Προς το περιεχόμενο

Pillars of Eternity (Project Eternity - Obsidian)

kostacurtas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Moderators

@Malthador, αν το παιχνίδι είχε πλήρες voice over και καλύτερα γραφικά θα το απολάμβανες λιγότερο, θες να μας πεις;

Τότε είσαι τυχερός, όσα παιχνίδια σου αρέσουν έχουν ήδη βγει, λυπάμαι που δε θα μπορείς πλέον ν' απολαύσεις κάποιο από τα σύγχρονα παιχνίδια...

Τα πιστεύετε αυτά που λέτε ώρες ώρες;

Δεν έχεις μπει καν στη διαδικασία να κατανοήσεις αυτά που έγραψα. Ξαναδιάβασέ τα πιο προσεκτικά αυτή τη φορά.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 660
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μετά και το τελευταίο patch, αγοράζω τώρα. Γύρω στα 18-19 ευρώ.

(edit: 16,6 ευρώ τελικά από G2A marketplace)

Επεξ/σία από nzeppos

Eχοντας παρει μια πρωτη γευση απο το παιχνιδι , λεω να ξαναρχισω απο την αρχη με διαφορετικο starting class

Ειχα ξεκινησει με Cipher αλλα εκανα αρκετα "λαθη" στα spells που επαιρνα . Αν κ παλι κατεληξε να ριχνει 50αρια με το Blunderbuss κ να σπαμαρει AoE με το free focus

Οποιος επαιξε Barba/Paladin/Fighter , πως τα πηγατε με το tanking ? Σκεφτομαι να κανω τον δικο μου full tank μιας κ δεν εμεινα ικανοποιημενος απο τα companions στο πρωτο playthrough

Εναλλακτικα τι αλλο θα προτεινατε? Με τι ειχατε πιο πολυ fun and why?

Έχω κάνει τον Eder tank και δεν έχω κανένα παράπονο. Χρειάζεται πολύ λίγα πράγματα (ένα fine sabre φτάνει για να κάνει καλή ζημιά), δεν πέφτει και η αύρα του είναι εξαιρετική. Σκέφτομαι μάλιστα να του δώσω λίγους πόντους στο accuracy μέσω skills.

Ο rogue μου με το backstab είναι αρκετά χρήσιμος και μόλις ξεπέρασε σε total damage τον Aloth. Έχει δύσκολη αρχή όμως και μια τάση να πέφτει ξερός στις μάχες μέχρι να πάρει τα πάνω του από damage και gear. Στη φάση που είμαι τώρα (lvl 7) αν βρεθεί πίσω από τον αντίπαλο αποτελειώνει τα πάντα σε δευτερόλεπτα με stiletto / dagger + Dirty fighting / Deep wounds οπότε τον προτείνω. Απλά δεν ανταπεξέρχεται καλά στο focus.

Για να πω την αλήθεια θα ήθελα πολύ να παίξω 2 - weapon Cipher.

Μαγκες temple of eothas οσοι πηγατε, τι lvl ειχατε και τι ομαδα; Το βγαλατε ανετα σχετικα;
Ειμαι fighter lvl 3 με τον μαγο στο ξεκινημα lvl 2, ανοιξα την πορτα με τις καμπανες και συνεχισα μεχρι τα δωματια με τα shadows αλλα πραγματικα δεν παλευεται αλλο...Οποτε ή ειναι πολυ νωρις για να το κανω ή ειμαι αχρηστος  :P

• Moderators

Μαγκες temple of eothas οσοι πηγατε, τι lvl ειχατε και τι ομαδα; Το βγαλατε ανετα σχετικα;

Ειμαι fighter lvl 3 με τον μαγο στο ξεκινημα lvl 2, ανοιξα την πορτα με τις καμπανες και συνεχισα μεχρι τα δωματια με τα shadows αλλα πραγματικα δεν παλευεται αλλο...Οποτε ή ειναι πολυ νωρις για να το κανω ή ειμαι αχρηστος  :P

4άρι party lvl 4 όλοι. Χωρίς healer δεν βγαίνει, στο hard τουλάχιστον που παίζω εγώ.

• Like 1

Την παλεψα τελικα στο normal με κλεφτοπολεμο και τρελο κυνηγητο με απειρα save απομονωνοντας τους (πανω που ημουν ετοιμος να φυγω). Συνεχιζομεν...  :)

Την παλεψα τελικα στο normal με κλεφτοπολεμο και τρελο κυνηγητο με απειρα save απομονωνοντας τους (πανω που ημουν ετοιμος να φυγω). Συνεχιζομεν...  :)

Πηγα με lvl 3, με 3 άτομα party, και μετα απο πολύ κλεφτοπόλεμο κι εγώ, και ακόμα σε ένα δωμάτιο δεν μπορουσα να τους βγάλω, οπότε, στο τρέξιμο και χωρίς να τους καθαρίσω όλους, μπόρεσα και πέρασα, και το τελείωσα.
(επίσης από το hard που το έπαιζα, το έβαλα στο easy εκεί, γιατί μου σπάσαν τα νεύρα.
Απλά, συμβουλεύω για αυτό το σημείο, τουλάχιστον Lvl 4, Με 4 άτομα party.
  • Like 1

Στα shadows τρως κατι debuff και τον πινεις,διαφορετικα ειναι ez,δοκιμασε να παρεις 1st hit με καποιο assassin/ranger,εχω ριξει και μονοχιτο με βαλιστρα or smthing.

• Like 1

Το αφήνεις για πιο μετά, είναι 15 επίπεδα σύνολο. Με lvl 5 full party μπορείς με δυσκολία να βγάλεις τα πρώτα 3 - 4. Τέλειωσέ το σταδιακά αν θες, απλά μην περιμένεις να βγει με τη μία.

Το αφήνεις για πιο μετά, είναι 15 επίπεδα σύνολο. Με lvl 5 full party μπορείς με δυσκολία να βγάλεις τα πρώτα 3 - 4. Τέλειωσέ το σταδιακά αν θες, απλά μην περιμένεις να βγει με τη μία.

lvl 12 είμαι δε πάει πιο πάνω  :P. Έχω βγάλει τα 14 από τα endless paths αλλά το τελευταίο έχει δημιουργήσει ψυχολογικά στους χαρακτήρες μου.

Παίζω με Monk εδώ. Μου αρέσει γενικά..(kung fu fighting..χώνει μπουνίδι lol)... 

Είναι και Aumaua Moon-Godlike, οπότε απο παρουσιαστικό ειναι λίγο κτηνάκι.

Αλλα δεν μπορώ να πω οτι σκοτώνει τρελά.

Ειναι λίγο αδυναμος στα πρώτα levels. (Είμαι 4 lvl και τώρα βλέπω οτι αρχίζει να παίρνει τα πάνω του)

Πάντως πιστεύω όταν ανεβάσει levels θα σκοτώνει.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...