nikosops Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2012 καλησπερα μολις αγορασα την ASUS 7950 direct cu2.εγκατεστησα ολα τα driver που εχει η asus στο σιτε της. εκανε ρεσταρτ ο υπολογιστης και απο τοτε τα δειχνει ολα χαλια η αναλυση ειναι 1920-1080 και δεν πιανει ολη την οθονη (LG IPS235V-BN). πριν που δουλευα με τα onboard grafics ιντελ 4000 δεν ειχα κανενα προβλημα. τι να κανω μηπως ειναι ελατοματικη η καρτα?
TheELF Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2012 Μπες στης ρυθμίσεις της κάρτας γραφικών και ψάξε για τα horizontal/vertical για να ρυθμίσεις το μέγεθος ίσως χρειαστεί αν ρυθμίσεις και το overscan.
nikosops Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2012 Μολις δοκιμασα να συνδεσω με dvi μεσω mini-DP και η οθονη δουλευει μια χαρα.Αλλα τωρα δεν εχω ηχο και δεν μπορω να ανοιξω κανενα παιχνιδι. σε ολα με βγαζει σφαλμα!
grouspen Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2012 μήπως έχει παιχτεί μλκια με τους drivers τπτ. κατέβασε το driver sweeper και τους τελευταίους απο το site της amd (οχι αυτούς που έχει στο cd μαζί με την κάρτα). κάνε μια απεγκατάσταση αυτούς που έχεις τώρα . ρεσταρτ και μπαίνεις σε safe mode. με το driver sweeper βγάζεις τα υπολείμματα από τους drivers για την κάρτα . restart ξανά κανονικά στα windows και κάνεις εγκατάσταση τους καινούργιους . ρεσταρτ και μετά δοκιμαζεις παιχνίδια κτλ. για τον ήχο αν έχεις το realtek (όπως έχω εγώ) για δοκίμασε να αλλάξεις τις εξόδους μην έχει γίνει τπτ καταλάθος (από ηχεία βγάζει ήχο ε? δεν έχει η οθόνη αυτή πάνω τπτ) αν φτιάξουν τα πάντα όλα έχει καλός . αλλιώς εδώ είμαστε θα βρούμε τι συμβαίνει.
ninos30 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2012 Μολις δοκιμασα να συνδεσω με dvi μεσω mini-DP και η οθονη δουλευει μια χαρα.Αλλα τωρα δεν εχω ηχο και δεν μπορω να ανοιξω κανενα παιχνιδι. σε ολα με βγαζει σφαλμα! Κάνε τα παραπάνω αλλά αυτό πώς το κατάφερες? Είδα ότι έχει mini-dp to DVI καλώδιο μέσα καλησπερα μολις αγορασα την ASUS 7950 direct cu2.εγκατεστησα ολα τα driver που εχει η asus στο σιτε της Ξέρεις ότι μάλλον προβλήματα γεμίζεις με αυτά και όχι λύσεις. Drivers μόνο από AMD όπως σου είπαν από πάνω και με τον τρόπο που σού περιέγραψαν
nikosops Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2012 λοιπον καθαρισα ολους τουσ drivers απο το pc. τωρα θα ξανα βαλω τουσ drivers τις realtek εβαλα τουσ drivers τis realtek και το προβλημα συνεχιζει να υπαρχει. πηγα πινακας ελεγχου. τα speakers ειναι ενεργοποιημενα αλλα δεν μπορω να τα κανω ως προεπιλεγμενη συσκευη. κατω που δειχνει την ενταση δειχνει ενα Χ αν κανω κλικ με βγαζει εντοπισμος σφαλματων. ο εντοπισμος σφαλματων λεει οτι τα ηχεια/ακουστικα εχουν αποσυνδεθει και λεει οτι δεν επιδειωρθωθηκε.
ninos30 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2012 Αν ήχο έπαιρνες μέσω HDMI και χωρίς κάποιο άλλο εξωτερικό καλώδιο, τζάμπα το παλεύεις με realtek. Το DP δεν μεταφέρει και ήχο. Οπότε πρέπει να λύσεις το πρόβλημα με την απεικόνιση χρησιμοποιώντας το HDMI καλώδιο γιατί απ' ότι βλέπω από τα specs της οθόνης σου, δεν έχει audio-in
stm00192 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2012 Χαααααα... εδω ειμαστε... ΑΜD καρτα + HDMI + catalyst μετα τον 11.12 = η απολυτη καταστροφή...... Δεν ξερω τι καναν τα παλουκαρια κατα AMD μερια αλλα σε όλη την σειρα catalyst 12.X η σύνδεση με HDMI οποιασδήποτε καρτας ειναι προβληματική. Περα απο το κλασσικο προβλημα με το underscan το οποιο διορθώνεται μεσω catalyst, υπαρχει και ενα πιο σοβαρο θεματακι οπου η ευκρινια και η ποιοτητα απεικονησης μεσω HDMI είναι απλα τραγική... Για όσους ενδιαφέρονται μια απλη αναζήτηση στο γουγλη θα τους εμφανισει χιλιαδες κατακαημενους με το συγκεκριμένο προβλημα... Μεταξυ τους και εγώ ... 4 καρτες (5850, 5870, 5650m, 4350) έχω δοκιμασει και στις 4 τα ιδια σκατά. Το λαπτοπ δε που το χρησιμοποιω για HTPC αναγκαστικα και το συνδεσα στην TV με dsub που ναι αν και αναλογικο μου δινεi καλυτερη εικονα απο το HDMI
ninos30 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2012 Εγώ γιατί δεν έχω πάρει χαμπάρι ένα τόσο μεγάλο bug?... Πάντως με τις 5850 μου δεν είχα κανένα θέμα με όλους τους τους 12.x, έχοντας συνδεδεμένη την 37αρα LG TV μου με HDMI. Μόλις δοκίμασα και το audio και όλα μια χαρά.
nikosops Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2012 δεν καταλαβατε. Συνδεσα την οθονη μεσω ανταπτορακι απο mini display port se Dvi. τα ηχεια (logitech z906) ειναι συνδεδεμενα πισω στην ενσωματομενη καρτα ηχου με τα καλωδια που δινει η λογιτεχ. Πειτε ρε παιδια τι αλο να κανω 2 μηνες εχει που εστεισα το πσ και περιμενω την καρτα γραφ. και τωρα που τηνπηρα εχω αλο προβλημα! Drivers μόνο από AMD όπως σου είπαν από πάνω και με τον τρόπο που σού περιέγραψαν τους drivers γιατι μονο απο amd. τι πειραζει που τους κατεβασα απο το site της asus?
nikosops Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2012 μαλλον εχουν χαλασει τα windows. δεν μπορω να φυγω απο το Basic style και κανει μιση ωρα να ανοιξει ... μαλλον θα κανω επαναφορα το συστημα σε πιο παλια κατασταση!
ninos30 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2012 Ωράια τότε. Άρα ήχο δεν παίρνεις από HDMI. Τότε δεξί πλήκτρο στο ηχειάκι που είναι στο task-bar και playback devices. Εκεί θα σου ανοίξει μια λίστα με τα πιθανά outupt (δες συνημμένο). Δεξί πλήκτρο στα speakers -> set as default device Αν τώρα είναι τα Windows που λες...
nikosops Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2012 Ωράια τότε. Άρα ήχο δεν παίρνεις από HDMI. Τότε δεξί πλήκτρο στο ηχειάκι που είναι στο task-bar και playback devices. Εκεί θα σου ανοίξει μια λίστα με τα πιθανά outupt (δες συνημμένο). Δεξί πλήκτρο στα speakers -> set as default device Αν τώρα είναι τα Windows που λες... ναι σε αυτο το μενου εχω παει πολλες φορες και δεν μπορω να κανω τα speaker να ειναι default. ειναι ενεργοποιημενα αλλα δεν μπορω να τα κανω default
stm00192 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2012 Εγώ γιατί δεν έχω πάρει χαμπάρι ένα τόσο μεγάλο bug?... Πάντως με τις 5850 μου δεν είχα κανένα θέμα με όλους τους τους 12.x, έχοντας συνδεδεμένη την 37αρα LG TV μου με HDMI. Μόλις δοκίμασα και το audio και όλα μια χαρά. ή είσαι απο τους τυχερούς που αναγνωριζεται σωστά η οθόνη-τηλεοραση μεσω HMDI.... ή ..... αν δεν το εχεις κανει ήδη θα προτεινα να δοκιμασεις και καποιο αλλο τροπο σύνδεσης για να δεις αν υπαρχουν διαφορες. https://www.google.se/search?sugexp=chrome,mod=14&sourceid=chrome&ie=UTF-8&q=amd+gpu+bluury+output+with+hdmi#hl=sv&safe=off&sa=X&ei=x5xPUO7LBube4QTkxYCQDw&ved=0CB8QvwUoAQ&q=amd+gpu+blurry+output+with+hdmi&spell=1&bav=on.2,or.r_gc.r_pw.r_cp.r_qf.&fp=810e32d86fa30248&biw=1578&bih=919
ninos30 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2012 Άμα είναι τικαρισμένο με το πράσινο, τότε δεν βγάζει make default γιατί ήδη είναι. Αν πατήσεις το Test τι κάνει? ή είσαι απο τους τυχερούς που αναγνωριζεται σωστά η οθόνη-τηλεοραση μεσω HMDI.... ή ..... αν δεν το εχεις κανει ήδη θα προτεινα να δοκιμασεις και καποιο αλλο τροπο σύνδεσης για να δεις αν υπαρχουν διαφορες. https://www.google.s...iw=1578&bih=919 Πες τι εννοείς να το κάνω πάραυτα. Η TV μου δεν έχει κάτι άλλο από HDMI πάντως. Η εικόνα είναι crystal-clear τελεια και καλύπτει πλήρως το κρύσταλλο. Κ**φαρδος ? Στο DP έχω την βασική μου οθόνη (ΗP ZR24w) και στο DVI έχω την παλιά μου Belinea 102035 (MVA panel). Όλες δείχνουν άψογα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα