Tobajara Δημοσ. 2 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 2 Μαΐου 2015 Επειδή γενικά το κάνεις στα posts σου, πρόσεξε λίγο πώς χρησιμοποιείς τα quotes γιατί χάνεται αυτό που θες να πεις. Εδώ το έχεις βάλει μέσα στο quote και δε φαίνεται. Το marketing του Pillars το παρακολούθησα κι εγώ και δεν είδα κάπου να λένε ξεκάθαρα "Baldur's Gate 3". Αυτό που είδα να λένε είναι "old school RPG όπωα ακριβώς αυτά της Infinity Engine". Αν έχεις κάποιο video ή link που η ίδια η Obsidian να χρησιμοποιεί αυτό το moto, πολύ ευχαρίστως να το δω. Αυτό που με εντυπωσιάζει είναι πως ΚΑΝΕΙΣ δεν το συγκρίνει με τα Icewind Dale έστω (που σα gameplay είναι επίσης φτυστά τα BG), που τα ανέπτυξε η ίδια η Black Isle, ενώ στα Baldur's Gate ήταν συνεργάτης της Bioware. Αφήνω στην άκρη τα Fallout 1/2 - που πάλι η Black Isle αναφέρεται σα developer, έστω και τυπικά - γιατί είναι post apocalyptic. Όσο δύσκολο και να είναι να διαχωρίσει κανείς ανάμεσα στις δύο εταιρίες, το storytelling της Black Isle ξεχωρίζει από της Bioware και μάλιστα εμφανώς, αν βάλει κανείς δίπλα δίπλα Knights of the Old Republic 1 / 2 και Neverwinter Nights 1 / 2. Έχεις από τη μια σχετικά streamlined εντυπωσιακά, γκράντε σενάρια "καλό/ κακό" με επικές τρομπέτες να βαράνε παντού και από την άλλη σενάρια που ξεκινάς να σώσεις τον κόσμο και καταλήγεις σε ένα μπουντρούμι να συζητάς φιλοσοφία με τον τελικό κακό και τα party members σου. Οπότε το να βλέπουν άνθρωποι που ξέρουν από RPG "Obsidian" και να περιμένουν σενάριο τύπου BG2 (και να δυσαρεστούνται που τελικά δεν το έχει) μου φαίνεται λάθος. Στο κάτω κάτω όλοι μας έχουμε παίξει το παιχνίδι και έχουμε δική μας κρίση, δεν περιμένουμε από το developer εκ των υστέρων να μας πει αν είναι πορτοκάλι ή μανταρίνι. Από εκεί και πέρα ούτε θέλω να αλλάξω τη γνώμη κανενός ούτε να πικάρω κάποιον, συζήτηση κάνουμε. Απλά διαφωνώ με τη βάση της περισσότερης κριτικής που έχω διαβάσει εδώ 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Hellraiser76 Δημοσ. 2 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 2 Μαΐου 2015 Τωρα που το τελειωσα ας πω και εγω το μακρυ και το κοντο μου....το παιχνιδι δεν ηταν κακο καθε αλλο.Αλλα οπως και να εχει απο τους δημιουργους του Baldur's Gate εν ετει 2015 περιμενεις περισσοτερα απο απλα ενα καλο παιχνιδι. Και αυτο ειναι το προβλημα....μπορεις να ξεπερασεις τα glitches και τη μικρη διαρκεια αλλα το σεναριο πραγματικα ειναι της πλακας και ειδικα σε αυτα τα παιχνιδια τουλαχιστον για μενα ειναι τα παντα. Καλη προσπαθεια και τιμια αλλα μεχρι εκει... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Bigi444444 Δημοσ. 3 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 3 Μαΐου 2015 Ξεκίνα στέλνε cvs. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Hellraiser76 Δημοσ. 3 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 3 Μαΐου 2015 Να μου στείλουν αυτοί και θα το σκεφτώ...τα γατάκια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Obsidian Δημοσ. 3 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 3 Μαΐου 2015 Τωρα που το τελειωσα ας πω και εγω το μακρυ και το κοντο μου....το παιχνιδι δεν ηταν κακο καθε αλλο.Αλλα οπως και να εχει απο τους δημιουργους του Baldur's Gate εν ετει 2015 περιμενεις περισσοτερα απο απλα ενα καλο παιχνιδι. Μόνο που οι δημιουργοί του Baldur's gate είναι η Bioware ενώ του Pillars of Eternity η Obsidian/Black Isle.. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Hellraiser76 Δημοσ. 3 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 3 Μαΐου 2015 Ναι εχεις δικιο μπερδευτηκα που λεγανε συνεχεια το νεο Baldur's Gate!Ακυρο λοιπον αυτο το επιχειρημα αλλα ολα τα αλλα που λεω ισχυουν... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xavier Δημοσ. 19 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 19 Μαΐου 2015 το τερματισα σημερα, νταξ δεν ξετρελαθηκα ουτε απο τις μαχες, ουτε απο το σεναριο, κοσμο του...το bg 2 δεν το πλησιαζει καν... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nzeppos Δημοσ. 19 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 19 Μαΐου 2015 (επεξεργασμένο) Σίγουρα όχι, αλλά υπάρχει κάτι καλύτερο που να έχει βγει τα τελευταία 5 χρόνια; (δεν το λέω ειρωνικά, αλλά μήπως όντως υπάρχει κάτι για να το έχω υπ' όψιν μου, προς το παρόν ξέρω μόνο το Divinity original sin) Επεξ/σία 19 Μαΐου 2015 από nzeppos 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Anastazio Δημοσ. 19 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 19 Μαΐου 2015 Σίγουρα όχι, αλλά υπάρχει κάτι καλύτερο που να έχει βγει τα τελευταία 5 χρόνια; (δεν το λέω ειρωνικά, αλλά μήπως όντως υπάρχει κάτι για να το έχω υπ' όψιν μου, προς το παρόν μόνο το Divinity original sin) Το divinity 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nzeppos Δημοσ. 19 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 19 Μαΐου 2015 Ε εντάξει, αυτό το ξέρουμε όπως επίσης τα υπέρ και τα κατά του σε σχέση με το PoE. Το έχω κατεβάσει με όλα τα patches κλπ αλλά μάλλον θα περιμένω την enhanced έκδοση για να το παίξω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xavier Δημοσ. 20 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 20 Μαΐου 2015 νταξ δεν ειπα οτι δεν μου αρεσε, απλα το περιμενα πιο γυαλισμενο, μου αρεσε σε γενικες γραμμμες Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tmark Δημοσ. 29 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 29 Μαΐου 2015 Site: Pillars of Eternity expansion will be shown at E3. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tmark Δημοσ. 10 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 10 Ιουνίου 2015 Site: Chris Avellone leaves Obsidian Entertainment. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Malthador Δημοσ. 11 Ιουνίου 2015 Moderators Share Δημοσ. 11 Ιουνίου 2015 Site: Chris Avellone leaves Obsidian Entertainment. Για να είμαι ειλικρινής όταν πρωτοδιάβασα την είδηση στεναχωρήθηκα/προβληματίστηκα ελαφρώς. Για μένα το PS:T είναι το κύκνειο άσμα των core RPG's που αποδεικνύει περίτρανα ότι το gaming είναι τέχνη, ενώ το Sith Lords θεωρώ ότι σεναριακώς είναι ότι καλύτερο έχει να επιδείξει το σύμπαν του Star Wars. Από εκεί και πέρα, όντας ο καλύτερος game writer του σύμπαντος, για να φύγει από την εταιρεία που ο ίδιος ίδρυσε, τότε ελπίζω να έχει μεγαλειώδη πράγματα στο μυαλό του, όταν μάλιστα βρίσκεται στην παραγωγικότερη ηλικία του. Πιστεύω ότι θα ασχοληθεί με κάποιο project μεγαλύτερο από αυτά που θα του προσέφερε η Obsidian. Το μόνο που εύχομαι είναι να παραμείνει στην gaming κοινότητα και να μην ασχοληθεί με κανά κινηματογράφο ξέρω 'γω. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Millennium Δημοσ. 25 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 25 Ιουνίου 2015 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα