CyberCr33p Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2012 Ερώτηση προς γνώστες: Οκ κάνανε επίθεση στο GoDaddy και ρίξανε όσες σελίδες είναι σε host δικό τους με DDOS ή άλλη μέθοδο. Το δικό μου site όμως που είναι σε άλλο host (το οποίο και δεν έπεσε ποτέ) αλλά είχα μόνο πάρει το domain από αυτούς γιατί σταμάτησε να λειτουργεί; Θέλω να πως γιατί σταμάτησαν να λειτουργούν τα domains που έχουν κατοχυρωθεί από το GoDaddy ανεξάρτητα από το host; Ενημερώθηκαν ψευδώς οι DNS για τα domain που διαχειρίζεται το GoDaddy ή κάτι δεν έχω καταλάβει για τη λειτουργία του συστήματος; Τι nameservers χρησιμοποιούσες; Του GoDaddy ή του webhost σου;
alcemist Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2012 Το domain το κατοχύρωσα στο GoDaddy και το έκανα link με το host μου. Αυτό που δεν καταλαβαίνω είναι το πώς πέφτοντας το GoDaddy αυτομάτως σταματούν να λειτουργούν όλα τα ονόματα που συνδέονται με αυτό. Τα κατά τόπους DNS servers δεν είναι ανεξάρτητα; Γιατί πρέπει να μιλήσουν με το GoDaddy για να συνδέσουν το όνομα με την IP του host κάθε φορά που κάποιος μπαίνει στο site μου?
frap73 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2012 Το domain το κατοχύρωσα στο GoDaddy και το έκανα link με το host μου. Αυτό που δεν καταλαβαίνω είναι το πώς πέφτοντας το GoDaddy αυτομάτως σταματούν να λειτουργούν όλα τα ονόματα που συνδέονται με αυτό. Τα κατά τόπους DNS servers δεν είναι ανεξάρτητα; Γιατί πρέπει να μιλήσουν με το GoDaddy για να συνδέσουν το όνομα με την IP του host κάθε φορά που κάποιος μπαίνει στο site μου? Στο'πα και παραπάνω, στο ξανάπε και ο φίλος πριν. Άλλη μια φορά: Προφανώς η DNS ζώνη του domain που κατωχύρωσες εξυπηρετείται από τους DNS servers του GoDaddy ("έκανα link το host μου" λες...). Έτσι αν κάποιος δε μπορεί να επικοινωνήσει με το GoDaddy πρακτικά δε μπορεί να κάνει resolve και το www.mitsos.com που έχεις. Εάν είχες δικό σου DNS server να τρέχει κάπου αλλού (ας πούμε στο VM που νοικιάζεις) να εξυπηρετεί σαν primary (ή secondary) το domain σου, τότε δε θα αντιμετώπιζες πρόβλημα.
JohnXarxas Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2012 Πως μπορώ να μάθω αν η τάδε σελίδα υπάγεται στο godaddy? π.χ. χθες είχαν πρόβλημα δύο σημαντικές υπηρεσίες που χρησημοποιώ listen2myradio.com caster.fm
chrism4111 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2012 Ακόμα δεν μπορώ να καταλάβω γιατί πάνε να φορτώσουν ευθύνες σε μια ομάδα (Anonymous) που ουσιαστικά δεν υπάρχει. Οι Anonymous ποιοι είναι ρε παιδιά?... Εκπροσωπείται από κάποιο υπαρκτό πρόσωπο?. Θα μου πείτε το όνομα τους και το σύμβολο τους. Θα γελάσω. Και για ποιο λόγο να μην κρύβετε από πίσω ένας κυβερνητικός οργανισμός να δίνει στόχους και να την "πατάν" απλοί και αθώοι άνθρωποι οι οποίοι ήθελαν να κάνουν την κ..α τους χακάροντας και συμμετέχοντας σε τέτοιες ενέργειες. Μου αρέσει που έχουν και επίσημο λογαριασμό Twitter και ενημερώνουν ότι δεν έκαναν (???αυτοί???) την ζημιά ..... Για γέλια ...... Απλά κάποιος δεν τα είχε καλά με το goDaddy και ήθελε να κάνει ζημιά. Τώρα αυτός ο κάποιος πρέπει να μαντέψουμε ποιος είναι.( Εταιρίες? οργανισμοί? Κυβερνήσεις? Το ίδιο το goDaddy?). H καραμέλα με τους Anonymoys έλιωσε στα στόματα όλων μας. Ας βρουν κάτι άλλο τώρα.
Captain Nemo Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2012 Δεν νομίζω να ηταν οι Anonymous εγώ τους γνωστούς άγνωστους υποπτεύομαι που είναι σε όλα μέσα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα