kostas_dr Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2012 Γεγονός είναι ότι μερικές φορές θέλει αρκετό ψάξιμο για να βρεις τους σωστούς υπότιτλους. Βέβαια υπάρχουν και περιπτώσεις που δεν τους βρίσκεις με τίποτα.
micos000 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2012 Το πρόβλημα σου ήταν εξ αρχής ότι έψαχνες υπότιτλους για dvd rip ενώ είχες την hdtv rip έκδοση η οποία μάλλον είναι ριπαρισμένη από τηλεοπτικό κανάλι μέσω mpeg4 αποκωδικοποιητή. Προφανώς είχε και κάποια κοψίματα ενδιάμεσα και ίσως να μην ξεκινούσε όπως και η αντίστοιχη έκδοση για dvd. Σε γενικές γραμμές να δίνεις σημασία στο όνομα του αρχείου γιατί δίνει στοιχεία για το τι υπότιτλους θα χρειαστείς. Εγώ στην θέση σου θα πήγαινα για την dvdrip έκδοση γιατί η hdtv είναι upscaling καθώς δεν νομίζω να υπάρχει bd έκδοση της ταινίας.
kostas_dr Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2012 Αν είναι upscaling δεν θα είναι ελαφρώς καλύτερη απ' το απλό avi των 700MB;
micos000 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2012 Όχι. Αν είναι upscaling από το απλό dvdrip αρχείο δεν κερδίζεις τίποτα. Μόνο χώρο χάνεις.
duckino Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2012 Το πρόβλημα σου ήταν εξ αρχής ότι έψαχνες υπότιτλους για dvd rip ενώ είχες την hdtv rip έκδοση η οποία μάλλον είναι ριπαρισμένη από τηλεοπτικό κανάλι μέσω mpeg4 αποκωδικοποιητή. Προφανώς είχε και κάποια κοψίματα ενδιάμεσα και ίσως να μην ξεκινούσε όπως και η αντίστοιχη έκδοση για dvd. Σε γενικές γραμμές να δίνεις σημασία στο όνομα του αρχείου γιατί δίνει στοιχεία για το τι υπότιτλους θα χρειαστείς. Εγώ στην θέση σου θα πήγαινα για την dvdrip έκδοση γιατί η hdtv είναι upscaling καθώς δεν νομίζω να υπάρχει bd έκδοση της ταινίας. Οχι πως ειδα ολη την ταινια , αλλα οι υποτιτλοι μοιαζουν να ειναι "κουτι".Παντως οντως η ποιοτητα θα λεγε κανεις οτι δε φαινεται να ειναι 720.Οχι πως δεν ειναι καλη αλλα εχω δει αρκετες ταινιες σε 720 με κορυφεα ποιοτητα εικονας και αυτη απλα ... δεν ειναι κατι τετοιο. Edit: Απο DVDRip παντως ειναι σαφως καλυτερη.Χωρις τετραγωνακια εννοω!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα