Swimmer21 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2012 Μολις ειδα την ταινια και μου αρεσε αρκετα.. ομως τι εγραφε το χαρτακι για το οποιο εγινε ολη αυτη η φασαρια; Ηταν απλα ενα δημιουργημα ωστε να στηριξουν την ροη της ταινιας ή το εξηγησανε αργοτερα; Εψαξα στο Google αλλα δεν βρηκα κατι..
..MementoMori.. Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2012 Δεν μας λεει τι εγραφε το χαρτι.
Swimmer21 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2012 Απλα οταν τον ρωτησαν αν θυμαται τι ειχε γραψει στο πισω μερος του χαρτιου, εκεινος ειπε οτι εγραφε τις βλακειες που πεταγανε σαν παρεα για να τις θυμαται.. (μπροστα εγραψε καποιες συμβουλες για το hollywood, περισσοτερο Angelina Jolie κλπ) Πως γινεται απο τις βλακειες που εγραφε να προκυψει μια τοσο σημαντικη ανακαλυψη;
..MementoMori.. Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2012 Μπορει να μην ηταν καποια ανακαλυψη. Μπορει να ηταν απλα μια φραση η οποια θα γινοταν τροπος ζωης και θα καθοδηγουσε τις επομενες γενιες. Τουλαχιστον εγω ετσι το καταλαβα. Ειναι και η πιο πιθανη εκδοχη, αν σκεφτεις ποσες βλακειες και μοδες εχουμε περασει τα τελευταια χρονια (βλεπε YOLO). Απλα στην ταινια, ο,τι ηταν αυτο που εγραψε, ειχε θετικες επιπτωσεις στην κοινωνια. 1
DeadOrganPlayer Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2012 Πως γινεται απο τις βλακειες που εγραφε να προκυψει μια τοσο σημαντικη ανακαλυψη; Δε νομίζω ότι πρέπει να στέκεσαι τόσο σε αυτό... η ταινία ήταν χιουμοριστική, το τι έγραφε το χαρτί δεν είναι ζωτικής σημασίας.
Sellers Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2012 Μπορει να ηταν απλα μια φραση η οποια θα γινοταν τροπος ζωης και θα καθοδηγουσε τις επομενες γενιες. Εγώ είχα την εντύπωση ότι το χαρτί έγραφε τον τρόπο για να ταξιδέψεις στο χρόνο. Ότι και καλά με τις τόσες βλακείες που γράψαν το πετύχαν καταλάθος.
DeadOrganPlayer Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2012 Τι σε κάνει να το πιστεύεις αυτό?
Sellers Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2012 Τι σε κάνει να το πιστεύεις αυτό? Τώρα που το σκέφτομαι δεν ξέρω να σου πω την αλήθεια. Αλλά όταν τελείωσα την ταινία είχα μια αίσθηση ότι ήταν ξεκαθαρο κι'όλας ότι αυτό έγραφε.
DeadOrganPlayer Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2012 Τώρα που το σκέφτομαι δεν ξέρω να σου πω την αλήθεια. Αλλά όταν τελείωσα την ταινία είχα μια αίσθηση ότι ήταν ξεκαθαρο κι'όλας ότι αυτό έγραφε. Μήπως ήταν απλά μία στιγμή deja vu την οποία βίωσες και όχι κάτι που στη πραγματικότητα ήθελε να περάσει η ταινία?
Sellers Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2012 Μήπως ήταν απλά μία στιγμή deja vu την οποία βίωσες και όχι κάτι που στη πραγματικότητα ήθελε να περάσει η ταινία? - Τι να πω γιατρέ, πολύ πιθανό... 1
TheELF Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2012 Απλα οταν τον ρωτησαν αν θυμαται τι ειχε γραψει στο πισω μερος του χαρτιου, εκεινος ειπε οτι εγραφε τις βλακειες που πεταγανε σαν παρεα για να τις θυμαται.. (μπροστα εγραψε καποιες συμβουλες για το hollywood, περισσοτερο Angelina Jolie κλπ) Πως γινεται απο τις βλακειες που εγραφε να προκυψει μια τοσο σημαντικη ανακαλυψη; Μπορει να μην ηταν καποια ανακαλυψη. Μπορει να ηταν απλα μια φραση η οποια θα γινοταν τροπος ζωης και θα καθοδηγουσε τις επομενες γενιες. Τουλαχιστον εγω ετσι το καταλαβα. Ειναι και η πιο πιθανη εκδοχη, αν σκεφτεις ποσες βλακειες και μοδες εχουμε περασει τα τελευταια χρονια (βλεπε YOLO). Απλα στην ταινια, ο,τι ηταν αυτο που εγραψε, ειχε θετικες επιπτωσεις στην κοινωνια. So done to death
..MementoMori.. Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2012 Τωρα που μου θυμισες το Bill and Ted, ειμαι ακομα πιο σιγουρος οτι κατι τετοιο θα ειχε στο μυαλο του ο σεναριογραφος.
Swimmer21 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2012 Μπορει να καταλαβει κανεις τι μπορει να λεει? Νομιζω πως στην αρχη της 2ης σειρας πανω αριστερα λεει "Dear" και εχω την εντυπωση πως πανω δεξια ειναι ενα σταυροδρομι με ενα Χ σε τετραγωνο.. ισως ειναι το μπαρ που πηγαν.. Και μετα καθε παραγραφος εχει ενα τικ μπροστα της, σαν βηματα.. νομιζω πως ειναι τα βηματα για να κανουν ταξιδι στο χρονο, ισως να το εγραψε και καποιος αλλος εαυτος τους απο το μελλον, που πηγε στο τραπεζι ενω εκεινοι ηταν στην τουαλετα ή στο ντουλαπακι.. μπορει ετσι να εξηγειται γιατι να σκισουν το χαρτι και να το αφησουν στο τραπεζι και δεν το αφησαν απλα μεσα στο μπλοκακι.. Αν εχει καποιος την ταινια σε blu-ray ποιοτητα θα φαινεται σιγουρα..
DeadOrganPlayer Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2012 Αν εχει καποιος την ταινια σε blu-ray ποιοτητα θα φαινεται σιγουρα.. Καλό το blu ray αλλά μην υπερεκτιμάμε και τις δυνατότητές του.
Swimmer21 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2012 Καλό το blu ray αλλά μην υπερεκτιμάμε και τις δυνατότητές του. Σιγουρα φαινεται, υπαρχει κι αλλη σκηνη που δεν εχει χυθει η μπυρα ακομα και φαινεται καλυτερα.. απλα η ποιοτητα που εχω εγω δεν ειναι και πολυ καλη..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα