Προς το περιεχόμενο

Pillars of Eternity (Project Eternity - Obsidian)

kostacurtas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Μολις νικησα τον τρελιαρη στο Raedric Hold και ανεβηκα στον πανω οροφο και οταν πηγα να ξανακατεβω παρε ενα κρασαρισμα επικων διαστασεων και τωρα καθε φορα που φορτωνω το παιχνιδι στο τελευταιο σωσιμο μου κανει το ιδιο...παλι καλα που ειχα κανει ενα save λιγο πριν τη μαχη και ετσι δεν εχασα πολλα.

Προσοχη λοιπον μην τη πατησετε και εσεις γιατι απο οτι βλεπω το εχουν ηδη φτιαξει στο επερχομενο patch αλλα αγνωστο ποτε θα κυκλοφορησει....

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Πολεμάς γιατί είναι ληστές που παραμονεύουν στο δρόμο, μισθοφόροι, άγρια ζώα κλπ. Και ανταμείβεσαι με loot.

Όπως έγραψα τα generic encounters είναι το grind, διότι δεν σου δίνουν τίποτα σημαντικό.Το loot που ρίχνουν συνήθως είναι αμελητέο και σίγουρα δεν αξίζει ο χρόνος που σπαταλάς πολεμώντας τα.

Από εκεί και πέρα ας το αφήσουμε.Εάν βγει κανένα mod θα είμαστε όλοι ευχαριστημένοι.

Για το χάρτη θα το δω με την πρώτη ευκαιρία.Tnx σε όσους απάντησαν.

Επεξ/σία από LongTom

Δοκίμασε να ανοίξεις μια κόπια αυτού του save με το winrar και να διαγράψεις τα 2 αρχεία που αναφέρονται σαν Raedric exterior

Ακριβώς, στην προηγούμενη σελίδα είχα το ίδιο πρόβλημα και λύθηκε. Θα χρειαστείς το 7-zip για να ανοίξεις τα saves.

Ευχαριστω παιδες δεν το ειχα δει...

• Moderators

Το τερμάτισα και μπορω να πω οτι μου άρεσε ο επίλογος ασχέτως αν δεν ενθουσιάστηκα με το υπόλοιπο παιχνίδι...

Το τελείωσες με όλα τα side-quests completed;

Για ποσες ωρες μιλαμε δηλαδη?

Δεν ξερω. δεν κοίταξα. το ξήλωσα ήδη.

Το τελείωσες με όλα τα side-quests completed;

Οχι με ολα αλλα με τα περισσότερα.

Γενικά, το τέλος ηταν καλο (άρτιο)

Patch 1.0.3 incoming. 

Link.png Site: Patch Notes

Ευτυχως γιατι εγω προσωπικα το ειχα αφησει το παιχνιδι. Θα το ξαναρχισω μολις βγει το patch. Ευτυχως που θα ειναι retroactive γιατι βαριομουν του θανατα να ξανακαθαρισω το redricks keep.

Οσον αφορα τις ενστασεις συμφωνω οτι καλο θα ηταν εστω καποια λιγα XP να τα εδιναν οι μαχες.Ειναι κριμα να κοπανιεσαι ποση ωρα με δεκαδες load και να μην περνεις εστω λιγα XP. Ειμαι κατα του grinding αλλα νομιζω υπηρχε περιθωριο να δινουν ενα μικρο ποσοστο σε xp.

Επισης μια πολυ σοβαρη μου ενσταση ειναι το τι επηρεαζουν τα atributes. Δεν θεωρω λογικο το might να επηρεαζει το magic damage και το intellect οχι.

Επισης εχω ξανα αναφερει το θεμα weapon specialization. Τα "πακετακια" που δινει λες και ειμαστε κωτσοβολος δεν μου αρεσουν καθολου.Εγω μπορει να θελω τον αλλον με great sword και bow η dagger και crossbow.Δεν καταλαβαινω γιατι να μην εχω την επιλογη να διαλεξω μεμονομενα αλλα θα πρεπει να επιλεγω πακετα. Επισης δεν εχω προχωρησει αρκετα για να δω αν μετα το πρωτο πακετο (ας πουμε knight) θα μπορω να επιλεξω και δευτερο που θα ανεβαζει ακομα περισσοτερο το profficiency.

Γενικα με το battle system εχω ενστασεις.Κουραζεται ο αλλος λιποθυμαει μεσα στα ποδια μας και δεν τον πειραζει κανεις μεχρι να τελειωσει η μαχη.

Τεσπα δεν μπορω να πω παιχνιδαρα ειναι overall αλλα οταν κατι το περιμενεις τοσο πολυ και εχεις τοσες προσδοκιες ανεβαινουν πολυ οι απαιτησεις σου ισως περισσοτερο απο οτι θα επρεπε.

• Like 2

Μπορείς να επιλέξεις πολλαπλά πακέτα, απλά συμβαίνει το εξής. Αν πάρεις weapon specialization πρώτη φορά σου δίνει +6 accuracy σε ένα πακέτο. Αν πάρεις weapon specialization δεύτερη φορά, ακόμα και σε διαφορετικό πακέτο, σου δίνει 1,15 damage multiplier. Πιο πάνω δεν έχω δει.

Το καλό είναι πως ακόμα και χωρίς αυτά οι χαρακτήρες και χτυπάνε και κάνουν αρκετή ζημιά. Πραγματικά δεν έχω βρει λόγο να τα πάρω καθώς με οποιοδήποτε όπλο αν έχεις επαρκή base stats είσαι χρήσιμος. Άλλα talents έχουν πολύ μεγαλύτερη σημασία από τα weapon proficiencies και στο κάτω κάτω o rogue μου έχει χρησιμοποιήσει με περίπου την ίδια αποτελεσματικότητα dagger, sword, mace, flail, stiletto , sabre. Αν θέλετε κάποιος να βαράει με κάτι απλά ΔΩΣΤΕ ΤΟ, μην κολλάτε στα specializations, η διαφορά είναι μικρή.

Εντελώς φιλικά, ακολουθήστε το παιχνίδι και σκεφτείτε έξω από το κουτί :)

Αυτό με το health είναι όντως λίγο ανάποδο, αλλά νομίζω πως αν τούμπαραν τις ονομασίες θα ήμασταν εντάξει.

• Like 1

Άρχισε να με κουράζει το θέμα με τις μάχες. Δεν με πειράζει που είναι πολλές, αλλά επειδή δεν δίνουν XP φαίνονται ανούσιες. Δηλαδή περνάς 3-4 ώρες κάνοντας μάχες στο dungeon και επειδή δεν κερδίζεις κάτι φαίνεται σαν να μην είναι μέρος του game, san filler σε anime.

Η απόφαση να μην δίνουν XP οι μάχες ήταν τελικά λάθος για όποιον δεν έχει κάνει κάποιου είδους stealth party. 

• Like 3

Άρχισε να με κουράζει το θέμα με τις μάχες. Δεν με πειράζει που είναι πολλές, αλλά επειδή δεν δίνουν XP φαίνονται ανούσιες. Δηλαδή περνάς 3-4 ώρες κάνοντας μάχες στο dungeon και επειδή δεν κερδίζεις κάτι φαίνεται σαν να μην είναι μέρος του game, san filler σε anime.

Η απόφαση να μην δίνουν XP οι μάχες ήταν τελικά λάθος για όποιον δεν έχει κάνει κάποιου είδους stealth party. 

Η επιλογή αυτή της Obsidian έχει να κάνει με τη γενικότερη λογική του παιχνιδιού. Έχουν δώσει προτεραιότητα στο story. Δηλαδή τις μάχες τις κάνεις γιατί σε εμποδίζουν να τελειώσεις το εκάστοτε quest. Δεν τις κάνεις για να πάρεις level. Για μένα είναι πολύ καλή επιλογή, το βρίσκω πιο λογικό και μακάρι να το βλέπαμε συχνότερα. Αλλά έχουμε συνηθίσει να πρέπει να "καθαρίσουμε" τα dungeon λες και είμαστε exterminators...

• Like 2

Στην αρχή είναι ένας τρόπος να αποκτάς loot και κατ' επέκταση χρήματα. Επιπλέον μπορείς να πειραματίζεσαι με διαφορετικές στρατηγικές προσεγγίσεις και όχι την ίδια διαδικασία σε κάθε μάχη. 

Πάντως με το λεξικό παραμάσχαλα παίζεται το παιχνίδι. ΠΟΛΥ πράμα, ειδικά με τους συντρόφους. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...