G10 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2012 Καλημέρα διαβάζοντας κάποια post χτες το βράδυ θυμήθηκα το παλιό ξεχασμένο laptop μου που εδω και 2 χρόνια σκούριαζε στην αποθήκη. Το laptop πριν τερματήσει τελείως εκεί που δούλευε κανονικά έκλεινε στα ξαφνικά ,κυρίως σε συγκεκριμένες εφαρμογές αν θυμάμαι μέχρι που έκλεισε και δεν ξανανοιξε καθόλου.... Επειδή το είχα στείλει και άλλες 2 φορές για επισκευή τη μια για πρόβλημα οθόνης( εμφάνιζε γραμμές ) και το service με απογοήτευσε αποφάσισα να μην κοιτάξω καθόλου για την επισκευή του . Το λάπτοπ ανοίγει ... η οθόνη μια μαυρίλα και απόλυτη σιωπή!!! Κάποιος καμία διάγνωση-επισκευή-κόστος; *Τα αρχεία που υπήρχανε στο σκληρό μπορώ να τα πάρω...; Sent from my iPhone using Insomnia
rounsmith Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2012 Τα αρχεία μπορείς να τα πάρεις . Παίρνεις ένα κουτάκι για 2.5" δίσκο (sata) και βάζεις τον δίσκο μέσα. Reflow μπας και φτιάξει , στην κάρτα γραφικών
TheELF Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2012 Το λάπτοπ ανοίγει ... η οθόνη μια μαυρίλα και απόλυτη σιωπή!!! Κάποιος καμία διάγνωση-επισκευή-κόστος; Αν ήταν από την κάρτα γραφικών θα ακουγόταν ο ήχος εισόδου στα windows αν δεν ακούγεται τίποτα δεν φορτώνει και έχει πρόβλημα αλλού,λογικά τροφοδοσία ή από το τροφοδοτικό ή από την μητρική.
doakes Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2012 Αυτο που λες TheELF δεν ειναι απολυτο εχω δει αρκετα laptops με καμενη καρτα γραφικων και ναι μπουταρε ο σκληρος αλλα δεν ακουγοταν κανενας ηχος.
G10 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2012 Επειδη δεν είμαι πολυ σχετικός ..... Για τι κόστος μιλάμε ? Αυτο με τν σκληρό μπορω και μόνος μου ? Sent from my iPhone using Insomnia
TheELF Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2012 Αυτό με το σκληρό είναι πανεύκολο,δυο-τρις βίδες είναι από κάτω και τον βγάζεις,αν είναι sata μπορείς να τον συνδέσεις και απευθείας σε Η/Υ σαν εσωτερικότερο δεν χρειάζεται τίποτα,αν τον θες για μόνιμη αποθήκη παίρνεις θήκη όπως λέει ο doakes
doakes Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2012 O rounsmith προτεινε τη θηκη 2.5" SATA οχι εγω. Οποιαδηποτε απ αυτες κανει http://www.skroutz.gr/c/667/external-cases-usb.html?from=most-popular&keyphrase=%CE%B8%CE%B7%CE%BA%CE%B7+2.5%22+SATA
G10 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2012 Θα το ανοίξω σε λιγο και βλέπουμε... Επισκευή πόσο να παίρνει ρε παιδια στην καλυτερη; Sent from my iPhone using Insomnia
TheELF Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2012 Και μόνο για να το ανοίξει για να το δει θα πάρει καμιά 40€ μετά αναλόγως τι έχει.(τι θα πει ότι έχει)
G10 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2012 Το σωστό έβγαλα σωστά...; Sent from my iPhone using Insomnia
TheELF Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2012 Ναι αυτός είναι ο δίσκος και είναι και sata από ό,τι βλέπω οπότε μπαίνει άνετα σε Η/Υ.
G10 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2012 Έλα που έχουμε imac όμως ... οπότε πάμε στη λύση θήκης ; θα δουλέψεις σίγουρα ή τσάμπα τα 7 € ? Sent from my iPhone using Insomnia
TheELF Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2012 Αν δουλεύει ο δίσκος βάζοντας τον στην θήκη θα τον αναγνωρίσει ο mac ,νομίζω έχει και από μόνο του υποστήριξη για ntfs,αν είναι χαλασμένος ο δίσκος θα πάνε τζάμπα τα λεφτά. Δεν μπορούμε να ξέρουμε έτσι αν δουλεύει ή όχι ο δίσκος.
G10 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2012 Thanks "TheElf" κανένα άλλο πειραματάκι να δούμε τι έχει το laptop μπορούμε να κάνουμε ... τώρα που τ έχω ανοίξει ? Sent from my iPhone using Insomnia
G10 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2012 Πήρα τη θήκη κανονικά και ο σκληρός δουλεύεις άψογα ... Σας ευχαριστώ πολύ για τη σημαντική βοήθεια σας... Τώρα το υπόλοιπο laptop τι κάνουμε...? πως το αξιοποιούμε ... το πεταμε ? το επιστρέφουμε στην αποθήκη ή προσπαθουμε να το επισκευάσουμε με το μικροτερο δυνατο κόστος? Sent from my iPhone using Insomnia
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα