Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπρερα

Με ποιο τροπο μπορω να ελεγξω ποιο απο τα δυο καηκε;

Γιατι μετα απο ενα κλικ σημερα σκοταδι ο υπολογιστης

Δεν εχει ρευμα καθολου

Υγ τα πηνια της μητρικης ειναι καθαρα

Δημοσ.

Ξεκίνα με το τροφοδοτικό. Μπορείς να το ελέγξεις με ένα πολύμετρο (αν και πρέπει να πιάνουν τα χέρια σου και να ξέρεις τι κάνεις), ή με ένα απλό tester.

Αν δεν έχεις τα εργαλεία αυτά, τότε μπορείς να ακολουθήσεις την απλή μέθοδο της αντικατάστασης. Δοκίμασε δηλαδή με ένα άλλο τροφοδοτικό αν μπορείς να δανειστείς από κάπου. Αν βάλεις πάνω άλλο τροφοδοτικό και το σύστημα λειτουργεί κανονικά, τότε το παλιό μας άφησε. Αλλιώς ψάχνεις για αλλού το πρόβλημα.

Νομίζω κάπου στο forum υπάρχει αναλυτικό thread για τον έλεγχο τροφοδοτικού με πολύμετρο, αλλά δυστυχώς δεν μπορώ να το βρω.

Δημοσ.

Δες την υπογραφη μου.

Βάλε κι εσύ έναν τόνο στον τίτλο τουλάχιστον :mrgreen: :mrgreen: . Αυτό έψαχνα αλλά αναζητώντας "πολύμετρο", δεν έβγαλα άκρη.

Φοβερός οδηγός btw ;)

Δημοσ.

Βάλε κι εσύ έναν τόνο στον τίτλο τουλάχιστον :mrgreen: :mrgreen: . Αυτό έψαχνα αλλά αναζητώντας "πολύμετρο", δεν έβγαλα άκρη.

Φοβερός οδηγός btw ;)

Thanks αλλα και εσυ εισαι 'απαραδεκτος' :ph34r: .ολοκληρo pinned εχει γινει στο section του overclocking :P :P :P :P .

Δημοσ.

Thanks αλλα και εσυ εισαι 'απαραδεκτος' :ph34r: .ολοκληρo pinned εχει γινει στο section του overclocking :P :P :P :P .

Χαχα όντως μόνο που εγώ έκανα αναζήτηση στο section του "Hardware Γενικά" :P My bad λοιπόν.

Δημοσ.

Δεν ξέρεις ρε Θάνο πως τα pinned threads δεν τα διαβάζει σχεδόν κανένας? (εννοείται και εγώ) :)

Το κάναν και έρευνα αυτό.

• Like 1
Δημοσ.

Δεν ξέρεις ρε Θάνο πως τα pinned threads δεν τα διαβάζει σχεδόν κανένας? (εννοείται και εγώ) :)

Το κάναν και έρευνα αυτό.

Αν λες για μένα, εγώ προσωπικά τα διαβάζω. Γιαυτό και είχε πέσει το μάτι μου και στο συγκεκριμένο. Απλά έκανα αναζήτηση σε λάθος section γιαυτό δεν το βρήκα ξανά, και προτίμησα να δώσω μια γρήγορη απάντηση στον topic starter, από το να ψάχνω όλο το forum :-D :-D

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

επανερχομαι και ρωτω...

ειδα καποια βιντεο στο δικτυο που κανουν κυκλωμα με ενα συρμα σε πρασινο και μαυρο καλωδιο..

και με εναν ανεμιστηρα βλεπουν αν λειτουργει..

κατα ποσο ειναι ασφαλες κατι τετοιο??

αλλαζουν τα καλωδια απο τροφοδοτικο σε τροφοδοτικο?

αν υπαρχει πανω απο ενα μαυρο ποιο διαλεγω?

πρεπει να δω αναλυτικα τι αντιστοιχει σε καθε καλωδιο γα το τροφοδοτικο μου?

ξερω τα ερωτηματα ειναι πολλα αλλα τα πειραματα περιμενουν τον επιστημονα τους!!! :-D

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...