nikpoth Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2012 Καλησπέρα.Αντιμετωπίζω το εξής πρόβλημα. Έχω τοποθετήσει μια κεραία στο μπαλκόνι,η οποια θέλω να τροφοδοτήσει δυο τηλεοράσεις. Η εγκατάσταση. ξεκινα ένα καλώδιο από την κεραία, καταλήγει σε έναν ενισχυτή γραμμής και από εκεί φεύγουν δυο καλώδια κεραίας για τις δυο τηλεοράσεις. Όλα πάνε καλά σχετικά με σήμα 100% και ποιότητα από 30 έως 70% ανάλογα το κανάλι. Τα προβλήματα αρχίζουν όμως με το που ανοίξω τον υπολογιστή. συγκεκριμένα πέφτει κατακόρυφα η ποιότητα στο 10% και μερικά κανάλια χάνονται τελείως. Δοκίμασα να αλλάξω μπρίζα στον υπολογιστή και να τροφοδοτείται από άλλη γραμμή του σπιτιού,χωρίς αποτέλεσμα. Στην ουσία λοιπόν οποτε ανοίγω το pc έχω παρεμβολή και στις δυο τηλεόρασης που είναι σε ξεχωριστά δωμάτια. Τα ίδια ακριβώς προβλήματα έχω και από την κεντρική κεραία τις πολυκατοικίας.Για αυτό και δοκίμασα την εγκατάσταση νέας κεραίας στο μπαλκόνι. Μένω κέντρο αθήνα. Τα καλώδια γενικά και τις κεραίας δεν ακουμπάνε μεταξύ τους.Το πρόβλημα θυμίζει πχ πως είναι όταν ανοίγαμε πιστολακι μαλλιων κοντά σε τηλεόραση παλιά και έκανε κάτι γραμμές σαν παρεμβολή.
TheELF Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2012 Έχει κάνα wifi στον Η/Υ ή οτιδήποτε που εκπέμπει; Bluetooth ασύρματα πληκτρολόγιο ποντίκι;
nikpoth Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2012 Όχι φιλε μου, τίποτα από αυτά.Παρατήρησα ότι βγάζοντας το dvi από την κάρτα γραφικών ενώ το pc είναι ανοικτό μειώνονται κατά πολύ τα προβλήματα.Με το που το ξανά βάλω πάνω στην κάρτα χαλάνε πάλι τα κανάλια. Τρελό ακούγεται αλλα συμβαίνει. Άρα κάτι γίνετε με την κάρτα γραφικόν και κάνει παρεμβολή? Με hdmi πάνω στην κάρτα δεν έχω τεραστια παρεμβολή. (Δεν αυξομειώνεται δηλαδή η μπάρα με την ποιότητα σήματος)
Αλκης K. Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2012 ωπ...για να ακουω λυσεις.το ιδιο ακριβως προβλημα εχω και εγω και ναι εχω ασυρματο ποντικι και πληκτρολογιο. εγω με συνδεση hdmi χανω ολα τα καναλια ενω με vga χανω ..2-3
nikpoth Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2012 Σε φάση που μου λένε..κλείσε το pc να δούμε τηλεόραση..Έχω φρίξει!
Αλκης K. Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2012 εμενα να δεις τι γινεται οταν θελουν να δουν τα τουρκικα.... 1
TheELF Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2012 ωπ...για να ακουω λυσεις.το ιδιο ακριβως προβλημα εχω και εγω και ναι εχω ασυρματο ποντικι και πληκτρολογιο. εγω με συνδεση hdmi χανω ολα τα καναλια ενω με vga χανω ..2-3 Σε εσένα μπορεί να είναι και τα ασύρματα,βγάλε τα να δεις αν υπάρξει διαφορά. Για τον trojan δεν κατάλαβα, το dvi που λες είναι βαλμένο στην TV ή μόνο Η/Υ<->οθόνη;
Αλκης K. Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2012 λογικα θα εχει συνδεση dvi σε vga....υπολογιστης---->>> τηλεοραση οσο για μενα αν βγαλω τα ασυρματα πως..θα δουλευω τον υπολογιστη ??
nikpoth Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2012 μόνο Η/Υ<->οθόνη. Δηλαδή αν το pc είναι αναμμένο και απλά δεν έχω πάνω στην vga οθόνη, παίζουν πένα όλα. Με το που βάλω το dvi πάνω στην vga αρχίζουν η παρεμβολές στην τηλεόραση.Και δεν είναι και κοντά ρε γαμώτο η tv με το pc, έχουν τέσσερα μετρα διαφορα. pc με τηλεόραση δεν επικοινωνούν με κανένα καλώδιο,γι αυτο έχω τρελαθεί.
Αλκης K. Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2012 αα εγω το συνδεω στην τηλεοραση.αν το παω πιο μακρυα με μονιτορ δεν επηρεαζει.μηπως τα εχεις ολα συνδεδεμενα στο ιδιο πολυμπριζο ???εννοω..εχεις πολυμπριζο και εχεις συνδεσει εκει την tv και το pc??αν ναι βγαλο και συνδεσετα σε διαφορετικες πριζες
nikpoth Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2012 Όχι, η tv είναι σε άλλη μπρίζα και το pc σε άλλη στην απέναντι γωνια του δωματίου.Υποψιάζομαι κάτι που να έχει σχέση με τι γείωση και να επηρεάζει όλη τι γραμμή του δωματίου? Απλά δεν ξέρω από που να αρχίσω να ψάχνω και με ποιον τρόπο. Εσένα πιο πολύ μου κάνει για θέμα ground loop,
TheELF Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2012 οσο για μενα αν βγαλω τα ασυρματα πως..θα δουλευω τον υπολογιστη ?? Δεν θα το κάνεις για να τον δουλέψεις αλλά για αν δεις αν θα συνεχίσει να βγάζει παρεμβολές. Trojan δοκίμασες να βγάλεις τον ενισχυτή γραμμής;; Κανονικά το ρεύμα με την κεραία είναι διαχωρισμένα μέσα στην tv, δεν πρέπει να μπορεί να επηρεάζει το ρεύμα την λήψη. Και αν ήταν θα το έβγαζε με ό,τι καλώδιο και να βάλεις .
nikpoth Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2012 Δοκιμάζω να τον βγάλω και επανέρχομαι.
Αλκης K. Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2012 αυτη τη στιγμη εβγαλα το hdmi---->hdmi και εβαλα καλωδιο vga--->vga και πιανουν ολα τα καναλια και οι 2 τηλεορασεις.με hdmi δεν πιανει τιποτα (ουτε η αλλη tv στο αλλο δωματιο).μου εχει σπασει τα νευρα..@@@#@@ το κερατο μου
TheELF Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2012 Το hdmi με το tuner τουλάχιστον είναι ποιο κοντά και μπορεί να επηρεάζει το ένα το άλλο,αν σε παίρνει δοκίμασε και με άλλο hdmι (κάποιο καλό με θωράκιση) ή από άλλη πυγή να δεις αν φταίει το καλώδιο ή η tv.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα