orestis000 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2012 Παιδιά το λάπτοπ της αδερφής μου ανεβάζει υψηλή θερμοκρασία και κλείνει. Δεν κάνει τπτ ιδιαίτερο ή θα βλέπει τπτ στο youtube ή θα ακούει μουσική και όμως κλείνει. Τι μπορεί να φταίει;
Αλκης K. Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2012 κατα 90% θελει ενα καλο καθαρισμα και αλλαγη παστας στον επεξεργαστη
orestis000 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2012 αυτά μπορώ να τα κάνω μόνος μου; ή θα πρέπει να πάω σε μαγαζί;
kosegdit Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2012 Μπορείς να τα κάνεις μόνος σου, αν πιάνουν λίγο τα χέρια σου είναι κάτι εξαιρετικά απλό. Ωστόσο αν το laptop είναι ακόμα μέσα στην εγγύηση, και ειδικά αν δεν νιώθεις απόλυτη αυτοπεποίθηση να το ανοίξεις, θα σου πρότεινα να μην το κάνεις. Καλύτερα σε περίπτωση ειδικά που δεν έχει λήξει η εγγύηση να το πας στο μαγαζί που το πήρες να το δουν εκείνοι.
Αλκης K. Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2012 πηγαινετο σε κανα μαγαζακι (να ζησουν και αυτοι)και με κανα 10αρικο περιπου θα στο κανουν στελθ..
MoviemakerGr Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2012 πηγαινετο σε κανα μαγαζακι (να ζησουν και αυτοι)και με κανα 10αρικο περιπου θα στο κανουν στελθ.. 10ρικο δεν θα σου πάρουν αλλά ναι είμαι κ εγώ αυτής της λογικής.Επίσης >>> ΟΧΙ ΤΟ ΛΑΠΤΟΠ ΠΑΝΩ ΣΤΑ ΚΛΙΝΟΣΚΕΠΑΣΜΑΤΑ ! Σορρυ για το έντονο αλλά αν μας κλείσουν στόμα και μύτη και εμείς θα σκάσουμε..
orestis000 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2012 το θέμα είναι ότι το λάπτοπ είναι αγορασμένο από Ελλάδα και θα είμαστε μέχρι τα Χριστούγεννα εξωτερικό.... λογικά θα το πάω σε κάποιο μαγαζί εδώ(Ουγγαρία) η αδερφή μου όντως το έβαζε πάνω σε παπλώματα σεντόνια και τέτοια(εάν και της είχα πει να μην το κάνει) αλλά τις 2 φορές που έκλεισε ήταν πάνω σε βάση(χωρίς ανεμιστηράκια όμως)...... το πιθανότερο είναι το πρόβλημα να προκλήθηκε επειδή ζοριζόταν το ανεμιστηράκι αρκετά όταν ήταν πάνω σε παπλώματα,σεντόνια κτλ. έτσι;
Giorgos09 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2012 Ρουφηξε ολο το χνουδι και μπλοκαρε τους αεραγωγους.
orestis000 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2012 θα έρθει αύριο(πιθανόν) ένας γνωστός να δοκιμάσουμε μαζί.....
isay Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2012 oresti πόσο καιρό έχετε το φορητό; Αν το έχετε κάτω απο δυο χρόνια τότε μάλλον δεν χρειάζεται αλλαγή πάστας (είναι μεγάλος μπελάς) και μπορεί να την βγάλετε καθαρή με ένα καθαρισμό. Η σκόνη είναι κακος αγωγός θερμότητας. Αγοράστε ένα σπρέι ξηρού αέρα ΧΩΡΙΣ ΛΑΔΙ και ξεσκονίστε καλά τις παροχές αέρα όπως φαίνεται στο παρακατω βιντεο. Βάση δεν χρειάζεται αρκεί να κυκλοφορεί αέρας στις εισόδους και εξόδους αέρα. Κλινοσκεπάσματα, παχιά τραπεζομάντηλα και γόνατα να τα αποφεύγεις γιατί είναι σαν να σου κλείνουν το στόμα και τη μύτη. Θα σκάσεις. http://www.youtube.com/watch?v=b2Pi5LHQoY0
orestis000 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2012 έτσι δεν υπάρχει περίπτωση να μπει πιο μέσα η σκόνη;
Dock Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2012 Το ανεμηστηρακι λειτουργεί;γιατί πολυ δυσκολο το κοβω να εχει μπουκοσει τοσο. Sent from my iPhone using Insomnia
isay Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2012 έτσι δεν υπάρχει περίπτωση να μπει πιο μέσα η σκόνη; Δεν είναι έτσι ακριβώς. Η σκόνη που θα εισχωρήσει προς τα ενδότερα δεν θα κάνει τη ζημιά που φοβάσαι. Σκοπός είναι να καθαρίσει ο χάλκινος θερμοαγωγός και ο αισθητήρας θερμοκρασίας απο την επίστρωση σκόνης, στην περιοχή γύρω απο τον ανεμιστήρα. Αυτό θα σου λύσει τα προβλήματα μεχρι να γυρίσετε Ελλάδα. Αν θέλεις καλό καθαρισμό πρέπει να τον λύσεις και με συνδυασμό σπρεϊ ξηρού αέρα- ηλεκτρική σκούπα - μαλακό πινέλο - μαλακή οδοντόβουρτσα να το κάνεις σαν καινουργιο. Όπως καταλαβαίνεις το λύσιμο απαιτεί εμπειρία.
MoviemakerGr Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2012 Εγώ θα πω ακόμα μια φορά ότι ένα σωστό καθάρισμα είναι 20 ευρώ και η ζημιά που μπορεί να γίνει είναι από 50 έως να μην ξαναδουλεψει ποτέ σωστά.Αν δεν έχεις να διαθέσεις τα χρήματα που και αυτό ανθρώπινο είναι στις μέρες μας πήγαινε σε ένα βενζινάδικο τσέκαρε να μην έχει υγρασία ο αέρας μετρίασε την ένταση και φύσα προς την αντίθετη φυσιολογική ροή χωρίς να ξεβιδώσεις ούτε βίδα έτσι θα πάρει μια μεγάλη παράταση μέχρι να γίνει σωστά η δουλειά.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα