, 11-12 ευρώ στα γνωστά cd key sites (αν και αναφέρονται στο pass και όχι απλώς στο πρώτο μέρος). Δεν έχω διαβάσει τι ακριβώς περιέχει αλλά αν κρίνω από τα πρώτα reviews, μάλλον δεν είναι το καλύτερο expansion που έχει κυκλοφορήσει ποτέ χωρίς να σημαίνει ότι είναι και κακό. Ενδιαφέρον ότι επιτέλους μας επιτρέπει να ξανακάνουμε retrain τους χαρακτήρες.

Μάλλον θα κοιτάξω να συνεχίσω από εκεί που είχα σταματήσει, να ξαναθυμηθώ τα ξόρκια (πάνε 4+ μήνες...), να λεβελιάσω λίγο ακόμα και μετά θα τσιμπήσω το White March με συνοπτικές διαδικασίες.

(Σας έλειψα? :P )

Μιλώντας για το expansion The White March, βρίσκω πολύ πιο τίμια την τιμή του GOG όπου παίρνεις και τα δύο μέρη μαζί για λίγο χαμηλότερη τιμή από του Steam. Γενικά θέλω να απεμπλακώ από το μαγαζάκι του Gabe (το Shadowrun: Hong Kong το ενεργοποίησα GOG) και θα το αγοράσω από εκεί όταν βγουν και τα δύο μέρη μαζί.

• Like 1

Μόλις τσίμπησα και το Pillars expansion pass στα 9 ευρώ (από G2A). Ευκαιρία να συνεχίσω το παιχνίδι που το είχα παρατήσει στα μισά (ναι, το ίδιο που είχα γράψει πριν 20 μέρες και ακόμα δεν έχω προλάβει να κάνω τίποτα).

Όχι, είναι και τα δύο. Αν δεν κάνω λάθος το πακέτο "Εxpansion Pass" αναφέρεται αποκλειστικά και στα δύο μέρη του White March, ενώ το σκέτο "The White March Part 1" μόνο στο πρώτο.

Ιδού το link του G2A (αγόρασα από marketplace seller):

https://www.g2a.com/pillars-of-eternity-the-white-march-expansion-pass-dlc-steam-cd-key-global.html?mkey=eqi5#product-dets

Και το link για τα υπόλοιπα μαγαζιά:

http://www.allkeyshop.com/blog/buy-pillars-of-eternity-the-white-march-expansion-pass-cd-key-compare-prices/

• 1 μήνα μετά...

Έχω φτάσει Act 1 και δεν θυμάμαι να έχω παίξει άλλο RPG με τόσο lore! Μαγικός κόσμος, άν και δεν τον έχω συνηθίσει ακόμα, και οι μάχες δύσκολες έως πολύ δύσκολες. Άξια συγκρίνεται με BG!

• Like 4

Σε Steam, αλλά μην σκεφτείς να την πάρεις. Στη Hero που πήρα ήταν ένα dvd και τίποτα άλλο μέσα!

α καλα :-D

λεω θα έχει τιποτα πολυσέλιδο μέσα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...