vlahoskwn Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2012 Γεια σας φιλοι μου θελω να σας ρωτησω αν ξερετε πως να κανω root σε xperia x10i Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
3leven Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2012 http://www.xperiax10.net/2011/09/08/root-your-gingerbread-xperia-x10-tutorial/ Google is your friend.. Ειναι πανευκολο , κι εγω Χ10i εχω... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vlahoskwn Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2012 Μέλος Share Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2012 ειναι ασφαλεις; δεν θα κολλαει η θα εχει καποιο προβλημα; γινεται Flashing; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vlahoskwn Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2012 Μέλος Share Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2012 μπορει να μας κολλησεις και να μην ανοιγει; υπαρχει κανενας ελληνικος οδηγος; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Meraklis56 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2012 Με ένα απλό root?Δεν νομίζω,δεν έχω ακούσει τίποτα τέτοιο όσο είχα το X10. Καταρχάς την 2.3.3 έχεις; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vlahoskwn Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2012 Μέλος Share Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2012 ναι την 2.3.3 εχω εσυ τι προτεινεις; εγω θελω να γινει ποιο γρηγορο και να μπορω να κανω οτι θελω και εννοειτε να ειναι σταθερο και ασφλαες Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Meraklis56 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2012 α)θεωρητικά με το που κάνεις root χάνεις εγγύηση β)επειδή το σκάλιζα πολύ καιρό το κινητό,κατέληξα πως X10 και stock rom δεν πηγαίνει...Προτείνω CM 7.2 δηλαδή android 2.3.4 (Δεν προτείνω παραπάνω CM 9 γιατί δεν λειτουργεί σωστά η φωτογραφική,άχρηστη δηλαδή) http://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=17998666&postcount=12446 Όμως για να τα κάνεις αυτά θέλει πολύ δουλειά...Να ξεκλειδώσεις τον bootloader,το οποίο πρέπει να προσέξεις μια λεπτομέρια γιατί αλλιώς θα χαλάσει ολοκληρωτικά το κινητό...Στην συνέχεια να ακολουθήσεις τις παραπάνω διαδικασίες γ)Αν θες να μην ασχοληθείς με όλα αυτά θα σε πρότεινα: κάνε root,βάλε το titanium backup (υπάρχει free στο playstore) και κάνε unistall κάθε εφαρμογή που δε θα τη χρειαστείς.Με προσοχή βέβαια. Μετά αν θες άλλαξε και τον launcher με άλλο (πχ. adw launcher) και είσαι μια χαρά. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vlahoskwn Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2012 Μέλος Share Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2012 οποτε ροοτ εεε; ωραια εχεις εναν ελληνικο οδηγο για το πως να το κανω; αυτο με το launcer τι ειναι; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vlahoskwn Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2012 Μέλος Share Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2012 γεια σας το ρουταρα και τωρα θελω να σβησω οτι αχρηστο εχει και να περασω ενα θεμα πως γινεται; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Meraklis56 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2012 titanium backup + launcher (google it) (γρικλις) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vlahoskwn Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2012 Μέλος Share Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2012 vραια περασα μερικους launcher αλλα δε βρισκω το πως να βαλω ενα θεμα εχεις καποιον συσκεκριμενο; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Meraklis56 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2012 http://www.addictivetips.com/mobile/22-awesome-adw-launcher-themes-android/ εδώ λέει για τον ADW Launcher.Σίγουρα αν ψάξεις στο google θα σου λέει και για άλλους Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα