Doug21 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2012 λοιπον παιδια, εχω αγορασει εδω και δυο χρονια το συγκεκριμενο χειριστηριο για να παιζω στον υπολογιστη. Επειδη δεν ειναι πια στην καλυτερη κατασταση ελεγα να αγορασω καινουριο. θα ηθελα να μου πειτε οσοι εχετε πως ειναι το βυσμα του χειριστηριου αλλα του XBOX, οχι αυτου που ειναι για υπολογιστη, μπας και αντι να πληρωνω πανακριβα το νεο για windows παρω αυτο αν μπαινει το ανταπτορακι που ειχε μαζι το χειριστηριο του
stratigos24 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2012 Αν δουλευει κανονικα και το μονο που εχει παθει ειναι οτι εχουν φαγωθει τα αναλογικα και καιγονται τα δαχτυλα σου κλπ, μπορεις να παρεις ολα τα κουμπια καθως και τα αναλογικα (ή μονο τα αναλογικα) απο ebay παμφθηνα (εχω παρει εγω μερικα). Εγω εχω παρει μερικα και μολις φαγωθει καποιο αναλογικο (μονο εκει χαλαει εμενα και συνηθως το αριστερο) βαζω νεο και ειμαι οκ.
Doug21 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2012 πλακα κανεις... ναι αυτο το προβλημα εχω κυριως! πως τα βρισκω αυτα? ξερεις κανα λινκ απο αυτα που πηρς εσυ κι εμπιστευεσαι?
stratigos24 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2012 Nαι, περιμενε να σου στειλω απο ποιον και ποια πηρα εγω. Το να το ανοιξεις ειναι πανευκολο και θα σου δωσω και βιντεο.
Doug21 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2012 μπραβο γιατι φοβαμαι μη το διαλυσω. Παντως, οποιος ξερει ας μας πει και μπορουμε να χρησιμοποιησουμε του xbox με καποιον ανταπτορα
stratigos24 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2012 Λοιπον τα ειχα παρει απο αυτον. Κοιτα μην παρεις μονο 1....παρε 3-4 να ξενοιασεις (η τιμη ειναι για 2 αναλογικα και 1 σταυρο, αν παρεις 4 δηλαδη τετοια θα εχεις 8 αναλογικα και 4 σταυρους). Τα χειριστηρια του xbox δεν παθαινουν τιποτα, ειναι απο τα πλεον ανθεκτικα και αξιοπιστα. Μονο θεμα εχουν στα αναλογικα τους με τον καιρο και ειδικα αν παιζεις ποδοσφαιρακι... μπραβο γιατι φοβαμαι μη το διαλυσω. Εμενα που αντικειμενικα δεν πιανουν τα χερια μου, το βρισκω πανευκολο. Mε μπαταριες το εχεις (ασυρματο) ή με καλωδιο (για να στειλω αναλογο βιντεο)?
Doug21 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2012 Ενσυρματο. Ξερεις καθολου λεπτομερειες για αγορες απο εκει; Ποσο κανουν να ερθουν, ποσο πανε τα μεταφορικα κτλ;
stratigos24 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2012 Μεταφορικα free ειναι (δηλαδη οτι πληρωσεις για αυτα, τιποτα παραπανω) και θα κανουν απο 10-20 μερες στη χειροτερη υπολογιζω. Εμενα νομιζω 10-12 μερες εκαναν (γιατι ειναι απο Κινα). Αυτος γραφει 4-16 μερες. Κατσε να βρω και βιντεο για το ενσυρματο λοιπον. Δες αυτο το ηλιθιο βιντεο μεχρι να βρω κανα καλο (απλα βρικσω ολο για ασυρματα). Δες και εδω. Καντο ετσι! Το πιο βασικο ειναι η μια βιδα που εχει στο κεντρο πισω κατω απο το αυτοκολλητο. Αυτη να μην ξεχασεις να βγαλεις γιατι δεν φαινεται (πρεπει να βγαλεις το αυτοκολλητακι). Για να το ανοιξεις δηλαδη 7 βιδες βγαζεις μονο και ολες απο πισω (3 δεξια - 3 αριστερα και μια στο κεντρο κατω απο το αυτοκολλητο που λεω).
Doug21 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2012 μακαρι να μπορουσα να το κανω ετσι με led! λοιπον να σου πω, αυτου ειναι τα γκρι ετσι? σε ποσες μερες σου ηρθαν? οταν λεει πληρωμη με paypal πρεπει να εχω κι εγω paypal ε?
stratigos24 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2012 Nαι, πρεπει να εχεις paypal. γιατι μονο απο paypal δεχονται.. Σου εγραψα ποσο εκαναν να μου ερθουν στο πιο πανω ποστ. Δεν ξερω αν δινει κανεις σκετα στην Ελλαδα. Οχι, δεν ειναι γκρι, μαυρα ειναι οπως στη φωτο του. Ισως σου κανει και αυτο αλλα δεν ξερω σιγουρα.
Doug21 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2012 αυτο το εξαρτημα το εχω αφου ετσι κι αλλιως εχω ηδη αγορασει το χειριστηριο για τον υπολογιστη. η ακρη του χειριστηριου για το XBOX ομως, ειναι ετσι κυκλικη? εκανα ηδη την παραγγελια για 1 ζευγαρι απο αυτα στο ebay που μου εδειξες (εχουν καοτσουκ επικαλυψη η οχι? γλυστρανε?) αλλα δε μας τα λεει καλα αυτος! πριν κανεις την αγορα λεει 4-16 μερες και μετα μου λεει 16-30 μερες!
gtsamour Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2012 Το χειριστήριο είναι ΑΚΡΙΒΩΣ ίδιο μέσα και έξω με ένα απο XBOX οπότε δεν χρειάζεται να πάρεις για Windows συγκεκριμένα (υποθέτω πως το ανταπτοράκι για PC το έχεις ακόμα). Απλά πάρε ένα κλασσικό για Xbox και θα είσαι οκ. Eνας φίλος είχε τετοιο (για Windows) και το χρησιμοποιούσαμε κανονικα (σαν ασύρματο, σκέτο το χειριστήριο) και στην κονσόλα XBOX οπότε 100% θα ισχύει και το αντίστροφο. Το ανταπτοράκι USB είναι η μονη διαφορά για να παίζεις σε PC.
stratigos24 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2012 αυτο το εξαρτημα το εχω αφου ετσι κι αλλιως εχω ηδη αγορασει το χειριστηριο για τον υπολογιστη. η ακρη του χειριστηριου για το XBOX ομως, ειναι ετσι κυκλικη? εκανα ηδη την παραγγελια για 1 ζευγαρι απο αυτα στο ebay που μου εδειξες (εχουν καοτσουκ επικαλυψη η οχι? γλυστρανε?) αλλα δε μας τα λεει καλα αυτος! πριν κανεις την αγορα λεει 4-16 μερες και μετα μου λεει 16-30 μερες! Ναι, μαλακο ειναι. Ισως ελαχιστα λιγοτερο μαλακο απο το μαμα αλλα ειναι μια χαρα. Δεν με εχει ενοχλησει καθολου στο χερι. Οσον αφορα τωρα για τις μερες δεν ξερω...θα ερθει ομως. Αυτο ειναι σιγουρο.
Doug21 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2012 Το χειριστήριο είναι ΑΚΡΙΒΩΣ ίδιο μέσα και έξω με ένα απο XBOX οπότε δεν χρειάζεται να πάρεις για Windows συγκεκριμένα (υποθέτω πως το ανταπτοράκι για PC το έχεις ακόμα). Απλά πάρε ένα κλασσικό για Xbox και θα είσαι οκ. Eνας φίλος είχε τετοιο (για Windows) και το χρησιμοποιούσαμε κανονικα (σαν ασύρματο, σκέτο το χειριστήριο) και στην κονσόλα XBOX οπότε 100% θα ισχύει και το αντίστροφο. Το ανταπτοράκι USB είναι η μονη διαφορά για να παίζεις σε PC. αυτο ηθελα να ξερω. αν και νομιζω οτι απο πισω εχει κατι του χβοχ, δεν ξερω. ελπιζω να το βρω καπου φθηνα μπας και το τσιμπησω! Ναι, μαλακο ειναι. Ισως ελαχιστα λιγοτερο μαλακο απο το μαμα αλλα ειναι μια χαρα. Δεν με εχει ενοχλησει καθολου στο χερι. Οσον αφορα τωρα για τις μερες δεν ξερω...θα ερθει ομως. Αυτο ειναι σιγουρο. θα ερθει αλλα φοβαμαι μην ερθει με το φιφα 14! 1
gtsamour Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2012 αυτο ηθελα να ξερω. αν και νομιζω οτι απο πισω εχει κατι του χβοχ, δεν ξερω. ελπιζω να το βρω καπου φθηνα μπας και το τσιμπησω! Όχι, είναι ακριβώς ίδια. Εγώ έχω Xbox κα ο φίλος που σου έλεγα έχει μονο το χειριστήριο για PC. Το έφερε σπίτι και παίζαμε διπλό στην XBOX και είναι ακριβώς ίδιο με το δικό μου.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα