stm00192 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2012 Ok αν δεν σου εβγαλε και το προβλημα με το downscale εισαι απο τους τυχερους... εγώ σε 2 διαφορετικες ΤV και ένα TV monitor που δοκιμασα και στα τρία τα ιδια σκατα!!
ninos30 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2012 LOL Έτσι από περιέργεια θα βγάλω την μία 5850 και θα την πάω βόλτα στο HTPC (έχει GTX275 πάνω) και στο PC του διπλανού δωματίου (Χ1950) που και τα 2 είναι συνδεδεμενα με TV να δοκιμάσω τι γίνεται
nikosops Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2012 δεν μπορω να πατησω Test! Τι αλλο να κανω?
ninos30 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2012 Έχεις κάποια άλλη πηγή που να μπορείς να την επιλέξεις ως default, και μετά να ξαναεπιλέξεις ηχεία? Υ.Γ. Έχεις Teamviewer?
stm00192 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2012 LOL Έτσι από περιέργεια θα βγάλω την μία 5850 και θα την πάω βόλτα στο HTPC (έχει GTX275 πάνω) και στο PC του διπλανού δωματίου (Χ1950) που και τα 2 είναι συνδεδεμενα με TV να δοκιμάσω τι γίνεται Nino δοκιμασες?
ninos30 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2012 Είμαι άρρωστος ρε από χθες, βήχα πυρετό και δεν έχω καθόλου διάθεση για βάλε βγάλε. Και στο HTPC είναι λίγο μανίκι εκεί που είναι. Θα το κάνω όμως αργότερα, άυριο... @nikosops σου 'χω μια λύση που διάβασα κάπου. - Κάνε Uninstall τα πάντα από Ati (ξέρεις και safe mode -> driver sweeper). - Κάνε Install τους Realtec και δοκίμασε τον ήχο - Κάνε install τον ΑΤΙ/AMD driver αλλά με την επιλογή custom, και απενεργοποίησε το AMD HD-Audio. Αυτό βέβαια σημαίνει πως δεν θα λειτουργεί το HDMI audio-out. Δοκιμάζεις ήχο - Αν όλα καλά ξαναπερνάς τον ΑΤΙ/AMD driver με όλα enabled και δοκιμάζεις ήχο ξανά. Αν όλα καλά λύθηκε το πρόβλημά σου. Αν όχι κατάλαβες τι φταίει. Επαναλαμβάνεις όλα τα βήματα εκτός του τελευταίου
stm00192 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2012 Είμαι άρρωστος ρε από χθες' date=' βήχα πυρετό και δεν έχω καθόλου διάθεση για βάλε βγάλε. Και στο HTPC είναι λίγο μανίκι εκεί που είναι. Θα το κάνω όμως αργότερα, άυριο..[/quote'] Ωχ κατάλαβα.. περαστικά ρε συ !
nikosops Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2012 λοιπον εκανα φορματ. εβαλα τουσ driver apo realtek και τουσ drivers απο amd. και εκανα οπωσ ειπατε. δεν εβαλα το AMD HD-Audio. παλι τα ιδια.. παιδια μηπωσ εχει καποιο προβλημα η ενσωματωμενη καρτα ηχου?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα