Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 73
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Ονειρο ζω μην με ξυπνατε. Ελα να διαβασω γκρινιες για τον "ΟΤΕ που κραταει την χωρα πισω" και του τηλεπικοινωνιακους σωτηρες μας.

Δημοσ.

Με το VDSL θα τα εχεις τα 30 η τα 50 που θα πληρωνεις??

Η θα ειναι οπως τωρα που πληρωνεις 24 και εχεις 5 με 5,8?? (Καλογρεζα)

Αμα ειναι να πληρωνεις 30 και να εχεις ας πουμε 9.... χεστηκε η φορας εις το αλωνιον!!!

• Like 1
Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά.

Να ρωτήσω κάτι; Έχει κανείς εικόνα σε τι κατάσταση βρίσκεται η εγκαταάσταση οπτικών ινών στην περιοχή του Παλαιού Φαλήρου, και πιο συγκεκριμένα στην ευρύτερη περιοχή της Ζησιμοπούλου;

Το ρωτάω γιατί πριν από 1-2 μήνες, αν δεν κάνω λάθος κάποια συνεργεία τοποθετούσαν τα καλώδια, αλλα από τότε δεν έχω καμία ενημέρωση. Αυτές είναι έτοιμες; Χρησιμοποιούνται; Θα χρησιμοποιούνται με την VDSL που περιγράφει το άρθρο;

Θένξ!

• Super Moderators
Δημοσ.

Με το VDSL θα τα εχεις τα 30 η τα 50 που θα πληρωνεις??

Η θα ειναι οπως τωρα που πληρωνεις 24 και εχεις 5 με 5,8?? (Καλογρεζα)

Αμα ειναι να πληρωνεις 30 και να εχεις ας πουμε 9.... χεστηκε η φορας εις το αλωνιον!!!

αν η περιοχή σου έχει τα καινούρια KV (ΚΑΦΑΟ) τότε κατά πάσα πιθανότητα θα τα πιάνεις...

λέω κατά πάσα πιθανότητα γιατί παίζει πλέον μεγάλο ρόλο και η καλωδίωση του σπιτιού, μεγαλύτερος συγχρονισμός πιο ευαίσθητη η γραμμή αν υπάρχουν προβληματάκια στο σπίτι...

Δημοσ.

Kοιτα γκαντεμιά ρε... Δεν έχει VDSL γραμή στο κρυονέρι(Αττικής) ρε... Και το θέλω κυρίος για το Upload speed που σηνύθως πάει μαζι (3Mbit/s +) για streaming :P

Δημοσ.

παιδια για μενα που ειμαι ακομα στα 2Mbps καμια προσφορα δεν εχει; δηλαδη ο οτε εχει καταργισει τις γραμμες που ειχε οπως 4 ή 8 και για να βαλω 24 θα πρεπει να πληρωσω 60Ε ελεος αν το πω πουθενα εξω οτι εχω τετοια ταχυτητα θα με λενε οτι ειμαστε πολυ πισω ακομα (για οτε παντα λεμε)

• Super Moderators
Δημοσ.

Kοιτα γκαντεμιά ρε... Δεν έχει VDSL γραμή στο κρυονέρι(Αττικής) ρε... Και το θέλω κυρίος για το Upload speed που σηνύθως πάει μαζι (3Mbit/s +) για streaming :P

εδώ δεν έχει το Περιστέρι που είναι από τους μεγαλύτερους δήμους της χώρας (άρα περισσότερη πελατεία), θα είχε το Κρυονέρι? :P

παιδια για μενα που ειμαι ακομα στα 2Mbps καμια προσφορα δεν εχει; δηλαδη ο οτε εχει καταργισει τις γραμμες που ειχε οπως 4 ή 8 και για να βαλω 24 θα πρεπει να πληρωσω 60Ε ελεος αν το πω πουθενα εξω οτι εχω τετοια ταχυτητα θα με λενε οτι ειμαστε πολυ πισω ακομα (για οτε παντα λεμε)

ότι βλέπεις στο site του OTEshop...

Δημοσ.
[εδώ δεν έχει το Περιστέρι που είναι από τους μεγαλύτερους δήμους της χώρας (άρα περισσότερη πελατεία), θα είχε το Κρυονέρι? :P

Αλήθεια αυτό που λες, απλά σε μένα στις γύρω περιοχές έχει... Δηλαδή άμα έμενα στον Αγ.Στέφανο θα ήμουν μια χαρά τώρα :P

• Super Moderators
Δημοσ.

Αλήθεια αυτό που λες, απλά σε μένα στις γύρω περιοχές έχει... Δηλαδή άμα έμενα στον Αγ.Στέφανο θα ήμουν μια χαρά τώρα :P

έχουν βάλει νέες καμπίνες στον Άγιο Στέφανο? γιατί από τις ανακοινώσεις του ΟΤΕ δεν υπάρχει ανάμεσα στις περιοχές που έχουν γίνει έργα ή που θα αρχίσουν σύντομα...

Θα εχουμε καλυτερο ping με τετοια συνδεση;

όχι, άσε που αν θυμάμαι καλά όλοι παίζουν υποχρεωτικά (μέχρι στιγμής) σε interleaved path...

Δημοσ.
έχουν βάλει νέες καμπίνες στον Άγιο Στέφανο? γιατί από τις ανακοινώσεις του ΟΤΕ δεν υπάρχει ανάμεσα στις περιοχές που έχουν γίνει έργα ή που θα αρχίσουν σύντομα...
Βασικά και εγώ δεν είμαι και 100% σίγουρος.. http://www.adslgr.com/features/map/exchanges.php?id=2

από κει το είδα και εγώ. Νόμιζα οτί συνδέονται αυτά κάπως :S

Δημοσ.

Τωρα που το σκεφτομαι η δαιμονια επιτροπη θα επιβαλει οριο στην ισχυ εκπομπης. Οποτε μπορει το δικτυο και η γενικοτερη υποδομη μπορει να ειναι ικανη για να εχει ταχυτητα καποιος σπιτι του ας πουμε τα 25 απο τα 30 αλλα λογω της επιτροπης να πιανει μονο 12. Απιθανο;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...