Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έχω ένα HP Officejet J4580 (inkjet πολυμηχάνημα) και τελευταία έχω το εξής πρόβλημα.

Δοκίμασα μια μέρα να τυπώσω ένα αρχείο Word κι ενώ όλο το sequence της εκτύπωσης ήταν το συνηθισμένο, στο τέλος μου έβγαλε λευκό χαρτί. Φαινόταν σαν να δουλεύει κανονικά, αλλά μελάνη δε βγήκε. Το πρώτο πράγμα που κοίταξα, ήταν η στάθμη των δοχείων μελάνης και πράγματι το λογισμικό της HP (που μετά από 10 εγκαταστάσεις με "Ανεπανόρθωτο σφάλμα κατά την εγκατάσταση", βαρέθηκα να ασχοληθώ άλλο) μου έβγαζε τη μαύρη τελείως άδεια, πράγμα που με παραξένεψε καθώς έχω βγάλει λίγες φωτοτυπίες το τελευταίο 2μηνο-3μηνο που άλλαξα.

Παράλληλα όμως, είδα ότι μπορώ να τυπώσω κάτι μέσω του Browser μου (για την ακρίβεια κάτι λίστες από e-shops).

Γιατί λοιπόν, μου βγάζει λευκό χαρτί όταν "τυπώνω" κάποιο Word ή Excel;

Δημοσ.

Δοκίμασε να δείς τι βγάζει το Print preview.

Διάβασε και το παρακάτω, μήπως έχεις το ίδιο πρόβλημα.

You need to check the option to print background colours. By default,

background colours are only for HTML (web) pages, so do not get printed.

Without that option enabled, your printer is printing white text on a white

background (i.e. it is printing nothing), so it works!

Δημοσ.

Το Print Preview είναι φυσιολογικό.

Η παράθεση που παρέθεσες, αναφέρεται σε κάποια ρύθμιση του εκτυπωτή ή του word;

Δημοσ.

Στο word http://www.howtogeek...-backgrounds-2/

Ή για να παραθέσω και το υπόλοιπο quote:

Just go to Print Options and check the 'Print Background Colours and Images'

option.

Δεν είμαι σίγουρος βέβαια ότι αυτό λύνει το προβλημά σου.

Σε περίπτωση που θέλεις να δεις από που πήρα τα quotes: http://www.pcreview.co.uk/forums/word-prints-blank-pages-t3534982.html

Δημοσ.

Νέο στοιχείο! Αν κάνω αντιγραφή-επικόλληση ένα κείμενο από το internet σε αρχείο word το τυπώνει κανονικά!

Edit: Πρόκειται για Office 2003

Δημοσ.

Κάνοντας εχθές μερικές δοκιμαστικές εκτυπώσεις με ένα έγγραφο, είχα κάποιες συγκεκριμένες παρατηρήσεις.

Δημιούργησα ένα έγγραφο 5-6 γραμμών (όχι ολόκληρων) με μια ή δύο κενές σειρές μεταξύ τους. Χρησιμοποίησα κάποια κεφαλαία και κάποια μικρά γράμματα, έβαλα αλλού bold, υπογράμμιση και έβαλα και μια εικόνα στο τέλος.

Επίσης, στις τελευταίες 2 σειρές, χρησιμοποίησα μια κίτρινη επισήμανση σε μια λέξη της προτελευταίας σειράς και κόκκινο χρώμα γραμματοσειράς σε μια φράση της τελευταίας.

Στο Print Preview όλα φαίνονταν φυσιολογικά. Ας σας πω λοιπόν τί εκτυπώθηκε.

Οι σειρές που ήταν bold, υπογραμμισμένες κλπ δεν εκτυπώθηκαν καθόλου. Οι σειρές των οποίων κάποια φράση είχε πειραχτεί με επισήμανση ή με αλλαγή χρώματος τυπώθηκαν κανονικά (όλη η σειρά και όχι μόνο το επεξεργασμένο κομμάτι). Η εικόνα τυπώθηκε κανονικά.

Έπειτα, στο ίδιο έγγραφο, πήγα κι έβαλα κίτρινη επισήμανση στο πρώτο γράμμα κάθε σειράς. Το κείμενο τυπώθηκε κανονικά. Τι συμβαίνει; Θα τρελαθώ!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...