Super Moderators Snoob Δημοσ. 27 Μαρτίου 2015 Super Moderators Share Δημοσ. 27 Μαρτίου 2015 Υπάρχει review embargo, ναι. Μέχρι την ημέρα κυκλοφορίας του. Εντωμεταξύ το Hard είναι Hard έτσι, όχι αστεία... Απορώ με τον "μαζοχισμό" του Snoob που ξεκίνησε Hard-Expert-Ironman Είμαι ακόμη στην αρχή (μα πολύ αρχή) του παιχνιδιού, πολύ πιθανόν να το μετανιώσω στην πορεία, απλά είπα να δω πόσο θα μπορέσω να προχωρήσω, για να δω μετά αν θα πάω σε normal κτλ. Το expert περισσότερο με ενδιέφερε, να δω πόσο μπορώ να πάω με τη "διαίσθηση" τους διαλόγους και αρχικά φαίνεται να λειτουργεί. Έχω ένα χαρακτήρα με ηγετικά στοιχεία περισσότερο, στη μάχη μέτριος είναι αλλά ελπίζω οι σύντροφοι να καλύψουν το κενό. Πριν από χρόνια, είχα βγάλει το Torment με το ch στο τέλος, χωρίς μάχη, και ήθελα να δω αν είναι "βιώσιμος" ένας τέτοιος χαρακτήρας. Αυτά, επαναλαμβάνω, σε πολύ αρχικό στάδιο, το ironman δεν έχει σημασία, αν χάσω έχασα, δεν έχω κανένα άγχος μη σπαταλήσω το χρόνο μου και δεν το ξεπετάξω στο τσακ μπαμ γιατί έχω σημαντικότερα πράγματα να κάνω :Ρ Άλλωστε, με την πίεση στη δουλειά αυτό το διάστημα, πολλοί θα έχετε τελειώσει το παιχνίδι κι εγώ ακόμη θα ψάχνομαι, ήδη αρκετοί βλέπω έχετε προχωρήσει περισσότερο. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Elven_King Δημοσ. 27 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 27 Μαρτίου 2015 Για πείτε τι χαρακτήρα φτιάξατε. Παραδοσιακά πάντα πάω paladin (μάλλον είμαι ψυχοπονιάρης) αλλά το ψήνω για Cipher. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tmark Δημοσ. 27 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 27 Μαρτίου 2015 Aumaua Ranger me Stag companion. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Anastazio Δημοσ. 27 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 27 Μαρτίου 2015 Έπαιξα ένα τέταρτο,έφαγα ένα λύκο και 2 bandits,εχω hypeριστει άσχημα αλλα για πρώτο encounter μου φάνηκε λίγο easy,να το γυρίσω στο hard?τωρα που ειναι νωρίς,το χω στο Νόρμαλ,στα μπαμ βέβαια το είδα λίγο πριν φύγω για δουλειά αλλα επειδή το βράδυ θα το κάψω δε θελω να χάσω χρόνο αν ειναι εύκολο στο Νόρμαλ γιατι δεν παιζει χρόνος! Υγ είμαι γραφικός indeed. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
revolver1990 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 27 Μαρτίου 2015 Το μόνο μείον για μένα οι διάλογοι.Θα προτιμούσα λιγότερους και με περισσότερο voice acting.Είμαι σχετικά στην αρχή και έχω αρχίσει ήδη να κουράζομαι. Κατά τα άλλα δυνατό. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 27 Μαρτίου 2015 Moderators Share Δημοσ. 27 Μαρτίου 2015 Το μόνο μείον για μένα οι διάλογοι.Θα προτιμούσα λιγότερους και με περισσότερο voice acting.Είμαι σχετικά στην αρχή και έχω αρχίσει ήδη να κουράζομαι. "Hey." "Hey." "Got a quest?" "Yeah." "How many?" "20 pigs." "Ok." "Good luck." :P 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Snoob Δημοσ. 27 Μαρτίου 2015 Super Moderators Share Δημοσ. 27 Μαρτίου 2015 Λοιπόν, με σκότωσαν δυο αρκούδες. Μάλλον δεν έπρεπε να το επιχειρήσω :Ρ Ναι, χωρίς iron αυτή τη φορά γιατί τώρα πρέπει να ξαναπαίξω την αρχή και... ναι, δεν ήταν καλή ιδέα. Έχω την εντύπωση, εντωμεταξύ, πως μας έχουν βάλει σε μια λάθος λογική τα mainstream rpg, και εξηγώ: είσαι μόνος σου, ζορίστηκες νωρίτερα, είσαι τραυματίας και πας να τα βάλεις με δυο αρκούδες για να μην αφήσεις τίποτε ανεξερεύνητο; Χμ. Το hard είναι καλό challenge, νομίζω, τουλάχιστον ως εδώ που είδα. Εντάξει, λάθος μου που πήγα στα θηρία, αλλά δε μου φταίει κανείς, η απληστία μου. Το χειρισμό του inventory δεν καταλαβαίνω, βασικά τη "λογική" του stash όπου μέχρι να σκοτωθώ είχα φορτώσει 10 ασπίδες, 5 τόξα, 8 πανοπλίες και καμιά 20αριά σπαθιά, τσεκούρια, κοντάρια κτλ. Πωτς γένεν τούτο; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Malthador Δημοσ. 27 Μαρτίου 2015 Moderators Share Δημοσ. 27 Μαρτίου 2015 Το μόνο μείον για μένα οι διάλογοι.Θα προτιμούσα λιγότερους και με περισσότερο voice acting.Είμαι σχετικά στην αρχή και έχω αρχίσει ήδη να κουράζομαι. Κατά τα άλλα δυνατό. Από τότε που μπήκε το voice acting στα RPG, το genre πήρε την κατιούσα. Το διάβασμα ποτέ δεν έβλαψε κανέναν, σιγά στην χειρότερη περίπτωση να αναβαθμίσει ελαφρώς το πνευματικό σου επίπεδο ή να βελτιώσει λίγο τα αγγλικά σου. Το χειρισμό του inventory δεν καταλαβαίνω, βασικά τη "λογική" του stash όπου μέχρι να σκοτωθώ είχα φορτώσει 10 ασπίδες, 5 τόξα, 8 πανοπλίες και καμιά 20αριά σπαθιά, τσεκούρια, κοντάρια κτλ. Πωτς γένεν τούτο; http://pillarsofeternity.gamepedia.com/Inventory?cookieSetup=true#Stash 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Snoob Δημοσ. 27 Μαρτίου 2015 Super Moderators Share Δημοσ. 27 Μαρτίου 2015 Έχει πολύ όμορφα κείμενα, όσο πρόλαβα να δω. Και λεξιλόγιο, και εκφράσεις, ωραία είναι. Μάπα το stash, συγγνώμη που το λέω, δεν έχει καμία απολύτως λογική. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
revolver1990 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 27 Μαρτίου 2015 Μωρέ ωραία τα κείμενα αλλά βαριέμαι να διαβάζω 20 λεπτά(τρόπος του λέγειν) και να παίζω 10.Fallout 1,2,arcanum,icewind dale 1,2 δεν είχαν τέτοιους διαλόγους. Anyway. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
EddieObscurant Δημοσ. 27 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 27 Μαρτίου 2015 Έπαιξα ένα τέταρτο,έφαγα ένα λύκο και 2 bandits,εχω hypeριστει άσχημα αλλα για πρώτο encounter μου φάνηκε λίγο easy,να το γυρίσω στο hard?τωρα που ειναι νωρίς,το χω στο Νόρμαλ,στα μπαμ βέβαια το είδα λίγο πριν φύγω για δουλειά αλλα επειδή το βράδυ θα το κάψω δε θελω να χάσω χρόνο αν ειναι εύκολο στο Νόρμαλ γιατι δεν παιζει χρόνος! Υγ είμαι γραφικός indeed. αν έχεις παίξει τα κλασικα rpg (icewind dale κλπ) σε normal, θεωρώ οτι το συγκεκριμένο πρέπει να το χεις τουλάχιστον στο hard, και αν ακολουθει τη λογική των infinity games που οσο περνάνε τα level γινεσαι αρκετα δυνατος για τις περισσοτερες μαχες τοτε το normal θεωρώ ότι θα ναι αρκετά εύκολο αν ακολουθεις την τακτική με pause και να δίνεις εντολές. Σκοπος ειναι να χρειαζεσαι να σκέφτεσαι πώς θα αντιμετωπίσεις την κάθε μάχη και όχι απλα πάμε γιουρια οπως είμαστε γιατι ειμαστε αρκετα πιο δυνατοι. Και μια στο τοσο να σου πεθαινει και κάποιος για να ξαναπαιζεις τη μαχη και να δεις τι θα μπορουσες νά κανες διαφορετικά. Τώρα αν το παιζεις χωρις pause με slow motion στις μάχες ίσως έχει κάποια λογική το normal Μάπα το stash, συγγνώμη που το λέω, δεν έχει καμία απολύτως λογική. αν δεν κάνω λάθος απενεργοποιείται και μπορεις να το χεις μόνο σε συγκεκριμένες περιοχες και όχι ολη την ώρα μαζι σου. Εμενα δεν μου άρεσε το γεγονος που αφου ξεκινησει μια μάχη δεν μπορεις πας στο inventory και να βάλεις κάποιο potion ή κάτι άλλο στα quick items, αλλα οκ, μιλάμε για λεπτομέρειες σε κατα τα άλλα μια χαρα παιχνίδι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Snoob Δημοσ. 27 Μαρτίου 2015 Super Moderators Share Δημοσ. 27 Μαρτίου 2015 Σαφώς και είναι πολύ ωραίο παιχνίδι. Όμως, το να μη μπορείς να σταματήσεις στη διάρκεια της μάχης, να ψάξεις στο σακίδιο, να βγάλεις 4 φίλτρα και να τα περάσεις στα quick slots, έχει μια "λογική". Να έχεις ένα μαγικό μπαούλο που χωράει την πραμάτεια 7 σιδηρουργείων, όμως, δεν έχει καμία λογική. Νομίζω, δηλαδή. Υ.Γ. Εννοείς να μην το έχεις όταν κάνεις εξερεύνηση στο χάρτη; Ή να μην έχεις πρόσβαση στα άπειρα αντικείμενα που χωράει; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
EddieObscurant Δημοσ. 27 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 27 Μαρτίου 2015 Όμως, το να μη μπορείς να σταματήσεις στη διάρκεια της μάχης, να ψάξεις στο σακίδιο, να βγάλεις 4 φίλτρα και να τα περάσεις στα quick slots, έχει μια "λογική". Ετσι πως το λες έχεις ένα δικιο αλλα εγω δεν το χα έτσι στο μυαλό μου. Το χα οπως στα βιβλια forgotten realms / dungeons n dragons που πχ οι μάγοι εχουν δεκάδες μικρα πουγγια και τσεπες που στο καθενα/καθεμία έχουν και απο ένα διαφορετικό υλικό (potions, διαφορες μαγικές σκόνες, βοτανα, κοκκαλάκια απο ζώα) που αναλογα με το κάθε μαγικο που κάνανε χρησιμοποιούσανε το αναλογο υλικο που χρειαζοτανε Εχω την εντύπωση (κάπου το διαβασα/ειδα) ότι αν θες το stash θα μπορεις να το ανοιγεις μόνο σε συγκεκριμένες περιοχες (πολεις,stonghold κλπ) και θα μπορεις μόνο τοτε να ξεφορτωνεις ότι έχεις στο inventory, αλλα δεν μπορω να το δοκιμάσω τώρα για να σου πω. Αν σε χαλάει στην σκέψη, φαντασου του οπως κατι μαγικες τσαντες που ειχες και στα infinity games που χωρουσανε πολύ περισσότερα πραγματα. Bεβαια και μένα μου άρεσε που στα παλια ειχες το βαρος αλλα θεωρώ ότι θα γινοταν περιπλοκο για αρκετους για game του 2015. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
propatzis Δημοσ. 27 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 27 Μαρτίου 2015 παιδες ποσο εχει το game? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Hellraiser76 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 28 Μαρτίου 2015 Εφτασα μεχρι το Guilded Vale...οι πρωτες εντυπωσεις δειχνουν ενα παιχνιδι παναξιο διαδοχο του Baldurs Gate. Υ.ΓΤο Stash παντως δεν το βρηκα τοσο τραγικο...ο χαρακτηρας μου ενας fighter αντεχει να κουβαλησει 2-3 οπλα και 2 ασπιδες μαζι με μικρα μαραφετια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα