Tmark Δημοσ. 31 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 31 Μαρτίου 2015 Gamebreaking bug, προσοχή: http://forums.obsidian.net/topic/73449-stat-bonus-modifiers-can-erroneously-be-applied-multiple-times-allowing-stats-to-grow-beyond-intended-values/page-4 Εγώ την έπαθα με τον Eder, το ξαναξεκινάω μόλις περάσουν hotfix για το συγκεκριμένο. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 31 Μαρτίου 2015 Moderators Share Δημοσ. 31 Μαρτίου 2015 Voice-over, online, τι άλλο θα ζητήσετε μετά; DLC με διαφορετικά κουρέματα για τους χαρακτήρες; Mα...υπήρχε στο Witcher 2... ( ) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tidus666 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 31 Μαρτίου 2015 Απορώ πώς του έχω ξεφύγει του παραπάνω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Atallos1 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 31 Μαρτίου 2015 main lvl 4 οι άλλοι lvl 3. Η μάχη με τον Raedric είναι πολύ δύσκολη δεν κατάφερα να την βγάλω ακόμα χτες το βράδυ που προσπάθησα 3-4 φορές. Είναι μεγάλη μαλακία που πρέπει να περάσεις τον διάλογο κάθε φορα, και είναι ανοιχτό μέρος χωρίς πόρτες κτλ Εχεις full party? Εγω με lvl 5 full party βγηκε ανετα ολο το quest . Quick tip . Εχει εναν archmage που castαρει συνεχως , ριχτον πρωτο Ισχυει αυτο που λες με τα dialogues , ειναι εκνευριστικο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tobajara Δημοσ. 31 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 31 Μαρτίου 2015 Ορκίζομαι πως το voice over στο "You must gather your party before venturing forth" είναι το ίδιο με τα Baldur's Gate. Μου αρέσει επίσης το πώς το character building και itemisation του παιχνιδιού (stats, λογική των αντικειμένων κλπ) προσπαθεί να πείσει πως δεν αντιγράφει το DnD. Αλλά όλοι ξέρουμε πως το κάνει. Παίξω Expert Hard, με το συνηθισμένο βαρετό μου Human Rogue. Κατά τα άλλα είναι μια μείξη μηχανισμών Planescape Torment σε διαλόγους (αυτά τα κρυφά checks...) και Baldur's Gate, με πολλά ανατριχιαστικά στοιχεία όπως το ξεκλείδωμα περιοχών ανάλογα από το ποιά πλευρά του χάρτη βγαίνεις (BG 1, εντελώς χαρακτηριστικό). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Snoob Δημοσ. 31 Μαρτίου 2015 Super Moderators Share Δημοσ. 31 Μαρτίου 2015 Σας δίνει τα σωστά ποσά όταν πουλάτε αντικείμενα; Το δοκίμασα λίγο στην αρχή και μου βγάζει περισσότερα από το value που δείχνει στην περιγραφή του κάθε αντικειμένου. Εντωμεταξύ, με βλέπω να το ξαναρχίζω σε expert, ξέχασα να το βάλω και δε μου αρέσει τώρα που φανερώνει τοποθεσίες και checks. Τέλος πάντων, ελάχιστο χρόνο είχα, δεν έχω προχωρήσει, αλλά είναι κουραστικό να κάνεις τα ίδια και τα ίδια. Θα φτιάξω ένα χαρακτήρα και όπου με βγάλει αυτή τη φορά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Deus ex machina Δημοσ. 31 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 31 Μαρτίου 2015 Ορκίζομαι πως το voice over στο "You must gather your party before venturing forth" είναι το ίδιο με τα Baldur's Gate. Μου αρέσει επίσης το πώς το character building και itemisation του παιχνιδιού (stats, λογική των αντικειμένων κλπ) προσπαθεί να πείσει πως δεν αντιγράφει το DnD. Αλλά όλοι ξέρουμε πως το κάνει. Παίξω Expert Hard, με το συνηθισμένο βαρετό μου Human Rogue. Κατά τα άλλα είναι μια μείξη μηχανισμών Planescape Torment σε διαλόγους (αυτά τα κρυφά checks...) και Baldur's Gate, με πολλά ανατριχιαστικά στοιχεία όπως το ξεκλείδωμα περιοχών ανάλογα από το ποιά πλευρά του χάρτη βγαίνεις (BG 1, εντελώς χαρακτηριστικό). Και η μουσική την ώρα της μάχης θα λεγα οτι είναι η ίδια με του BG, γενικά τα πάντα θυμίζουν Infinity Engine . H εταιρία διατηρεί τη φήμη της στα bugs πάντως, μου έχει μείνει plague of insects debuff από αντίπαλο δρυίδη και ο χαρακτήρας μου τώρα είναι λες και έχει να κάνει μπάνιο 14 μήνες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alex_000 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 31 Μαρτίου 2015 Εχεις full party? Εγω με lvl 5 full party βγηκε ανετα ολο το quest . Quick tip . Εχει εναν archmage που castαρει συνεχως , ριχτον πρωτο Ισχυει αυτο που λες με τα dialogues , ειναι εκνευριστικο όχι 4 άτομα. Θα πάω να πάρω έναν ακόμα, πάντα τα cloth φεύγουν πρώτα Ορκίζομαι πως το voice over στο "You must gather your party before venturing forth" είναι το ίδιο με τα Baldur's Gate. No, έχει μείνει χαραγμένο στην μνήμη εκείνο.. πιο βαριά φωνή. ¨Αλλο είναι τώρα Μου αρέσει επίσης το πώς το character building και itemisation του παιχνιδιού (stats, λογική των αντικειμένων κλπ) προσπαθεί να πείσει πως δεν αντιγράφει το DnD. Αλλά όλοι ξέρουμε πως το κάνει. ?!? Το game είναι ανοιχτά βασισμένο σε DnD κανόνες, δεν προσπαθεί να πείσει για τίποτα.. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
danis1` Δημοσ. 31 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 31 Μαρτίου 2015 Ρε παιδια οποιος μπορει ας με βοηθησει, μολις πηρα τον kana αλλα εχω κανει κατι saves και θελω να τσεκαρω αν ειναι οκ τα στατιστικα του μηπως την εχω παθει με το Bug. μου φαινονται λιγο ψηλα οποιος τον εχει ας τσεκαρει αν μου πει μολις τον πηρα lvl 4 με: mgt:16 con:12 dex:9 per:14 int:20 res10 το εικοσαρι μου βαραει στο ματι για lvl 4 και 3 απο τα υπολοιπα ψιλουτσικα. Αν μπορει καποιος ας τσεκαρει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Atallos1 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 31 Μαρτίου 2015 Κομπλε ειναι , αν κ στο wiki αναφερει το Int στο 17 . Νομιζω παιρνει + 2 Int καπου στο δρομο Υπαρχει κ αλλο bug σε καποια περιοχη που τα buffs απο food stackαρουν για παντα στον char πολλαπλες φορες Εδω τα base stats των companions κ εδω το fix για το bug που ανεφερα ( μεχρι να βγει το patch , προσοχη οποιος το επιχειρησει ) 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Koritsi_Gia_PC Δημοσ. 31 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 31 Μαρτίου 2015 Όντως έχει bugιές το Game δυστυχώς.Κάθομαι και παλεύω με άμοιρο Wizard run και αντί να είναι πιο generous το title σε drop/xp λόγω PotD, μου έχει κολλήσει instead 3 φορές so far σε enemy με μια μπάρα και να μην δείχνει να τρώει damage, ούτε να δίνει (χωρίς interrupt animation). Πέφτουν 5-6 bandit με παίκτες 1-2Lv, και μένει αυτός ο κυριούλης στα δέντρα που απλά δεν λέει να πέσει. Ούτε να πέσει, ούτε να μας βγάλει από Engage το φελέκι μου για να φύγω απ' το map. Άρα Load, και πάμε πάλι. Υ.Γ: Γι' αυτούς που λένε πως ο Wizard είναι UP.. ΕΙΝΑΙ ΚΛΟΘΑΣ ΑΜΑΘΟΣ, LEVEL 1, ΜΕΣΑ ΣΕ ΕΝΑ ΚΟΣΜΟ ΜΕ ΛΥΚΟΥΣ, ΒΑΡΒΑΡΟΥΣ ΚΑΙ ΑΛΗΤΕΣ. ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ UP. Ο ΦΙΛΟΣ ΜΟΥ Ο ΜΑΚΗΣ ΑΠΟ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ ΠΟΥ ΔΕΡΝΕΙ ΟΠΟΙΟΝ ΜΕ ΚΑΚΟΛΟΓΕΙ, ΕΧΕΙ ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ EXP ΓΙΑ ΞΥΛΟ.Μαζεύτε τα δάκρυα και περιμένετε το late game ή πάτε για Druid/Cipher, είναι αισθητά πιο αποτελεσματικοί στο early. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Atallos1 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 31 Μαρτίου 2015 Imo ο Wizard ειναι πιο πολυ CC oriented σε αυτο το παιχνιδι , οχι οτι δεν εχει damage αλλα μενει απο charges κ σε καθε μαχη θελεις rest . Για να κανετε την ζωη σας ευκολη με Wizard , Slicken κ Icy Fog ( level 1 spells ) . Οτι καλυτερο παιρνει Cipher κ Druid εχουν μακραν περισσοτερο damage Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tmark Δημοσ. 1 Απριλίου 2015 Share Δημοσ. 1 Απριλίου 2015 (επεξεργασμένο) http://gamingbolt.com/pillars-of-eternity-cities-skylines-earn-18-5-million-in-three-weeks Another annoying bug http://forums.obsidian.net/topic/73986-chanter-rime-and-frost-traps-get-saved-causing-mobileobjectssave-to-grow-out-of-control/ Επεξ/σία 1 Απριλίου 2015 από Tmark 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tobajara Δημοσ. 1 Απριλίου 2015 Share Δημοσ. 1 Απριλίου 2015 Χάρηκα πάρα πολύ με την είδηση, ελπίζω να δω και νούμερα σύντομα. Αν και είχε αμφισβητηθεί η Obsidian όταν είχε συνεργαστεί με την Paradox, και το τελικό αποτέλεσμα και η προώθηση τη δικαιώνει - είναι μεγάλη δουλειά να υπάρχει και retail έκδοση day one για το προϊόν σου, να φαίνεται στα ράφια. Το Divinity: Original Sin δεν το έβρισκες ούτε με σφαίρες μετά το τέλος του αρχικού στοκ. Και στέκομαι και σε αυτό, που δείχνει πως το έγκλημα είναι οργανωμένο. Cities: Skylines currently has several mods available for it, created by users, while Pillars of Eternity will receive an expansion in the coming months along with a sequel in the future. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tmark Δημοσ. 1 Απριλίου 2015 Share Δημοσ. 1 Απριλίου 2015 Also, Adam Brennecke on Twitter - "The next patch for Pillars should be able to restore most of the stats bugs that people are encountering." Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα