Προς το περιεχόμενο

Pillars of Eternity (Project Eternity - Obsidian)

kostacurtas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Moderators

Θα κάνω ένα διάλειμμα γιατί πρέπει να πάω για δουλειά τελικά. Δύο γρήγορα σχόλια:

1 - Το παιχνίδι από το tutorial ακόμα δείχνει τον old-school χαρακτήρα του. Οι πρώτοι χαρακτήρες σας προτείνουν διαφορετικά πράγματα. Δοκιμάστε να κάνετε load και να πράξετε και τα δύο πράγματα. Από το tutorial ακόμα γίνεται απολύτως σαφές ότι οι επιλογές μετράνε και επηρεάζουν το gameplay, έτσι όπως πρέπει να είναι σε ένα πραγματικό RPG. Επίσης, από το tutorial φαίνεται η γραμμή που ακολουθεί το παιχνίδι: αρκετά δύσκολο και με puzzles. Μου άρεσε που σκάνε κάθε τόσο τα puzzles όπου σου γράφει ένα κατεβατό και πρέπει να επιλέξεις τι θα κάνεις.

2 - Την πραγματική hardcorίλα του παιχνιδιού θα την καταλάβετε όταν φτάσετε στο Gilded Vale αν και εφόσον σκέφτεστε με ελαφρώς διεστραμμένο τρόπο όπως εγώ, εύκολα διαπιστώνετε ότι στο παιχνίδι δίνεται η δυνατότητα να

σκοτώσετε πιτσιρίκια! Επιτέλους ένα παιχνίδι που σε αφήνει ελεύθερα να κάνεις ότι γουστάρεις, νησάφι πια με τα politically-correct RPG's.

(Δεν είναι σπόιλερ, ωστόσο το βάζω σε τέτοιο, γιατί μπορεί κάποιος να θέλει να ανακαλύψει μόνος του όλες τις πτυχές του gameplay του παιχνιδιού.)

• Like 4
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Οσοι ανεβαζουν reviews στην πρωτη μερα κυκλοφοριας ενος παιχνιδιου (π.χ Metacritic), το εχουνε στην κατοχη τους μερες ή και εβδομαδες πριν, σωστα?(δεν μιλαω για χρηστες προφανως)

Και αν ειναι ετσι, γιατι περιμενουν να κυκλοφορησει πρωτα? Γιατι δεν το ανεβαζουν νωριτερα?

Υπαρχει καποια ατυπη συμφωνια με τον publisher ή τους developers ας πουμε?

Γιατι αν δεν ισχυουν ολα αυτα, δεν υπηρχε περιπτωση να καλυψεις πληρως ενα video game σε μερικες ωρες ποσο μαλον αν ειναι τετοιου τυπου, right?

Υπάρχει review embargo, ναι. Μέχρι την ημέρα κυκλοφορίας του.

Εντωμεταξύ το Hard είναι Hard έτσι, όχι αστεία... Απορώ με τον "μαζοχισμό" του Snoob που ξεκίνησε Hard-Expert-Ironman :D

• Moderators

Είχα καιρό να δω τόσο text. :P

Δεν έχω προχωρήσει πολύ, έφτασα στο Gilded Vale και ήταν αργά χθες όταν άρχισα να "κοιτάω", οπότε σήμερα που θα είμαι πιο ξεκόύραστος (και με κανένα καφέ μάλλον), θα έχω διάβασμα. :)

Προσπαθώ να συνηθίσω το combat με το endurance / health combo. Μου άρεσαν κι εμένα τα storybook text choices που αλλάζει το σκηνικό και γίνεται "βιβλίο" και διαλέγεις την πράξη σου. :D

• Moderators

Τι επιλογές για τα γραφικά λέτε ρε και τι διαβάζω για performance issues; Ζωγραφιές είναι το παιχνίδι, 2D background με 3D μοντέλα, το κόβω ότι τρέχει και με λιγότερες απαιτήσεις από τις minimum.

• Like 4

Αμα βαζεις cheats να παιξεις αυτο το παιχνιδι παρατα το αδερφε , παιξε κανα GTA .

Ο χρόνος μου είναι πολύτιμος και περιορισμένος ,καθώς έχω πιο σοβαρά πράγματα να ασχοληθώ δηλαδή το web-design. Και τα games πρέπει να τα ξεπετάω τσακ-μπαμ αλλιώς καήκαμε.

Τραγικό που δεν έχει κάποιες επιλογές για τα γραφικά.Και μετά φταίνε οι κονσόλες και τα ports.

Aν έχουμε τέτοια ποιοτικά games, να μην ξαναδώ επιλογές στα γραφικά ποτέ.

Ο blue panther από την άλλη έβγαλε κάτι το οροκουσακικό, καλή φάση.

• Like 1

Ο χρόνος μου είναι πολύτιμος και περιορισμένος ,καθώς έχω πιο σοβαρά πράγματα να ασχοληθώ δηλαδή το web-design. Και τα games πρέπει να τα ξεπετάω τσακ-μπαμ αλλιώς καήκαμε.

To συγκεκριμενο ειδος παιχνιδιου θελει τον χρονο του , δεν παιζεται ουτε με cheats ουτε με ξεπετες γιατι ουτε εσυ το ευχαριστιεσαι αλλα χανει κ το παιχνιδι ολο του το νοημα . Τουλαχιστον imho

• Like 3

Και στο web design cheats χρησιμοποιείς να ξεπετάς μπαμ μπαμ τα projects? Κι εγώ web developer είμαι, γράφω πάνω από 7 ώρες κώδικα την ημέρα αλλά το βράδυ μια ώρα gaming θα την απολαύσω, χωρίς cheats και μπούρδες.

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...