Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

παιδες εχω εναν εξωτερικο toshiba καινουριο 500αρη.....το χρησιμοποιουσα με ενα windows αλα και με ενα mac pro και ολα ηταν οκ,μεχρι που κουμπωσα τον σκληρο σε ενα macair και ολα τα αρχεια εξαφανιστηκαν,ενω σο χωρος ειναι δεσμευμενος τα αρχεια καπουτ.........και πια στα windows ο σκληρος δεν εμφανιζεται πουθενα παρα μονο στο disc manage οπου και φαινεται healthy......υπερχει καποιο data recovery programm για mac μπας και σωσω τιποτα?ναστε καλα

Δημοσ.

Τα αρχεία δεν χάθηκαν εξαφανίστηκαν οι πληροφορίες για τα διαμερίσματα τρέξε το Link.png Site: TestDisk έχει έκδοση και για mac και για linux και win ακόμα και για dos,αφού τον δούλευες σε win να φανταστώ ότι ήταν σε ntfs;;;Σε αυτήν την περίπτωση διάλεξε και εσύ intel partition.

Δημοσ.

Έγινε η δουλειά;;;

Από το mac το έτρεξες;;

Δώσε καμιά εντύπωση.(Μιας και είμαι παραθυράς εγώ και δεν το είδα ποτέ σε mac, το ίδιο είναι; )

Δημοσ.

δυστηχως με το μακ μου εβγαλε αυτο το μνμα Write access for this media is not available.

TestDisk won't be able to modify it. και μετα απο κατω- You may need to be root to have write access.

Use the sudo command to launch TestDisk.

- Check the OS permission for this file or device.

- No partition from this disk must be mounted:

Open the Disk Utility (In Finder -> Application -> Utility folder)

and press Unmount button for each volume from this disk

- This media may be physically write-protected, check the jumpers. ....θα παω στο μαγαζι που εχω τ παραθυραττο λαπτοπ μου να το δοκιμασω και εκει το προγραμματακι

Δημοσ.

στο μακ λογικα εχεις ηδη το tuxera ntfs υποθέτω έτσι?

Αν το έχεις άνοιξε terminal, γραψε sudo κενό και κάνει drag το πρόγραμμα μπας και τρέξει.. Επίσης δοκίμασε και το pseudo που είναι πρόγραμμα για να δίνει sudo σε άλλο πρόγραμμα..

Δημοσ.

Κατ'αρχην μπορούμε να μάθουμε σε τι σύστημα και αν είναι MBR η GUID ο σκληρός ? Γιατί αν είναι όπως αγοράστηκε MBR και ntfs είναι εντελώς παράδοξο να προσπαθείς να τον κάνεις recovery απο το mac pro.. προσπάθησε το ίδιο πρόγραμμα που σου είπε ο thelf από dos η win..

Δημοσ.

η πρωτη προσπαθεια ηταν σα μακ......η δευτερη οπως λεω κ πιο πανω σε windows.....αφου μ εβγαλε το μνμα bad relative sector.no partition is hootable εγω παρολλα αυτα εκανα ενα search και αφου περασε μια ωρα ψαχνοντας μου εβγαλε δυστηχως no partition....απ οτι καταλαβαινω τελικα τα αρχεια μου θα τα χασω.....να τρεξω deeper search η θα χασω τον χρονο μου?

Δημοσ.

Active File Recovery. Βρες το σπασμένο για mac. H έκδοση 9 που έχω εγώ, κάνει αναζήτηση σε hfs+ format.

Αν και από ότι δίάβασα παραπάνω ο δίσκος μπορεί να έχει πρόβλημα χοντρό...:P

Δημοσ.

στα windows εχω αυτο το μνμα μετα το analyse.............bad relative sector.no partition is hootable.....αυτααααααααα :-)

bad relative sector = λογικά έχει geometry που δεν συμβαδίζει με το στάνταρ, πρέπει να βρεις το μοντέλο του δίσκου(π.χ. με το Crystal Disk Info),να ψάξεις στην εταιρία για πληροφορίες(πες το και σε μας το μοντέλο να ψάξουμε) και να δώσεις τα στοιχεία στο testdisk για να τον δει σωστά.Αυτό γίνεται από το μενού, κάτω από εκεί που πατάς για analyse λίγο ποιο κάτω έχει geometry πας εκεί και βάζεις ό,τι πρέπει.

partition is hootable μάλλον θες να πεις bootable αν ο δίσκος είναι μόνο για αρχεία δεν μας νοιάζει αν είναι εκκινήσημος.

Δημοσ.

λοιπον παιδες....κατ αρχην θελω να σας ευχαριστησω ολους για τις αμεσες απαντησεις σας αλα και για το ενδιαφερον σας το εκτιμω!!!το προβλημα λυθηκε!!!!!βρηκα και κατεβασα το iCare data Recovery Software το οποιο εκανε αριστα την δουλεια.....βρηκε κατευθειαν ολα τα partition εκανε recovery και εγω απλα τα αρχεια τα τοποθετησα σε αλλο δισκο....δεν εχασα ουτε ενα αρχειο.....και απλα εκανα μετα ενα γερο φορματ στον σκληρο με το προβλημα....και παλι ευχαριστω

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...