Hamurabi Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2012 παιδια καλησπερα. Αγορασα ενα κινητο απο αγγελια νοκια σφραγισμενο,φτηνο. Σαν δωρο για τον εαυτο μου στα γενεθλια μου. Ομωσ μουκανε ενα πολυ καλο κινητο δωρο η γυναικα μου κ θελω αυτο που πηρα εγω νατο δωσω σε μαγαζι που αγοραζει μεταχειρισμενα. Το προβλημα μου ειναι το εξης αυτοσ που μου το δωσε ηταν καπωσ περιεργοσ και φοβαμαι μην ηταν κλεμενο.και δε θελω να μπλεξω. Μπορουν να το δουν αυτο στο μαγαζι κ αν τυχον ειναι κλεμενο να με τρεχουν εμενα?
Giorgos09 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2012 Πως να σε τρεξουν; Ειναι παρα πολυ δυσκολο να βρουν κλεμενο κινητο.
vrwmiaris Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2012 Για να δούνε ποιος το πήρε θα πρέπει να έχει κόψει τιμολόγιο,η να το έχει δηλώσει κλεμμένο κάποιος για να σε βρουν από το ιμει.δεν πιστεύω να έχεις πρόβλημα Swyped from my SII using Insomnia App
NikosKallithea Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2012 Για να δούνε ποιος το πήρε θα πρέπει να έχει κόψει τιμολόγιο,η να το έχει δηλώσει κλεμμένο κάποιος για να σε βρουν από το ιμει.δεν πιστεύω να έχεις πρόβλημα Swyped from my SII using Insomnia App Εχω μια απορία εχει βρει κάποιος κλεμμενο κινητό απο το ιμει;
vrwmiaris Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2012 Αν το έχει δηλώσει...βλέπω ανησυχείς;;;;;; Swyped from my SII using Insomnia App
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα