MostDef Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2012 Θα περιμένουμε κανένα σοβαρό update; ιδίως στη κάρτα γραφικών του η τσάμπα ελπίζω και θα το πασάρουνε πάλι με onboard..? το περιμένει κανένας άλλος; γνώμες και τι θα ήθελε να αλλάξει;
MoviemakerGr Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2012 Τι εννοείς ? φυσικά και θα πάρεις HD 4000 που σε σχέση με την προηγούμενη είναι 60% πάνω..έχεις φανταστεί mac mini με nVidia η Amd low profile εσύ δηλαδή η άλλον σχεδιασμό ? εδώ τον iMac δεν λενε ν'αλλαξουν..
MostDef Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2012 ας δώσει τουλάχιστον επιλογή για καμία σοβαρή κάρτα γραφικών με αρκετή ram. .. και ας αφήσει onboard τη HD4000. το θέμα ειναι γιατί αργεί τόσο το update? 410 μέρες; πάνε καλά;
MoviemakerGr Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2012 χαχαχα νομίζω ότι ο τρόπος σκέψης σου διαφέρει από αυτόν της Apple.Εσύ θέλεις ένα ημιαιμο mac pro η Apple ενα HTPC. Τώρα για τις 410 μέρες.. μήπως πηδήξει αυτή την χρονιά ? Το έχει ξανακάνει στο παρελθόν..
andypolitis Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2012 Γιατί το iMac πάει πίσω?? 497 μέρες και ακόμα...
MostDef Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2012 δεν θα μπω σε debate αν η Apple το θεωρεί HTPC, οι χρήστες το χουν μεταμορφώσει σε 600Ε HTPC πράγμα.
MoviemakerGr Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2012 Ουσία αυτό είναι.. αλλά αν εσύ το βλέπεις αλλιώς.. ούτε εγώ θα σου πάω κόντρα.. HTPC πάντως δεν το κάνει η όχι η τιμή.. αλλά και στο server που έχει πει,μην τσιμπήσεις..
Tablet Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2012 Εγω θελω να αλλάξει επιτέλους το magic mouse. Η ασπρη επιφάνεια δεν κολλάει καθόλου με το mbp.. Πρέπει να το κάνουνε όλο με αλουμiνενιο φινίρισμα...Θα είναι τέλειο!! 1
andypolitis Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2012 Εγω θελω να αλλάξει επιτέλους το magic mouse. Η ασπρη επιφάνεια δεν κολλάει καθόλου με το mbp.. Πρέπει να το κάνουνε όλο με αλουμiνενιο φινίρισμα...Θα είναι τέλειο!! Έχει ακουστεί τπτ τέτοιο,έστω και σαν φήμη?? Γιατί και εγώ πιστεύω ότι θα ήταν το ιδανικό και μακάρι να γίνει τόσο στο ποντίκι όσο και στο πληκτρολόγιο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα