viper2005 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 28 Μαρτίου 2015 Έφτασα μέχρι το πρωτο χωριο και μπορω να πω οτι δεν συμμερίζομαι τις βαθμολογίες των διαφόρων gaming sites... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Panagiotis32 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 28 Μαρτίου 2015 πόση ώρα σας πήρε για να φτιάξετε τον πρώτο παίκτη στο character creation? Τα μελετάτε όλα ενα ενα διεξοδικά μέχρι να αποφασίσετε ή παίρνετε το πρώτο που σας κάνει "κλικ"? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
EddieObscurant Δημοσ. 28 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 28 Μαρτίου 2015 (επεξεργασμένο) πόση ώρα σας πήρε για να φτιάξετε τον πρώτο παίκτη στο character creation? Τα μελετάτε όλα ενα ενα διεξοδικά μέχρι να αποφασίσετε ή παίρνετε το πρώτο που σας κάνει "κλικ"? Kανα 40λεπτο. Συνήθως παιρνω ένα μαγο ελφ, αλλα ειπα να πρωτοτυπήσω και πήρα ενα godlike cipher. Απαραιτητα όμως πρεπει να χει και μια ομορφιά. Δοκίμασε κανείς να δημιουργήσει φαγητά ή spell??? Επεξ/σία 28 Μαρτίου 2015 από EddieObscurant Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Koritsi_Gia_PC Δημοσ. 28 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 28 Μαρτίου 2015 Θα είναι άθλος να τερματιστεί στο last difficulty. Σε κάθε RP ξεκινάς πάντα τόσο τιποτένιος. Βλέπεις ένα beetle στο δρόμο σου και καταστρώνεις ολόκληρο σχέδιο ο χιουμανάς ο καρμίρης. Level fucking one. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Snoob Δημοσ. 28 Μαρτίου 2015 Super Moderators Share Δημοσ. 28 Μαρτίου 2015 Kανα 40λεπτο. Συνήθως παιρνω ένα μαγο ελφ, αλλα ειπα να πρωτοτυπήσω και πήρα ενα godlike cipher. Απαραιτητα όμως πρεπει να χει και μια ομορφιά. Δοκίμασε κανείς να δημιουργήσει φαγητά ή spell??? Ναι, κάποια φαγητά, αλλά δεν πρόλαβα να τα χρησιμοποιήσω, έγινα πρώτα εγώ τροφή για τις αρκούδες. Βασικά, έψαχνα πώς να τα μεταφέρω στα quick slots, αλλά μάλλον επειδή ήμουν σε expert δε με άφηνε στην εξερεύνηση; Δεν ξέρω. Ξαναλέω, μάπα το stash. Καμία απολύτως λογική. Ας άφηνε τα ingredients σε ένα πουγκί και τα άλλα με μετρημένα slots. Να δεχτώ ότι και τα quest items δεν πρέπει να επιβαρρύνουν. Το να κουβαλάς άπειρα όπλα και πανοπλίες, είναι τραγέλαφος. Δεν ξέρω πώς το σκέφτηκαν αυτό το πράγμα, ειδικά σε realism mode. Επίσης, κάποιος dev να σκεφτεί μια φορά ότι επειδή σε στήριξα, δεν πάει να πει ότι θέλω τα backer items υποχρεωτικά. Θα μου πεις, πέτα τα με το που ξεκινάς. Είναι μια λύση, αλλά ένα tab στη λογική του deactivate backer rewards πόσο δύσκολο είναι; Χτες έφαγα μία ώρα προσπαθώντας να αποφασίσω με τι χαρακτήρα θα δοκιμάσω ξανά. Προσπαθώ να καταλάβω τις ιστορίες των διαφόρων περιοχών και να φτιάξω κάτι που να ταιριάζει, ας πούμε ένα Elf Paladin Shieldbearer of St. Elcga. Πάντως, μου αρέσει πολύ που μπορείς να υποδυθείς έναν αιμοδιψή-κάθαρμα-ανελέητο paladin (Bleak Walkers). Και, όπως πάντα, δε με καλύπτουν τα πορτραίτα. Πρέπει να δω πώς προστίθονται καινούργια. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Deus ex machina Δημοσ. 28 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 28 Μαρτίου 2015 Εμένα πιο πολύ ενοχλει το γεγονός οτι έχει 5 skills όλα κι όλα παρά το bottomless stash. Χανει λίγο το νόημα του, απλά χώνεις πόντους μόνο σε 1-2 skills στον καθένα και είσαι έτοιμος για κάθε scripted interaction. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Malthador Δημοσ. 28 Μαρτίου 2015 Moderators Share Δημοσ. 28 Μαρτίου 2015 Για το stash: Δεν το βρίσκω εντελώς παράλογο. Μια ομάδα από νομάδες adventurers που στήνει camps όπου σταθεί κι όπου βρεθεί κουβαλάει μαζί της ένα σεντούκι με τα πράγματά τους. Γιατί όχι; Το παράλογο της υπόθεσης είναι το bottomless, όχι το stash αυτό καθεαυτό. Ακόμα πιο ρεαλιστικό θα ήταν να έβαζαν γαϊδουράκια τύπου Dungeon Siege. On the other hand, μπορείς πάντα να ξεκινήσεις σε expert mode οπότε και δεν έχεις πάντα πρόσβαση στο stash. Για τα πορτραίτα: Το έδωσα και πιο πριν, στο reddit έχει της παναγιάς τα μάτια. Για τα skills: Η αλήθεια είναι ότι κι εγώ το βρίσκω ελαφρώς φτωχό από απόψη skills. Από talents/spells είναι αρκετά καλά τα πράγματα, αλλά κι εγώ θα ήθελα τουλάχιστον τα διπλάσια skills απ' όσα έχει ήδη. Και βασικά θα μπορούσαν να σπάσουν τα ήδη υπάρχοντα skills. Θα μπορούσαν να είχαν άλλο skill για detect traps και άλλο skill για lock picking. Για το σενάριο και την ατμόσφαιρα: Προχωράω το παιχνίδι πολύ αργά, κάνοντας side-quests και διαβάζοντας όλους τους διαλόγους. Κοντεύω να τελειώσω το Gilded Vale. Ως τώρα το λίγο σενάριο που έχω δει μπορώ να πω ότι το παιχνίδι είναι απολύτως άξιος συνεχιστής των Infinity Engine games. Επίσης, άποψη ατμόσφαιρας αρκεί και μόνο το γεγονός ότι ανατρίχιασα στο σημείο που «μιλάς» με την ψυχή της νεκρής animancer. Μου έφερε αμυδρά στο μυαλό το διάλογο με την Raven στο PS:Torment. Ανατριχίλα σκέτη. Και ένα hint: Το inn στο Gilded Vale ονομάζεται «The Black Hound». Έτσι θα ήταν ο υπότιτλος του Baldur's Gate IIΙ αν κυκλοφορούσε ποτέ. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tobajara Δημοσ. 28 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 28 Μαρτίου 2015 Πολύ ωραία η πληροφορία για το Baldur's Gate, δεν το ήξερα Κατεβαίνει, για να δούμε! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tmark Δημοσ. 28 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 28 Μαρτίου 2015 Πολύ ωραία η πληροφορία για το Baldur's Gate, δεν το ήξερα Κατεβαίνει, για να δούμε! Τα λέμε σε 2-3 βδομάδες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Malthador Δημοσ. 28 Μαρτίου 2015 Moderators Share Δημοσ. 28 Μαρτίου 2015 Και κάτι άλλο: είχα πάρα πολύ καιρό να παίξω RPG με το ένα χέρι μόνο. Έχω βάλει στα κουμπιά του mouse το pause και το Tab και παίζω αραχτός στην καρέκλα μόνο με το mouse. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tmark Δημοσ. 28 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 28 Μαρτίου 2015 Trying to kill the bear in the beginning: Πηγή Reddit. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
InfinitySurfer Δημοσ. 28 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 28 Μαρτίου 2015 Για τα πορτραίτα, όντως, έχει πακέτα με πολλά πορτραίτα αν πας στο reddit.. αλλα δεν υπάρχουν πορτραίτα για Godlike χαρακτήρες, επειδή είναι καινούργιοι. Και επειδή το ξεκίνησα με Moon-Godlike, αναγκάστηκα να πάρω screenshot απο το μενού, για να φτιάξω το πορτραίτο του. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Snoob Δημοσ. 28 Μαρτίου 2015 Super Moderators Share Δημοσ. 28 Μαρτίου 2015 Πολύ ενδιαφέρουσα περίπτωση οι Moon Godlike. Σκέφτομαι και τους Nature Godlike, ίσως πακέτο με δρυίδη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
EddieObscurant Δημοσ. 28 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 28 Μαρτίου 2015 Οντως και μενα τα προτρετα δεν με καλυψαν. Τι γινεται οι περισσότεροι με moon godlike ξεκινήσαμε? @snoob Πήγαινε option->game->don't restrict stash και απενεργοποίησέ το edit: που βλέπω τι backer item μου δώσανε , γιατι δεν έχω πάρει χαμπάρι 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Panagiotis32 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 28 Μαρτίου 2015 Fighter moon godlike με αρκετή έμφαση στο endurance sustain ή Rogue hearth Orlan για τον απόλυτο Crit DPS νταγκερά! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα