cartman7 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2012 Καλημέρα παιδιά! προσπαθώ να βρω DVD+R DL αλλά να είναι made in singapure και όχι made in India! πήγα σε 3-4 μαγαζιά χτές αλλά δε το βρήκα πουθενά! Το θέλω για να γράψω τα iso για παιχνίδια xbox! Αν γράφονται και σε κάτι άλλο δεκτό και αυτό. Καμιά ιδέα; Ευχαριστώ!
kostas_dr Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2012 Καλά, έχω χάσει επεισόδια! Όλα είναι made in India;;;
HamerZ Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2012 Verbatim, TDK που είχα δει πριν από κανα μήνα ναι - India. Ας είναι καλά η TY.
MoviemakerGr Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2012 Νομίζω κ από singapure να τα παραγγείλεις Made in india θα λένε.. Πάρε 4-5 μεγάλα μαγαζιά που πουλάνε μόνο μαγνητικά μέσα και ρώτα τους να έχεις κ μια υπεύθυνη απάντηση..
kostas_dr Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2012 Τόσο πολύ ακρίβυνε η Κίνα τώρα τελευταία; Ε, σε λίγα χρόνια θα ακριβύνει και η Ινδία και τότε θα τα φτιάχνουν στο Μπαγκλαντές ή στο Μπουτάν! Γιατί όχι;
cartman7 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2012 για αρχή αυτό θα κάνω! θα πάρω τηλ!
HamerZ Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2012 Και να προσθέσω, σχετικά με την τιμή: DVD της Verbatim 25άδα (made in India) στο Πλαίσιο στην ίδια τιμή (με τα μεταφορικά μαζί) αγορά από το γνωστό στην Αθήνα της TY. Άραγε στέκει τα από india να έχουν την ίδια τιμή με japan?
MoviemakerGr Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2012 Υπάρχει κ η άλλη λογική.. πόσοι θα το προσέξουν ?? δεν ξέρω τι ηλικία έχεις όταν κυκλοφόρησαν λοιπόν μας τα πλάσαραν σαν life time αποθηκευτικό μέσο.. 1
kostas_dr Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2012 Πράγματι, ούτε εγώ το πρόσεξα όταν αγόρασα τώρα τελευταία ένα πακετάκι 10άδας DVD+ DL TDK. Βέβαια ακόμα δεν έχω κάνει κάποια εγγραφή, οπότε δεν μπορώ να κρίνω αν η ποιότητα έχει πέσει ή όχι.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα