Super Moderators Snoob Δημοσ. 26 Μαρτίου 2015 Super Moderators Share Δημοσ. 26 Μαρτίου 2015 Ελπίζω μετά τις 9 να προλάβω να το δω λίγο, αν και θα δουλεύω και το Σ/Κ... Με την ευκαιρία, να θυμίσω στους τυχερούς που θα το απολαύσουν από την αρχή (και για ώρες... κλαψ, λυγμ) αν θέλουν να ρωτήσουν κάτι ή να μοιραστούν συμβουλές για συγκεκριμένα σημεία του παιχνιδιού (δε λέμε για γενικές εντυπώσεις, προφανώς) πάντοτε με spoiler. Kαι, κρίνοντας από τα reviews, να ευχηθώ σε όλους καλό κάψιμο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Prospector8 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 26 Μαρτίου 2015 Χμμ ισως του ριξω μια ματια οταν τελειωσω το πρωτο run στο Bloodborne... Πολυ old school μου φαινεται though.. Οχι πως ειναι κακο αυτό.. Θα δειξει.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tmark Δημοσ. 26 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 26 Μαρτίου 2015 Χμμ ισως ριξω μια ματια στο Bloodborne οταν τελειωσω το πρωτο run στο Pillars of Eternity... Πολυ old school μου φαινεται though.. Οχι πως ειναι κακο αυτό.. Θα δειξει.. Fixed. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Atallos1 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 26 Μαρτίου 2015 Lolz Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Prospector8 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 26 Μαρτίου 2015 Χαχαχα καλο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Chrisxxx Δημοσ. 26 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 26 Μαρτίου 2015 Απο που το αγοράσατε;;; Πόσο; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tmark Δημοσ. 26 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 26 Μαρτίου 2015 Εγώ 37 από Steam μέσω Humble Bundle. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
viper2005 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 26 Μαρτίου 2015 παντως σε αυτο το review ειναι καπως mixed οι εντυπωσεις Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
WizNick Δημοσ. 26 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 26 Μαρτίου 2015 Απο που το αγοράσατε;;; Πόσο; 10 ευρω απο τον 'φιλο' μου απο την Ρωσια υγ. πριν αλλαξουν ΟΛΑ τα steam gifts σε region locked Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Skia11 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 26 Μαρτίου 2015 Προς το παρόν μπορώ να πω ότι είναι αυτό που περίμενα μετά τα Baldur's Gate και το Planescape: Torment . Ominous ατμόσφαιρα, story, γραφικά με χαρακτήρα, διάλογοι προσεγμένοι. Τα καλύτερα έπονται κατά τη γνώμη μου. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Snoob Δημοσ. 26 Μαρτίου 2015 Super Moderators Share Δημοσ. 26 Μαρτίου 2015 Πράγματι η ατμόσφαιρα ξεκινάει "βαριά", και μου αρέσει πολύ το ότι μπορείς να πλάσεις το χαρακτήρα μέσα από τις αποφάσεις σου, χωρίς τεχνητά alignments του στυλ lawful good και chaotic neutral ή ό,τι άλλο. Το ξεκίνησα σε hard, expert + iron, πόσο θα αντέξω είναι ένα ζήτημα βέβαια, γιατί έχει πολλά να ψάξεις. Το expert, εντωμεταξύ, κρύβει πολλά στοιχεία που βοηθάνε να καταλάβεις προς τα που "ρέπουν" οι απαντήσεις που δίνεις, οπότε πας με οδηγό το κείμενο και τη διαίσθηση. Μου άρεσε πολύ και το mini text adventure στην αρχή. Δεν ξέρω αν είχαν σημασία οι αποφάσεις μου στην αρχή, αλλά σου αφήνει μια αίσθηση ικανοποίησης το να πετυχαίνεις το αποτέλεσμα που είχες κατά νου. Θυσίασα -δεν ξέρω αν αλλιώς θα είχε άλλη εξέλιξη, παίζω με ένα save και δεν μπορώ να πάω πίσω- το όπλο μου και έσωσα τον rogue. Τώρα είμαστε τρεις στα ερείπια. H Calisca έχει κουραστεί, δεν ξέρω αν είναι αποτέλεσμα κάποιας απόφασής μου, φυσική εξέλιξη ή scripted. Της μίλησα και δε θέλει να σταματήσουμε, λογικά. Αύριο το βράδυ η συνέχεια. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
revolver1990 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 26 Μαρτίου 2015 Το παιχνίδι δεν το έχω κοιτάξει καθόλου.Σήμερα αργά θα το ξεκινήσω.Ελπίζω να θυμίσει εποχές icewind dale. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tobajara Δημοσ. 26 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 26 Μαρτίου 2015 Και στο ενδιάμεσο περιμένω να μου έρθει η retail edition... Δε βαριέσαι, τουλάχιστον είμαι απασχολημένος με άλλα πράγματα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Balourdos Δημοσ. 27 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 27 Μαρτίου 2015 Οσοι ανεβαζουν reviews στην πρωτη μερα κυκλοφοριας ενος παιχνιδιου (π.χ Metacritic), το εχουνε στην κατοχη τους μερες ή και εβδομαδες πριν, σωστα?(δεν μιλαω για χρηστες προφανως) Και αν ειναι ετσι, γιατι περιμενουν να κυκλοφορησει πρωτα? Γιατι δεν το ανεβαζουν νωριτερα? Υπαρχει καποια ατυπη συμφωνια με τον publisher ή τους developers ας πουμε? Γιατι αν δεν ισχυουν ολα αυτα, δεν υπηρχε περιπτωση να καλυψεις πληρως ενα video game σε μερικες ωρες ποσο μαλον αν ειναι τετοιου τυπου, right? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
EddieObscurant Δημοσ. 27 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 27 Μαρτίου 2015 Πράγματι η ατμόσφαιρα ξεκινάει "βαριά", και μου αρέσει πολύ το ότι μπορείς να πλάσεις το χαρακτήρα μέσα από τις αποφάσεις σου, χωρίς τεχνητά alignments του στυλ lawful good και chaotic neutral ή ό,τι άλλο. Το ξεκίνησα σε hard, expert + iron, πόσο θα αντέξω είναι ένα ζήτημα βέβαια, γιατί έχει πολλά να ψάξεις. Το expert, εντωμεταξύ, κρύβει πολλά στοιχεία που βοηθάνε να καταλάβεις προς τα που "ρέπουν" οι απαντήσεις που δίνεις, οπότε πας με οδηγό το κείμενο και τη διαίσθηση. Και γω στο hard με ένα moon godlike cipher (σε αντίθεση με τους αγαπημένους μάγους που συνήθως παίρνω), και πάλι καλά που σκέφτηκα και πήρα και ένα τοξο πριν ξεκινήσω γιατι δεν ειναι για πολλά-πολλά τώρα στην αρχή. Eγω έκανα τη χαζομάρα και δεν έβαλα το expert για να δώ πώς είναι, και όντως μερικές απαντήσεις μου θα ήταν διαφορετικές αν δεν ήταν εμφανές ποια απάντηση αντιστοιχούσε στο lore πχ και χαλάστηκα λίγο αλλα βαριεμαι να το ξαναρχίσω τώρα. Το iron ρε συ θεωρώ ότι αξίζει για την 5-6 φορά που θα το παιξεις και όχι απο την 1η, παρολο που γενικά και στο hard το θεωρώ πιο εύκολο απο την αντίστοιχη αρχή στο normal στα icewind dale κλπ. Εμένα αυτο που θά θελα διαφορετικό θα ταν το κειμενο κάτω δεξια να μπορουσε να μεγαλωνε λιγο όπως στα iwd και bg, αλλα τεσπα ακομα στην αρχή ειμαι και ισως ειναι και θεμα συνήθειας. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα