veli14 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2012 Γεια χαρα σε ολους. Μολις εβγαλα απο το κουτι ενα καινουριο hp και αδυνατω να κανω εγκατασταση στα office. Ο 25-ψηφιος κωδικος που ειναι στο χαρτακι κατω απο το λαπτοπ δεν ανταποκρινεται. Καμια ιδεα-σκεψη του τι μπορει να φταιει η τι κανω απο δω κ περα?
TheELF Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2012 «κωδικος που ειναι στο χαρτακι κατω απο το λαπτοπ» Αυτός λογικά είναι για το λειτουργικό (windows) δες στα φυλλάδια πάνω στο δισκάκι και γενικά ψάξε θα έχει το λογότυπο του office (όχι windows xp/vista/7... ) και των κωδικό. Όλα αυτά ΑΝ έχεις αγοράσει και το office μαζί με τον Η/Υ.
veli14 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2012 Microsoft® Office Starter: περιλαμβάνει μόνο εκδόσεις των Word και Excel® μειωμένης λειτουργικότητας, με διαφημίσεις. Δεν περιλαμβάνει PowerPoint® ή Outlook® αυτο μου αναφερει. κ παντως ο κωδικος ειναι για office
nilosgr Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2012 Microsoft® Office Starter: περιλαμβάνει μόνο εκδόσεις των Word και Excel® μειωμένης λειτουργικότητας, με διαφημίσεις. Δεν περιλαμβάνει PowerPoint® ή Outlook® αυτο μου αναφερει. κ παντως ο κωδικος ειναι για office Ναι, το starter εχει... Αν θες πληρη εκδοση την πληρωνεις ξεχωριστα
veli14 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2012 Ναι, το starter εχει... Αν θες πληρη εκδοση την πληρωνεις ξεχωριστα αρα κανω καμια ενεργεια βαζω καποιο key η απλα παιζει ετσι?
veli14 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2012 βρηκα ακρη. κατι τελευταιο παδια. πρεπει να κανω καποια εγκαταστηση για το ασυρματο ιντερνετ? μου βρισκει δικτυα της περιοχης αλλα σε ενα που ειναι ξεκλειδωτο δε μπορω να μπω. θελει καποια εγκατασταση η απλα ειναι θεμα εμβελειας? ευχαριστω
nilosgr Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2012 αρα κανω καμια ενεργεια βαζω καποιο key η απλα παιζει ετσι? Οχι τιποτα δεν κανεις. Μια χαρα ειναι ετσι βρηκα ακρη. κατι τελευταιο παδια. πρεπει να κανω καποια εγκαταστηση για το ασυρματο ιντερνετ? μου βρισκει δικτυα της περιοχης αλλα σε ενα που ειναι ξεκλειδωτο δε μπορω να μπω. θελει καποια εγκατασταση η απλα ειναι θεμα εμβελειας? ευχαριστω Ολες οι συσκευες ειναι προ-εγκατεστημενες (λογικα). 1
veli14 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2012 Οχι τιποτα δεν κανεις. Μια χαρα ειναι ετσι Ολες οι συσκευες ειναι προ-εγκατεστημενες (λογικα). σευχαριστω πολυ φιλαρακι
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα