PAVLOS566 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2012 (επεξεργασμένο) Γεια σας, σκεφτομαι να αγορασω νεο desktop για games,και μουσικη παραγωγη(fl studio να τρεχει καλα,θελει επεξεργαστικη ισχη). ποσο που διαθετουμε: 600 E Nα μην συμπεριληφθουν ποντικια κτλ Οθονη εχω βρει αυτη http://www.ebw.gr/el...Μέγεθος-22-Ανάλ οποτε δε χρειαζεται να μου προτεινεται η αλλιοσ πειτε μ αμα ειναι καλη. Λειτουργικο συστημα χρειαζομαστε αλλα θελω να ειναι μηδενικου κοστους( πωσ βοηθατε σ'αυτο;, και πως μπορο να εγκαταστησω λειτουργικο συστημα σε pc που δεν εχει ? ( εαν εχω ηδη τ λειτουργικο σε dvd) Θα ηθελα να συναρμολογηθει στο καταστημα δωρεαν,Μενω Μεσσολογγι αιτολοακαρνανιας, αποτι εχο ακουσει το visionstudio.gr ειναι καλο σαιτ. Εννοειται πως θα ηταν πολυ καλο να τρεχει games σε full hd πολυ καλα αλλα με 600Ε ξερω δε θα γινεται πολυ αυτο, οποτε οσο το δυνατο πιο αξιοπρεπη γινεται.Games ασ πουμε σαν BF3. Θα ηθελα επισης να μπορο να αναβαθμισω καρτα γραφικων(αν γινεται αλλιος δε πειραζει). Το κουτι θα ηθελα να μην ειναι τοσο κανονικο να εχει λιγο στυλ ας πουμε. Ευχαριστω για τη βοηθεια. Α επισης να συμπεριληφθουν τα εξοδα αποστολης.(Μεσα στα 600 Ε) (επισης σκεφτομαι να αγορασω ενα ΜΙDI keyboard, και ενα καθισμα σαν αυτα τα μαυρα τα διευθυντικα αλλα βεβαια οχι τοσο μεγαλο, αν μπορουσατε να μου προτεινεται καποια καλα και φτηνα, εννοειται θα ειναι εξτρα αυτα) Επεξ/σία 11 Σεπτεμβρίου 2012 από PAVLOS566
Groovetreatment Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2012 Φιλε επειδη και εγω γιαυτο τον σκοπο θα παρω pc για μουσικη παραγωγη και games θα σου προτεινα να μαζεψεις κατι παραπανω.Γιατι αν ασχολεισαι σοβαρα με την μουσικη θα πρεπει ναχεις σιγουρα 2 σκληρους σε Raid 1 σε περιπτωση που καει ο ενας να μην χασεις αρχεια,και θελεις και ενα σεβαστο μηχανημα για να σου κρατησει,οποτε θα σου προτεινα να μαζεψεις λιγα ακομα να φτασεις το 1000αρι.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα