Atallos1 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 28 Μαρτίου 2015 Ξεκινησα πρωτο playthrough με Wood Elf Cipher full might/int κ παω για main weapon blunderbuss Να δουμε τι λεει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 28 Μαρτίου 2015 Moderators Share Δημοσ. 28 Μαρτίου 2015 «μιλάς» με την ψυχή της νεκρής animancer. Μου έφερε αμυδρά στο μυαλό το διάλογο με την Raven στο PS:Torment. Ανατριχίλα σκέτη. Χαλαρή ήταν πάντως για την κατάστασή της, μετά τον εφιάλτη περίμενα λίγο πιο...creepy. Trying to kill the bear in the beginning: Πηγή Reddit. "Έλα μωρέ, βάρβαρος είμαι, ντου και ξύλο στην αρκούδα. *2-3 μάπες μετά* "Μάλλον καλύτερα θα ήταν να κάνω level up / πάω με party..." Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bnvdarklord Δημοσ. 28 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 28 Μαρτίου 2015 Προσοχή: https://www.reddit.com/r/projecteternity/comments/30lmx2/psa_doubleclicking_equipment_bug/ 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Atallos1 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 28 Μαρτίου 2015 Τι παιζει με τα items κ πανε κατευθειαν στο stash οταν κανω loot οτι κ να πατησω? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 28 Μαρτίου 2015 Moderators Share Δημοσ. 28 Μαρτίου 2015 Μάλλον θα έχεις κάνει highlight το stash όταν τα σηκώνεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Atallos1 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 28 Μαρτίου 2015 Oh possible Πηρα τον Wizard κ τον fighter απο Gilded vale κ στη συνεχεια εναν Priest ο οποιος εχει περισσοτερα spells απο τους αλλους 3 combined . Μια χαρα κυλαει το παιχνιδι αν κ εχω κανει πολυ focus σε AoE dmg κ δεν εχω καθολου σε single target Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
danis1` Δημοσ. 28 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 28 Μαρτίου 2015 moon godlike και για εμενα ο main. Καλα ρε παιδια ειναι δυνατον να μην εχει weapon proficiency? Παιρνει ο καθενας οτι οπλο θελει? Μεχρι και rod σε barbarian εβαλα δηλαδη ελεος.μου κανει φοβερη εντυπωση που δεν το εχει σχολιασει αλλος.Ουτε thac0 ουτε τιποτα.Επισης τι τραγικο ειναι αυτο απο καθε μαχη να φουλαρουν τα hit points? Κατα τα αλλα παιχνιδαρα αλλα το battle system με απογοητευσε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Koritsi_Gia_PC Δημοσ. 28 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 28 Μαρτίου 2015 Τελικά crash κανείς σας δεν έχει ζήσει ε; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
InfinitySurfer Δημοσ. 28 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 28 Μαρτίου 2015 lol...το βίντεο με την αρκούδα παραπάνω..πολύ γέλιο ) Σχετικά με τα weapons, νομίζω είναι οκ να παίρνει ο καθένας οτι όπλο θέλει, αρκει να μην έχει καλά hits, αν δεν έχει ειδικευτεί σ'αυτό. (δεν ξέρω πως το έχουν σκεφτεί αυτό, και αν ισχύει) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Nimrod7 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 29 Μαρτίου 2015 Εχει proficiency, αλλά το λέει Knight κλπ που έχει proficiency σε 3-4 είδη όπλων. Δεν φουλάρουν τα hit points μετά τη μάχη, αλλά το stamina (αν το λέει έτσι το παιχνίδι). Τα hit points είναι μια λεπτή γραμμή κάθετα στο πορτρέτο του χαρακτήρα. moon godlike και για εμενα ο main. Καλα ρε παιδια ειναι δυνατον να μην εχει weapon proficiency? Παιρνει ο καθενας οτι οπλο θελει? Μεχρι και rod σε barbarian εβαλα δηλαδη ελεος.μου κανει φοβερη εντυπωση που δεν το εχει σχολιασει αλλος.Ουτε thac0 ουτε τιποτα.Επισης τι τραγικο ειναι αυτο απο καθε μαχη να φουλαρουν τα hit points? Κατα τα αλλα παιχνιδαρα αλλα το battle system με απογοητευσε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Panagiotis32 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 29 Μαρτίου 2015 Καλα ρε παιδια ειναι δυνατον να μην εχει weapon proficiency? Παιρνει ο καθενας οτι οπλο θελει? Μεχρι και rod σε barbarian εβαλα δηλαδη ελεος.μου κανει φοβερη εντυπωση που δεν το εχει σχολιασει αλλος. Γιατί όχι? Ετσι πρέπει να είναι το σωστό rpg. Αν ήσουν εσύ πχ mage στο real life θα σου απαγόρευε κανείς να πάρεις μια τσεκουράκλα ΝΑ άσχετα αν θα μπορούσες με το ζόρι να την σηκώσεις ή οχι? Οτι θες κάνεις, το θέμα είναι αν σε συμφέρει να το κάνεις... Με το να σε βάλει το game weapon proficiency και κάθε άλλου είδος περιορισμό, το μόνο που καταφέρνει είναι να κάνει το παιχνίδι μονότονο χωρίς περιθώρια για πειραματισμούς και customization. Πάει όλη η μαγεία! Ενώ έτσι κάνεις οτι γουστάρεις! Και αν αυτό είναι βλακεία, τότε θα υποστείς τις συνέπειες. Ετσι το game είναι πιο ενδιαφέρον, ρεαλιστικό και με περισσότερες προκλήσεις! 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Koritsi_Gia_PC Δημοσ. 29 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 29 Μαρτίου 2015 Το καλύτερο RP όντως είναι ότι θυμίζει την πραγματικότητα.Βρείτε dm και DND every Sunday μάγκες, κάνει καλό αν σας αρέσει το genre και το dice gameplay. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
danis1` Δημοσ. 29 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 29 Μαρτίου 2015 Γιατί όχι? Ετσι πρέπει να είναι το σωστό rpg. Αν ήσουν εσύ πχ mage στο real life θα σου απαγόρευε κανείς να πάρεις μια τσεκουράκλα ΝΑ άσχετα αν θα μπορούσες με το ζόρι να την σηκώσεις ή οχι? Οτι θες κάνεις, το θέμα είναι αν σε συμφέρει να το κάνεις... Με το να σε βάλει το game weapon proficiency και κάθε άλλου είδος περιορισμό, το μόνο που καταφέρνει είναι να κάνει το παιχνίδι μονότονο χωρίς περιθώρια για πειραματισμούς και customization. Πάει όλη η μαγεία! Ενώ έτσι κάνεις οτι γουστάρεις! Και αν αυτό είναι βλακεία, τότε θα υποστείς τις συνέπειες. Ετσι το game είναι πιο ενδιαφέρον, ρεαλιστικό και με περισσότερες προκλήσεις! Ας ημουν mage αδελφε και ας κουβαλαγα και για οπλο τσουγκρανα Δηλαδη τα baldurs gate,icewind dale nvw και ποσα αλλα που ειχαν περιορισμους ηταν βαρετα και μονοτονα?Ξαναλεω οταν εβαλα για πλακα ραβδι στον barbarian για να δω αν το παιρνει ξενερωσα την ζωη μου.Δηλαδη να βαλω plate armor στον mage? ειπαμε φιλελευθερισμο εχουμε αλλα υπαρχουν και καποια ορια θα ξεχασουμε οσα ξερουμε. Οσο για το τι σε συμφερει και εκει πρεπει να υπαρχει ενα οριο.Σε αλλα games πχ μπορει να εβρισκες μια τσεκουραρα +5 αλλα επειδη δεν ειχες καθολου weapon proficiency να σε συμφερε να κουβαλας ενα απλο σπαθι γιατι εκει ησουν τιγκα.τεσπα γουστα ειναι αυτα. Η αληθεια ειναι οτι τωρα εφτασα στην πολη και δεν εχω προλαβει να εμβαθυνω πολυ σε καποια mechanics αλλα και κουραση να ειναι αυτη που αναπληρωνεται παλι δεν ειναι λογικο.Αν τρεξεις ενα χιλιομετρο μολις σταματησεις δεν εισαι σε 2 δευτερολεπτα οσο ξεκουραστος ησουν πριν ξεκινησεις. Νομιζω οτι στην επιθυμια τους να αλλαξουν "κατι" στα ειδη υπαρχοντα αλλα απολυτα πετυχημενα mechanics της μαχης εκαναν λαθακια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Anastazio Δημοσ. 29 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 29 Μαρτίου 2015 Εγω να την πω την κακια μου,με 4 εκατομυρια ενα σοβαρο voice acting/over θα επρεπε να ειχαν κανει,νταξει ωραια η ρετριλα αλλα εν ετη 2015 το να διαβαζω ατελειωτα μου χαλαει το immersion...θα μπορουσαν να υπηρχαν επιλογες για οποιον θελει να εμβαθυνει στο lore να διαβασει βιβλια κλπ αλλα τα βασικα θα επρεπε να ειχαν voice over. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Panagiotis32 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 29 Μαρτίου 2015 Δηλαδη να βαλω plate armor στον mage? Και tank και mage! Το αγαπημένο μου! Στο PoE έχω εναν templar mage με heavy armor και στο LoL παίζω Ryze που είναι tanky mage και χώνει tons of damage! edit: και στο Aion αν θυμάμαι καλά, o healer plate παίρνει! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα