korgoroth Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2012 Καλήσπερα INsomnia , Εχώ ενα LG R510 laptop το οποίο παρυσιαζει ενα πρόβλημα κατα την εναρξη. αρχικά το βάζω στην πρίζα έχω ενδειξη ενέργειας, παταω το κουμπί εκκίνησης το led ανάβει και σβήνει αμεσα για λιγα secs τπτ και μετα εχώ πάλι ενδειξή ενέργειας. Αρνούμαι να πιστέψω το παραμύθι περι motherboard και το εχω αφήσει ως χειρότερο σενάριο. ο adaptor που είχε το λαπτοπ ειναι aftermarket και οχι δικο του οπότε εχω ριξει τις ελπίδες μου εκει. το λαπτοπ χρειάζεται / 19V,4.74A καμια ιδεα!? ευχαριστω πολυ!!
MoviemakerGr Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2012 Αν δεν είναι δίσκος τότε άρχισε να σκέφτεσαι το χειρότερο σενάριο..
korgoroth Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2012 παιζει ο δισκος να μθ κανει τέτοιο πραγμα???
poulinos Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2012 το θεμα εχει μεταφερθει στην σωστη ενοτητα.Παρακαλω προσεχουμε που ανοιγουμε τα νεα θεματα.
rounsmith Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2012 Τράβα σε κανά μαγαζάκι της γειτονιάς να ελέγξουνε αν είναι θέμα τροφοδοτικού(να δοκιμάσουνε με άλλο). Πάντως ένα lg που πέρασε πρόσφατα απο τα χέρια μου με παρόμοιο πρόβλημα είχε πρόβλημα με τροφοδοσία. Και το βύσμα τροφοδοσίας με την πλακέτα τροφοδοσίας ήτανε πάνω στην μητρική οπότε δεν αξίζει καν να το φτιάξεις.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα