Bigi444444 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2012 Δεν είναι ανάγκη να θεωρείσαι casual gamer βρε παιδιά αν παίζεις σε τηλεόραση.Τι ταμπέλιασμα είναι πια κι αυτό; 1
ondine Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2012 Ρε παιδιά σας δουλεύει; Όλο κολλήματα μου παρουσιάζει όταν είμαι με το 360 gamepad, πρέπει να κουνώ το ποντίκι κάθε λίγο και λιγάκι. Τελικά κρασάρει όλο το Steam. Beta είναι βέβαια, απλά δίνω τις εντυπώσεις μου. @Bigi44444: γούστα είναι και συνήθεια, προσωπικά όποτε παίζω με χειριστήριο το κάνω για χαλαρό gaming
21century Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2012 Εχει καθόλου να κατεβάσουμε δωρεάν παιχνίδια για τους μη έχνοντες?
panther_512 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2012 Παιδιά, το θέμα του νέου UI δεν έχει να κάνει με τις κονσόλες, ούτε χάνει από τη hardcore-ίλα" του το PC gaming. Αντίθετα είναι για να βοηθήσει την επέκταση της χρήσης του PC πέραν του κόμπο καρέκλα-γραφείο-μόνιτορ. Όλο και περισσότεροι πλέον μεγαλώσαμε, έχουμε τα δικά μας σπίτια (δηλαδή δεν έχουμε τους γονείς πάνω από τα κεφάλια μας, ώστε να κλειδωνόμαστε στο δωμάτιό μας, τουλάχιστον έτσι έκανα εγώ) και έχουμε για PC gaming room το σαλόνι μας και για μόνιτορ την μεγάλη τηλεόραση. Το target group στο οποίο απευθύνεται αυτό το νέο UI, δεν είναι περισσότερο casual, εκτός και αν υπάρχει κάποιος εδώ μέσα που με θεωρεί παράδειγμα casual gamer, επειδή έχω το PC στο σαλόνι ενωμένο στη τηλεόραση. Φυσικά και θα πάρει και κόσμο που είναι console gamers και μάθαν εξ'αρχής να βρίσκονται στο σαλόνι ή στην μεγάλη τηλεόραση. Η κίνηση της Valve είναι πολύ καλή, διότι όσο αυτονόητο και αν θεωρούμε τη δυνατότητα χρησιμοποίησης της TV για το PC gaming, πάρα πολλοί developers το αγνοούνε, δημιουργώντας προβλήματα. Αν δεν το καταλάβατε, πολλά πράγματα που μέχρι πριν λίγα χρόνια τα θεωρούσαμε αυτονόητα, πλέον δεν είναι. Καταντήσαμε να κάνουμε χαρούλες αν ένα παιχνίδι στο PC έχει graphic settings στα options!
ondine Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2012 Νομίζω είναι θέμα γούστου, δεν είναι "εξέλιξη" στη ζωή ενός gamer να πάει στο σαλόνι. Και με τα δέκα κουμπιά και δύο μοχλούς ενός χειριστηρίου δεν ξέρω πως μπορείς να αντιμετωπισεις κάποιο με εκατό κουμπιά και ποντίκι. Θέμα γούστου είναι τέλος πάντων. Δε βλέπω όμως σχόλια για το Big Picture, σας δουλεύει; @21century: Εδώ και λίγο καιρό έχει free-2-play το Steam: http://store.steampowered.com/genre/Free%20to%20Play/ Επίσης υπάρχουν διάφορα δωρεάν παιχνίδια: http://forums.steampowered.com/forums/showthread.php?t=851573
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα