Electra K. Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2012 Καλησπέρα, γράφω πρώτη φορά και ζητάω συγνώμη αν έχω κάνει κάποιο λάθος με την διαδικασία. Έχω έναν εξωτερικό σκληρο δίσκο συνδεδεμένο με τον Μac μου.Είναι μοιρασμένος στην μέση, τον μισό τον χρησιμοποιώ για αποθήκευση αρχείων και τον άλλο μισό για το time machine. Θέλω να καταργήσω το time machine (το οποίο έτσι και αλλιώς δεν λειτουργεί) και να χρησιμοποιώ ολόκληρο τον δίσκο σαν μέσο αποθήκευσης. Αλλα δεν έχω ιδέα πως να το κάνω. Θα το εκτιμούσα πολυ αν γνωρίζει κάποιος και μου πει την διαδικασία που πρέπει να ακολουθήσω. Ευχαριστω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ozelot Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2012 Γιατί να καταργήσεις το Time Machine ; μπορεί να αποδειχθεί σωτήριο στην άτυχη στιγμή. Βασικά γιατί δεν λειτουργεί, που είναι το θέμα ;. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MoviemakerGr Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2012 Ένας απλός κ σίγουρος τρόπος είναι αυτός πιο κάτω δηλαδή να κρατήσεις κ το δεύτερο παρτιτιον. Οπότε επιλέγεις το αντίστοιχο παρτιτιον του time machine (σε εμένα win7) και μετά erase. Μέτα αφού δεν το θέλεις το time machine μπορείς κ να τα απενεργοποιήσεις εντελώς. Fig 1 Fig 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Electra K. Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2012 Μέλος Share Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2012 Kαλημέρα, σας ευχαριστώ πολύ. Τελικά αυτό έκανα "moviemakerGR" To time machine δεν το χρειάζομαι γιατί έτσι και αλλιώς τα σημαντικά αρχεία τα έχω σε διάφορα σημεία αποθηκευμένα και επειδή έχω το κακό συνήθειο να μην πετάω τίποτα έφτασε στο σημείο ο υπολογιστής να σέρνεται και χρειαζόμουνα χώρο.Δεν μου άνοιγε καν άρχεια σε photoshop και illustrator. Για να τρέχει πιο γρήγορα θα πρέπει να βάλω επιπλέον μνήμη?Έχτε ιδέα πόσο περίπου θα μου κοστίσει κάτι τέτοιο? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MoviemakerGr Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2012 Αν μας πεις πιο μηχάνημα έχεις,θα βοηθήσουμε κ περισσότερο.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Electra K. Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2012 Μέλος Share Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2012 Σωστό και αυτο iMac OS X 10.6 Snow Leopard Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MoviemakerGr Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2012 Για ξαναπροσπάθησε.. > http://support.apple.com/kb/HT1758 Αφού είσαι όμως ακόμα με snow νομίζω ότι είναι περισσότερο θέμα νοικοκυρέματος παρά μνήμης.. άντε 50-50 τι θέλω να πω τώρα με αυτό,ότι η μνήμη θα σου δώσει ανάσα αλλά δεν είναι πανάκεια.. πρέπει να βοηθήσεις κ εσύ αφαιρώντας από το μηχάνημα ότι δεν έχεις χρησιμοποιήσει έναν χρόνο τώρα.. στο κόστος τώρα,αν έχεις κάποιον τεχνικό που ασχολείται με Mac και είναι κ λίγο φίλος θα σου έρθει αρκετά φτηνά,αν πας τυχαία η σε αντιπροσωπία εκεί θα είναι πολύ διαφορετικά.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ozelot Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2012 To time machine δεν το χρειάζομαι γιατί έτσι και αλλιώς τα σημαντικά αρχεία τα έχω σε διάφορα σημεία αποθηκευμένα Μιας και προφανώς είσαι νέα στον κόσμο των Mac, το Time Machine backup δεν έχει καμία σχέση με την επιμέρους αποθήκευση αρχείων. Πάντα κατά την γνώμη μου, δώσε άμεση προτεραιότητα σε ένα συστηματικό Time Machine backup. Λεπτομέρειες μπορείς να δεις εδώ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Electra K. Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2012 Μέλος Share Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2012 Κατάλαβα..... καλά θα ξεκινήσω αρχικά με το νοικοκύρεμα και ιιιιιισως κάααααααποια στιγμή του προσθέσω και μνήμη. Σε ευχαριστώ πολύ για την βοήθεια.Ααααα και κάτι τελευταίο οι Mac χρειάζονται κάτι αντίστοιχο με την ανασυγκρότηση δίσκου που κάνοθνε στα pc? Όπως θα έχεις καταλάβει είμαι τελείως άσχετη με τεχνικά θέματα. Και παλι σε ευχαριστώ Ozelot καταλαβαίνω τι θες να μου πεις για το time machine απλά σε αυτή την φάση χρειάζομαι χώρο και επειδή οι καιροί είναι δύσκολοι....ελπίζω βέβαια να μην γίνει καμία στραβή και τρέχω μετα Aς σουλουπώσω λίγο τα αρχεία μου και το επαναφέρω αργότερα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MoviemakerGr Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2012 Όχι δεν χρειάζονται ανασυγκρότηση απλά η Apple δεν έχει εξοπλίσει και με τους γρηγορότερους δίσκους τα μηχανήματα της. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ozelot Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2012 Ozelot καταλαβαίνω τι θες να μου πεις για το time machine απλά σε αυτή την φάση χρειάζομαι χώρο και επειδή οι καιροί είναι δύσκολοι....ελπίζω βέβαια να μην γίνει καμία στραβή και τρέχω μετα Aς σουλουπώσω λίγο τα αρχεία μου και το επαναφέρω αργότερα Ελπίζω να μην χρειασθεί να τρέξεις "στα καλά καθούμενα". Για σουλούπωμα, ρίξε μια ματιά εδώ και εδώ και βέβαια τα λέμε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Electra K. Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2012 Μέλος Share Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2012 Eυχαριστώ πολύ, θα τα εφαρμώσω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα