Προς το περιεχόμενο

Pillars of Eternity (Project Eternity - Obsidian)

kostacurtas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Μια ερωτηξη,στου raedric τι lvl φτασατε οσοι φτασατε?εχει καποιες μαχες deep hardcore!

Δεν νομιζω οτι ειναι για νωρις

Το ιδιο κ τα Endless Paths , 4 lvl full party κ 3 ωρες παλευα στο level 5 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 660
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δεν νομιζω οτι ειναι για νωρις

Το ιδιο κ τα Endless Paths , 4 lvl full party κ 3 ωρες παλευα στο level 5 

lol,ειμαι lvl4 με 4 ατομα παρτυ,εχω προχωρησει αρκετα και δεν ξερω αν ειναι καλη ιδεα να γυρισω πισω.Καπου το χασα με την σειρα των quest μαλλον.

Νωρις το παιρνεις το quest αλλα ακομα δεν εισαι για εκει , τουλαχιστον ετσι νομιζω

To journal παντως ειναι σαν να σου λεει αστο ακομα κ πανε κανε αλλα

Εγω μολις εφτασα Defiance Bay 

Full Party απο Paladin/Eder/Durance/Aloth/Sagani κ η δικη μου Cipher . O Chanter τυπος δεν μου αρεσε καθολου κ τον εβαλα να αραζει

Νωρις το παιρνεις το quest αλλα ακομα δεν εισαι για εκει , τουλαχιστον ετσι νομιζω

To journal παντως ειναι σαν να σου λεει αστο ακομα κ πανε κανε αλλα

Εγω μολις εφτασα Defiance Bay 

Full Party απο Paladin/Eder/Durance/Aloth/Sagani κ η δικη μου Cipher . O Chanter τυπος δεν μου αρεσε καθολου κ τον εβαλα να αραζει

Καλα αμα ειχα full party θα το πηγαινα τρενο!Ηταν κατι fights 4vs9 που τους τελειωσα frame by frame!

Το ειδα πριν λιγο , αναρωτιεμαι παντως περα απο την πλακα αν ειναι viable το full ranger party με καποιους να παιρνουν ta defensive talents κ να tankαρουν τα pets . 

Also , ενα ακομα που ειδα στο reddit 

Λεγεται οτι οι μαγοι ειναι UP atm κ εχουν πιο πολυ CC

• Like 1

Έκανα Paladin (θα τον κάνω tank), έχω και τον mage από το 1ο χωριό συν ένα ranger που έφτιαξα. Μόλις έφτασα στο Redric's hall. Στο hard το game είναι όντως hard, ίσως και πιο δύσκολο από τα BG / BG2 (πέρασαν 17 χρόνια που να θυμάμαι :D)

• Moderators

Να έχετε στα υπόψιν σας ότι όταν φτιάχνετε/προσλαμβάνετε άλλους χαρακτήρες πέρα από τους scripted, λογικά θα χάνεται και μέρος των διαλόγων.

Στα infinity engine games, έτσι ήταν και μάλλον κι εδώ το ίδιο ισχύει.

είμαι σίγουρος αλλά απλά δεν έβγαινε το game (με τίποτα) στο temple χωρίς να τον φτιάξω (το δωμάτιο με τα 4 mobs κάτω από τις καμπάνες).. και οταν μπω σε ένα dungeon θελω να το καθαρίσω, όχι να παω να κανω level up και να γυρίσω. 

Ξέρει κανείς τα items με spell holding πως λειτουργούν; Έχω βρεί κάτι μπότες με το consecrated ground και δεν έχω καταλάβει ακόμα πότε χρησiμοποιεί το spell.

Μια ερωτηξη,στου raedric τι lvl φτασατε οσοι φτασατε?εχει καποιες μαχες deep hardcore!

main lvl 4 οι άλλοι lvl 3. Η μάχη με τον Raedric είναι πολύ δύσκολη δεν κατάφερα να την βγάλω ακόμα χτες το βράδυ που προσπάθησα 3-4 φορές. Είναι μεγάλη μαλακία που πρέπει να περάσεις τον διάλογο κάθε φορα, και είναι ανοιχτό μέρος χωρίς πόρτες κτλ

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...