alfas Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2012 Αποφάσισα λίγο αργά, αλλά λόγω άλλων υποχρεώσεων, να συνεχίσω και να ολοκληρώσω τα αγγλικά μου! Είχα σταματήσει το 1998 στη τάξη του Lower αλλά δεν έδωσα ποτέ τις εξετάσεις. Χτές και σήμερα έψαχνα σχολές που έχουν τμήματα για ενήλικους. Βρήκα κάποιες σχολές και ήθελα να ρωτήσω, αν έχετε να μου προτείνετε κάποιο απο τα τόσα εκπαιδευτικά κέντρα που υπάρχουν, που τα έχετε χρησιμοποιήσει εσείς ή δικοί σας και μείνανε ευχαριστημένοι... Σας ευχαριστώ...
sphinxgr Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2012 Προσωπική μου άποψη να ασχοληθείς μόνο με ιδιαίτερα. Στο φροντιστήριο δεν εξειδικεύεται το μάθημα σε σένα και κάνεις άπειρα περισσότερα απο τα απαιτούμενα μαθήματα. Γενικά θα πρότεινα μαθήματα σε φροντιστήριο μόνο σε παιδάκια και αυτό πάλι με επιφύλαξη ps Και φυσικά στα ιδιαίτερα καλό θα είναι να έχεις κάποια καθηγήτρια που στην έχουν προτείνει γιατί πολλές δεν είναι ιδιαίτερα αποδοτικές. Τι περιοχή είσαι?
ApSiMan Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2012 Συμφωνώ με τον sphinxgr. Είμουν σε αντίστοιχη φάση πριν αρκετά χρόνια, πήγα σε φροντηστήριο με τμήμα ενηλίκων (της Ευρωγνώσης) και κατέληξα σε τμήμα ότι να ναι με 2 15χρονα, 2 25άρηδες, 1 30άρη και 2 20άρηδες και μια τρελή καθηγήτρια (άκουγε φωνές μόνη της). Άλλος ο ρυθμός του πιτσιρικά 15ετών άλλος του 30άρη... Το έκοψα εγκαίρως, πήγα σε ιδιαίτερα, σε λιγότερο από χρόνο είχα το prof στα χέρια μου. Βρες από κάναν γνωστό κάποιον καθηγητή/καθηγήτρια για ιδιαίτερα. Σχεδόν ίδια χρήματα θα σου βγει σε βάθος χρόνου. ΑΝ τελικά πας σε φροντηστήριο πήγαινε σε κάποιο που να έχει τμήματα ΜΟΝΟ ενηλίκων (όχι παιδιών και απλά να βγαίνει κ κάνα ενηλίκων). Ψάξε για κέντρα που κάνουν μαθήματα TOEFL,IELTS,GMAT etc. Συνήθως βγάζουν και απλά Αγγλικά. PS μιας και ρωτάς για κέντρα. ξέρω το network.gr από φίλους που έχουν κάνει TOEFL. έμειναν ικανοποιημένοι (με το παραπάνω). νομίζω συνεργάζεται με το thepro.gr για Αγγλικά για ενηλίκους. Δεν το έχω δοκιμάσει προσωπικά όμως για να μπορώ να σου δώσω άποψη δικιά μου
*nenya* Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2012 Μπορείς να τσεκάρεις τα φροντιστήρια Γράψας που είναι για ενήλικες. Αλλά αν υπάρχουν τα χρήματα τότε σαφώς ιδιαίτερα.
Vivie05 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2012 Προσωπικα δεν θα σου πρότεινα με τίποτα το γραψα. Είναι πιο πολύ μαρκίζα και λιγότερο ουσία. Πριν 4 χρόνια είχα πάει στο γραψα (πατρα) μασ είχανε 11 άτομα σε μια αίθουσα, ηλικίες από 18 μέχρι 40 και τησ δύο πρωτεσ εβδομάδες σε κάθε μάθημά είχαμε και από άλλη δασκάλα. Την 3 εβδομάδα το είχα κιόλας κόψει. Πάντως και κάτι αλλά παιδιά που ξέρω από το πανεπιστήμιο και έχουν πάει στο γραψα δεν έμεινε σχεδόν κανεισ τουσ ικανοποιημένος. 2
*nenya* Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2012 Ααα μαλακία τότε. Πείτε και κανα άλλο για ενήλικες!
alfas Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2012 Σας ευχαριστώ όλους... εχω ψάξει και εχω βρει κάποια μέσω internet. Ιδιαίτερα νομίζω ρε γαμώτο θα μου βγούν παραπάνω τα χρήματα αλλά θα το ψάξω να δω. Στην περιοχή του Πειραιά είμαι φίλε sphinxgr
dragonver Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2012 Δεν είμαι από Αθήνα αλλά τα Ευρωδιάσταση μου είχε πει ένας γνωστός μου που μένει Αθήνα ότι είναι καλά. Μπήκα μια μέρα στο site τους και από ότι λένε τουλάχιστον είναι πολύ οικονομικό.
Basilhs23___ Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2012 Δεν θέλω να σου προτείνω κάτι συγκεκριμένο. Το μόνο που θα πώ να είσαι πολύ προσεκτικός και πονηρός σε κάτι φροντηστήρια που διαφημίζουν οτι έχουν π.χ 80% επιτυχία ή σου λένε lower από το 0 σε ένα χρόνο και διάφορα τέτοια. Πήγα στο φροντηστήριο που αναφέρει ο ακριβώς από πάνω και διαπίστωσα οτι τα περισσότερα είναι απάτη. 1
alfas Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2012 Μάλιστα... Σύντομα θα σας γράψω αυτά που εχω βρει ψάχνοντας.... 1
alfas Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2013 Μετά απο ψάξιμο(και μετά απο πρόταση παλιάς καθηγήτριας αγγλικών) πήγα και ενημερώθηκα σε φροντιστήριο ΕΥΡΩΟΡΙΖΩΝ. Τα τμήματα (τουλάχιστον στου Πειραιά) είναι μόνο ενηλίκων 5 ατόμων. Όπως είχα αναφέρει ήθελα να συνεχίσω και να ολοκληρώσω τις σπουδές στη τάξη του Lower. Θα σας αναφέρω τώρα τις παροχές αυτού του φροντιστηρίου αν ενδιαφέρεται κάποιος στο μέλλον να ξέρει... Καταρχάς, υπάρχουν τμήματα Β1 και Β2 (το Β2 είναι πιο προχωρημένων στα Αγγλικά) Έχει πρωινά,απογευματινά και βραδινά τμήματα. Για το Β1 είναι 5 ωρες τη βδομάδα και τους προχωρημένους είναι 3 ωρες τη βδομάδα. Δεν έχει εγγραφη, αλλά το μήνα το δίνει 120ευρώ για το Β1 και 125 για το Β2 και διαρκούν 7μήνες. Με 90ευρώ κάνεις μια ξένη γλώσσα(Γαλλικά,Γερμανικά,Ιταλικά,Ισπανικά) και κάνεις το πρώτο επίπεδο και ύστερα έχει 50% εκπτωση στη δεύτερη Έχει 40% εκτπωση σε ECDL/KEYCERT/H-Y ΔΩΡΕΑΝ 1 ενότητα του ADVANCED ΔΩΡΕΑΝ ΜΟCK EXAMS σε ολα τα διπλώματα ΔΩΡΕΑΝ χρήση Internet ΔΩΡΕΑΝ εκμάθηση τυφλού συστήματος (σε ελληνική και λατινική δακτυλογραφία) και το σημαντικότερο για εμένα είναι το ΕΓΓΥΗΣΗ ΣΠΟΥΔΩΝ. Σε περίπτωση αποτυχίας ΔΩΡΕΑΝ η παρακολούθηση μαθημάτων μέχρι την αμέσως επόμενη εξεταστική Το τελευταίο το θεωρώ σημαντικό λόγω του οτι εγω ξεκινάω αυτή τη βδομάδα δεν νομίζω να προλάβω να είμαι έτοιμος μέχρι το Μαη που δίνεται το Lower... Αυτά...
takjar Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2013 Δεν έχει εγγραφη, αλλά το μήνα το δίνει 120ευρώ για το Β1 και 125 για το Β2 και διαρκούν 7μήνες. Με 90ευρώ κάνεις μια ξένη γλώσσα(Γαλλικά,Γερμανικά,Ιταλικά,Ισπανικά) και κάνεις το πρώτο επίπεδο και ύστερα έχει 50% εκπτωση στη δεύτερη Μπερδεύτικα εδώ... Αυτά τα B1 B2 είναι για προαιτημασία για κάποιο proficiency ή είναι ας μάθουμε αγγλικά; Είναι σαν 120 ευρώ η βάση και έξτρα 90 ευρώ εάν θες για προετοιμασία για εξέταση; Δεν πολυβγάζω νόημα από αυτά που γράφεις. Αυτές τις πληροφορίες τις βρήκες απλώς στο internet ή τις έχεις σε συμβόλαιο; Προσοχή στην εγγύηση Σπουδών μπορεί να έχει αρκετές σειρές με όρους. (βλέπε 4ο bullet) Θέλω να μου πείτε την γνώμη σας για το Γραψα και εναλλακτικές κοντά στο Χαλάνδρι. Διότι έχει αρχίσει εδώ και μια βδομάδα η κοπελιά μου στο Γραψα και τις έχουν κάνει αρκετά "νερά" Συνοψίζω τα νερά: Δεν τις είπαν ότι χρειάζεται εγγραφή 65 ευρώ, όταν συμφώνισαν την τιμή. Δεν τις είπαν ότι δεν συμπεριλαμβάνονταν τα βιβλία και ότι θα πρέπει να πάρει συγκεκριμένα βιβλία (αξίας 100 ευρώ όλα μαζί) Παρότι ξεκινάει λίγο αργά και μπαίνει στο τμήμα (θα κάνει 6 μήνες αντί για 8 μήνες μαθήματα) η συνολική χρέωση είναι 60 ευρώ μόνο κάτω από τους άλλους που ξεκινήσαν 2 μήνες νωρίτερα. (έχουμε συμπεριλάβει εκπτώσεις φοιτητικές κλπ). Δηλαδή ουσιαστικά θα πληρώσει τα ίδια περίπου λεφτά συνολικά για 2 μήνες λιγότερους. Όσον αφορά την εγγύηση σπουδών που τις πρόσφεραν δεν τις εξήγησαν ποτέ τους όρους.Οι όροι είναι συνοπτικά: να μην κάνει παραπάνω από 5 απουσίες. Να περάσει σε όλα τα test που θα γίνονται στο μάθημα. Να δώσει και τα δύο Proficiency (Cambridge και Michigan) Η τιμή της προσφοράς που τις κάνανε είναι 980 ευρώ για 6 μήνες μαθημάτων χωρίς τα εξέταστρα και χωρίς τα βιβλία. Δηλαδή βγαίνει 163 ευρώ το μήνα
gigisoni Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2013 Καλά μιλάμε πολύ κλέφτες στην Ελλάδα.... Εδώ Βέλγιο πληρώνεις τις 120 (γεμάτες) ώρες μάθημα ξένης γλώσσας από 25 μέχρι 150 ευρώ το ανώτερο. Συνήθως κανά 90άρι είναι, μέσος όρος, κανά 50άρι αν είσαι άνεργος. Και τα βιβλία και οι φωτοτυπίες πληρωμένα. Και καμιά σχέση το επίπεδο σπουδών με το χάλια επίπεδο των ελληνικών φροντιστηρίων..... 1
takjar Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2013 Βρετανικό συμβούλιο. Πολύ ενδιαφέρουσα πρόταση. Σε ευχαριστώ πολύ για την προσθήκη! Το έψαξα τώρα και βλέπω ότι κάνει τετράμηνες προετοιμασίες με περίπου 12 άτομα (μέχρι το πολύ 14) με 950 ευρώ το τετράμηνο εάν πληρώσεις στην αρχή σε μία δόση, με 1100 εάν πληρώσεις σε 2 δόσεις ενώ με 1200 εάν πληρώσεις σε 4 δόσεις. Και πάλι πιο φτηνά από ιδιαίτερα, αλλά ....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα