Προς το περιεχόμενο

Pillars of Eternity (Project Eternity - Obsidian)

kostacurtas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Legends of the Sword Coast? Δεν έχω ασχοληθεί αλλά έχω ακούσει πως είναι σούπα.

Μαλλον εννοειτε το Sword Coast Legends το οποιο ειναι....ΤΡΑΓΙΚΟ.

Το PoE ειναι παιχνιδαρα. Μαζι με το D: OS προκειται για τα καλυτερα CRPGs αυτης της γενιας.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

hardcore rpgorgasm τα τελευταια δυο χρονια και τα καλύτερα έρχονται

Μαλλον εννοειτε το Sword Coast Legends το οποιο ειναι....ΤΡΑΓΙΚΟ.

Το PoE ειναι παιχνιδαρα. Μαζι με το D: OS προκειται για τα καλυτερα CRPGs αυτης της γενιας.

και αλλα

τα τελευταια χρονια βγαινουν διαμάντια και τα καλύτερα έρχονται με τα crpg να γνωριζουν μια νέα χρυσή εποχή.

• Moderators

Εχει ακουστει τιποτα για Enhanced Edition του στυλ Divinity η Wasteland 2?

Δεν υπάρχει λόγος να γίνει κάτι τέτοιο. Στο Wasteland 2 και στα Witcher υπάρχει λόγος που γίνεται. Το PoE δεν έχει ανάγκη από ΕΕ, είναι κομπλέ όπως είναι αυτή τη στιγμή.

Legends of the Sword Coast? Δεν έχω ασχοληθεί αλλά έχω ακούσει πως είναι σούπα.

μπραβο φιλε αυτο εννοουσα . Και γω αυτο εχω ακουσει οτι δεν ειναι καλο. Κριμα διοτι οταν βγηκαν τα πρωτα βιντεος ειχα χαρει πολυ, μου αρεσε.

Μια ερωτηση για οσους γνωριζουν , το White March , το expansion του PoE , ειναι στυλ xcom ;

Εννοω , παιζεις παλι το ιδιο παιχνιδι αλλα με εμπλουτισμενα στοιχεια ΄΄η ειναι η συνεχεια του;

Λοιπον αγορασα και white march και το ξαναρχισα απο την αρχη με νεο χαρακτηρα   ranger.

Εχω αρχισει να το μαθαινω.

Ερωτηση : το επερχομενο white march 2 , θα ειναι ιδιας φιλοσοφιας με το 1 ; Δηλαδη παλι θα εμπλουτισουν το αρχικο παιχνιδι ;

Επισης , το Divine Divinity Original sin , ειναι τυπου pillars of eternity ; Ειναι καλυτερο , χειροτερο; Αξιζει να το παιξω μετα απο το pillars;

Πολυ παιχνιδαρα παντως , με εχει κανει να λεω ψεματα στην "ετσι" μου για να καθομαι να παιζω . Ειχα να πω ψεματα σε γκομενα για παιχνιδι απο την εποχη του PRO 2008 σε PS2  .... :-D

Και τα δύο είναι πολύ καλά rpg παιχνίδια.

Το pillars έχει πιο καλογραμμένη ιστορία και χαρακτήρες και είναι πιο κοντά στο BG feeling ενώ το divinity original sin έχει ίσως το καλύτερο  combat ever σε τέτοια παιχνίδια και επίσης έχει αρκετά καλύτερα γραφικά.

Και με τα δύο ασχολήθηκα αρκετές ώρες αλλά το ddos το παράτησα κάπου στην μέση καθώς το story/missions τα βρήκα κάπως βαρετά ενώ το pillars δεν το ολοκλήρωσα λόγο χρόνου.

ΥΓ. Δεν ξέρω αν άλλαξαν πολλά με την enhanced ddos. Το μόνο που ξέρω είναι ότι πρόσθεσαν sound σε όλους στους διαλόγους.

• Like 2

Λοιπον αγορασα και white march και το ξαναρχισα απο την αρχη με νεο χαρακτηρα   ranger.

Εχω αρχισει να το μαθαινω.

Ερωτηση : το επερχομενο white march 2 , θα ειναι ιδιας φιλοσοφιας με το 1 ; Δηλαδη παλι θα εμπλουτισουν το αρχικο παιχνιδι ;

Επισης , το Divine Divinity Original sin , ειναι τυπου pillars of eternity ; Ειναι καλυτερο , χειροτερο; Αξιζει να το παιξω μετα απο το pillars;

Πολυ παιχνιδαρα παντως , με εχει κανει να λεω ψεματα στην "ετσι" μου για να καθομαι να παιζω . Ειχα να πω ψεματα σε γκομενα για παιχνιδι απο την εποχη του PRO 2008 σε PS2  .... :-D

Η Enhanced edition του Divinity(οχι οτι η πρωτη ηταν χαλια!)κανει το pillars of eternity να μοιαζει με mod καποιου game της I.E παρα με παιχνιδι του 15.

• Like 1

Δεν υπάρχει λόγος να γίνει κάτι τέτοιο. Στο Wasteland 2 και στα Witcher υπάρχει λόγος που γίνεται. Το PoE δεν έχει ανάγκη από ΕΕ, είναι κομπλέ όπως είναι αυτή τη στιγμή.

I see.Μιας και το Divinity εχει ολοκληρωθει σαν πακετο,θα παιξω πρωτα εκεινο και θα περιμενω το complete edition του Pillars με τα White March expansiοn πακεταρισμενα

Το ίδιο κάνω κι εγώ, έχοντας αγοράσει το Pass εδώ και μήνες. Περιμένω να ολοκληρωθεί η ιστορία με τα expansions για να ξαναπιάσω το παιχνίδι από την αρχή. Η καλύτερη αφορμή, μιας και έχω κοντά 9 μήνες να παίξω, το έχω παρατήσει στη μέση και δεν θυμάμαι σχεδόν τίποτα. Αν δεν κάνω λάθος κυκλοφορεί σε περίπου ένα μήνα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...