Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Η TV είναι κανονικά σε Ευρεία φόρμα, το πρόβλημα πρέπει να είναι από το PC αλλά δεν ήξερα που να κάνω το θέμα. Το έχω από hdmi σε hdmi με την on board κάρτα γραφικών μιας μητρικής (Gigabyte-GA-Z68MX-UD2H-B3) ότι ανάλυση και να δοκιμάσω δεν έχει κανένα αποτέλεσμα.. Η τηλεόραση είναι μια παλιά bravia KDL-32U2530, δεν έχει και πολλές ρυθμίσεις στο μενού.. Αν γνωρίζει κανείς θα ήμουν ευγνώμων.. Ευχαριστώ

Δημοσ.

Δες να απενεργοποιήσεις τυχών zoom και να έχεις το aspect ratio στο αυθεντικό και τα δυο από την tv,αλλά δες και από την κάρατ γραφικών αν έχει ζοομ.

Δημοσ.

Στις ρυθμίσεις της κάρτας δεν βρίσκω επιλογή για zoom και στην tv δεν υπάρχει. Η κάρτα που φοράει η μητρική από ότι είδα είναι μια Intel HD Graphics 2000, το αναφέρω σε περίπτωση που βοηθήσει κανέναν

Δημοσ.

H τηλεόραση, μήπως έχει μενού επιλογής προβολής εικόνας; (πχ ευρεία, σίνεμα, 4:3 κλπ)

Αν ναι, ενδέχεται να έχει και επιλογή pc που θα είναι για την προσαρμογή της εικόνας όταν συνδέεται με υπολογιστή και γενικά παίξε με τις ρυθμίσεις της τηλεόρασης και όχι του pc...

Δημοσ.

Η τηλεόραση επειδή είναι αρκετά παλιά δεν έχει πολλές επιλογές για τις πηγές εξόδου.. Επιλογή προβολής εικόνας έχει αλλά για κάποιο λόγο δεν επιτρέπεται στο hdmi, μπαίνει αυτόματα σε ευρεία.

Δημοσ.

Πως μπορώ να ρυθμίσω το οριζόντιο και κάθετο μέγεθος της οθόνης στο PC; Η τηλεόραση δεν μου έχει τέτοια επιλογή και είναι ήδη ρυθμισμένη σε 720p.

Δημοσ.

Καλύτερα έτσι αλλά μου τα κόβει γύρω γύρω.. (να φανταστείς το κουμπί της έναρξης είναι μισό)

απο την καρτα γραφικων μικρυνε λιγο την αναλυση και θα φαινονται ολοκληρα.δηλαδη π.χ αντι για 1366χ768 καντο 1300χ700 περιπου.λογικα θα σου δειχνει τετοια αναλυση

Δημοσ.

Στο intel control panel υπάρχει επιλογή custom resolution αλλά δεν μου επιτρέπει. Γράφει "You have entered an invalid value. Refer to the manufacturer's manual to determine the supported values for this display device."

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Από ότι έψαξα το πρόβλημα που αντιμετωπίζω λέγεται overscan.. Δεν μπορώ όμως να βγάλω άκρη ούτε με DTD Calculator ούτε με Powerstrip.. Μπορεί κάποιος να βοηθήσει;

Επεξ/σία από stimuli

Παρακαλούμε συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Θα είστε σε θέση να αφήσετε σχόλιο αφού συνδεθείτε

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...