neggo Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2012 Κατέβασα μια ελληνική ταινία απο το youtube και θέλω να τη γράψω σε DVD. Γίνεται? αν ναι, με τι τρόπο?
alex00a Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2012 χρησιμοποιησε το nero απτα πιο απλα προγραμματα που εχουνε βγει
TheELF Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2012 DvdFlick οδηγός εδώ χρησιμοποιησε το nero απτα πιο απλα προγραμματα που εχουνε βγει Ας ρίξω ένα LOL εδώ..... Πρώτα από όλα θα κάνει 5 χρόνια μέχρι να βρει την κατάλληλη έκδοση για να βάλει....
neggo Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2012 DvdFlick οδηγός εδώ Πάω στο burning και παταω accept, αλλά τίποτα.
TheELF Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2012 Επιλέγεις την συσκευή εγγραφής;;; Μπορείς να το γράψεις και σαν iso και να το κάψεις μετά με όποιο πρόγραμμα ξέρεις,αν ξέρεις να γράφεις iso δηλαδή.
gokuthelegend Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2012 Προφανώς ο άνθρωπος θέλει να κάνει και μετατροπή της ταινίας σε vob για να παίζει σε dvdplayer. Εγώ προσωπικά χρησιμοποιώ το ConvertXtoDVD και έχω μείνει ικανοποιημένος.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα