veteranos123 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2012 Καλησπέρα παιδιά.Στο pc μου έχω 2 σκληρούς δίσκους στους οποίους στον ένα έχω τα windows και στον άλλον τα ubunty.Αυτό που θέλω είναι να μου πείτε πως θα σβήσω τα ubunty χωρίς να επηρεαστούν τα windows γιατί παλιά είχα μπει στα windows και είχα κάνει format στον άλλο δίσκο(με τα ubunty) και μετά δεν δούλευαν ούτε τα windoww και κάτι έλεγαν για έναν grub.Ευχαριστώ εκ των προτέρων. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
c0prse_grinder Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2012 Καλησπέρα παιδιά.Στο pc μου έχω 2 σκληρούς δίσκους στους οποίους στον ένα έχω τα windows και στον άλλον τα ubunty.Αυτό που θέλω είναι να μου πείτε πως θα σβήσω τα ubunty χωρίς να επηρεαστούν τα windows γιατί παλιά είχα μπει στα windows και είχα κάνει format στον άλλο δίσκο(με τα ubunty) και μετά δεν δούλευαν ούτε τα windoww και κάτι έλεγαν για έναν grub.Ευχαριστώ εκ των προτέρων. δες εδω --> http://www.insomnia.gr/topic/453287-%CF%83%CF%89%CF%83%CF%84%CE%B7-%CE%B1%CF%80%CE%B5%CE%B3%CE%BA%CE%B1%CF%84%CE%B1%CF%83%CF%84%CE%B1%CF%83%CE%B7-linux-mint-13/page__hl__%2B%CF%83%CF%89%CF%83%CF%84%CE%AE+%2B%CE%B1%CF%80%CE%B5%CE%B3%CE%BA%CE%B1%CF%84%CE%AC%CF%83%CF%84%CE%B1%CF%83%CE%B7+%2Blinux Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Xristaras12 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2012 μπες απο windows,κανε διαγραφη το λινουξ partition κ μετα bootαρεις με το δισκακι των 7 πατα το repair και επιλεξε το cmd εκει του δινεις 2 εντολες bootrec /fixmbr bootrec /fixboot κ εισαι ετοιμος. Σου βαζω και το λινκ απο εκει που το ειχα δοκιμασει με 100% επιτυχια. http://www.makeuseof.com/tag/how-to-safely-uninstall-ubuntu-in-windows-dual-boot-environment/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
veteranos123 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2012 Μέλος Share Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2012 Θα τα δοκιμάσω και επιστρέφω. ok.Η εγχείρηση πέτυχε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GreekStatistic Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2012 Στη περιπτωση των 2 σκληρων δισκων εγω εδω και χρονια ακολουθω την εξης μπακαλικη μεν αλλα πιο καθαρη λυση dual boot , μεσω bios... μονο με το πρωτο σκληρο συνδεδεμενο εγκαθιστω σε αυτον τα windows.Μονο με το δευτερο σκληρο συνδεδεμενο εγκαθιστω σε αυτον τα λινουξ.Συνδεεις και τους και υπαρχουν 2 ανεξαρτητοι δισκοι ο καθενας με το bootloader του κτλ ... με τον ιδιο τροπο (1 δισκο πανω σε καθε format) φρεσκαρω windows αλλαζω διανομες κτλ ανεξαρτητα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mandos Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2012 Είναι η πιο καθαρή μέθοδος όπως είπες, βέβαια για κάποιον που αλλάζει συνέχεια OS ίσως και να μην είναι η δόκιμη. Από την άλλη τα νέα bios με το F8 σου δίνουν boot options, οπότε η λύση αυτή δεν είναι τόση ταλαιπωρία όσο πριν 5 χρόνια. Και εγώ αυτό κάνω και έχω σε έναν 80άρι (στο συρτάρι) κάτι XP γιατί μια φορά το 18μηνο χρειάζονται (ή για όταν μου σκάει το btrfs). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα