Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 59
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Παιδιά τον βρήκα καινουργιο απο αγγελία 100€ αξίζει λέτε 5 ημερών είναι με απόδειξη απο το πλαίσιο αχρησιμοποιητος

Sent from my iPhone using Insomnia

Δημοσ.

εφόσον είναι αχρησιμοποίητος όπως λες μαζί με όλα τα παρελκόμενα του και απόδειξη πάρτον.Βέβαια υπάρχει και στο zizanio.de στα 104 ευρώ

Δημοσ.

Μαι το είχα δει και εγω απλα με τα μεταφορικά θα μου παει πάνω 120€ κ τότε μπορω να όνομα πάρω απο το e-shop στα 125€

Τεσπα αυτο κάνει σίγουρα στην μητρικη μου επειδη είναι Sata 3?

Δημοσ.

Τελικά βρήκα αυτό το kit με ssd Kingston 240gb http://www.you.gr/b2c_iqshop/b2c/pd.do?pg=E17E41C42A553CF197DF1CC1DEEF978D&pa=CD18F969F56F3643816C50BFE31C4781

Τον παρατεταμένη γύρω στα 160€

Μεταχειρισμένο με 10 ώρες λειτουργίας

Αξίζει λέτε ;

Είναι στον ίδιο επίπεδο με τον Ocz vertex 4

Να υπενθυμίσω είναι ολόκληρο σετ με προσαρμογέα βολές κατσαβιδι κτλ

Δημοσ.

Ο vertex4 είναι καλύτερος αλλά ουσιαστικές διαφορές δεν θα δεις...Για το σετ τώρα από τι είδα δεν έχει και κάτι τόσο ιδιαίτερο μέσα..(έχει bracket 2,5 το οποίο το έχει και ο vertex) επίσης usb και διάφορα άλλα.Βέβαια εφόσον υπάρχει εγγύηση είναι καλή τιμή τα 160 αφού στο σκρουτζ ξεκινάει απο τα 240.

Δημοσ.
Καμία διαφορά δεν θα δεις' date=' όχι μόνο ουσιαστικές. Μην το σκέφτεσαι, αν είναι έτσι όπως τα παρουσιάζεις, παρτον χθες.[/quote']

Και εγω αυτο σκέφτομαι

Δημοσ.

Γιατί?

δεν τα βρηκα με τον αλλο για τον kingston

και κάτι άλλο από ότι μου είπατε κ είδα και στο youtube η συσκευασία έχει μέσα το μετατροπέα σε 3.5 τις βίδες

το καλώδιο τροφοδοσίας το κίτρινο πρέπει να το αγοράσω εγώ σαν αυτό ?

(μπορεί να έχω και κανένα μέσα στο κουτί της μητρικής..δεν θυμάμαι θα το κοιτάξω)

κ επίσης (η μητρική μου GIGABYTE GA-EP35-DS ) σε ποια από τις υποδοχές φωτό θα τον συνδέσω???

έκτος από το καλώδιο το κίτρινο χρειάζεται να τον συνδέσω και με καλώδιο από το τροφοδοτικό??

ακόμα επειδή η μητρική μου δεν έχει υποδοχή sata 6 θα πέσουν πολύ οι επιδόσεις του ssd ???

(εννοώ τα 500 write , read )

έχετε κανά video υπόψιν σας που να προβάλει πως θα τον τοποθετήσεις ??

(για να μην κάνω κανά λάθος)

Δημοσ.

Καταρχάς έχεις γράψει κίτρινο. Εγώ κόκκινο βλέπω στα link σου... :-D

- Καλώδιο τροφοδοσίας έχει το PSU σου

- Σε μια από τις πορτοκαλί

- Σε απόλυτα νούμερα ΝΑΙ (περίπου στα 300). Σε συνθήκες λειτουργίας δεν θα πολυκαταλάβεις διαφορές

- Μην αγχώνεσαι με την τοποθέτηση. Λάθος δεν θα κάνεις. Εξάλλου οι SSD δεν έχουν κινητά μέρη και δεν κινδυνεύουν από τους κραδασμούς. Και χύμα στο κουτί να τον πετάξεις μια χαρά θα είσαι

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...