chill Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2012 Το λοιπόν. Το g35 headset μου τον τελευταίο καιρό μου έκανε κάποια νερά, ήτοι χάλια ήχος και πριν δυο εβδομάδες περίπου μου χάλασαν. Απόδειξη δεν κατάφερα να βρω....και δεν ήμουν απολύτως βέβαιος αν ήμουν εντός εγγύησης (τα αγόρασα είτε Πάσχα είτε Xmas 2010). Επικοινώνησα με το support της εταιρίας μέσω email και αφού τους έστειλα όλα τα απαραίτητα στοιχεία που μου ζήτησαν εκτός της απόδειξης, σήμερα μου έγκριναν την αντικατάσταση και μου απέστειλαν ήδη ένα ολοκαίνουργιο headset. Επειδή όλο παράπονα διαβάζουμε για εταιρίες, είπα να καταθέσω την εμπειρία μου από τα πάρε δώσε μου με την logitech. Δεν με κούρασαν στο ελάχιστο και καθόλη την επικοινωνία που είχα μαζί τους για περίπου μια εβδομάδα το μόνο που αποκόμισα ήταν πως ήθελαν να με εξυπηρετήσουν κατά τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Είμαι πελάτης τους για πάρα πολλά χρόνια σε όλα ανεξαιρέτως τα περιφεριακά μου (κάτοχος g19, και g9x στο υπάρχων σύστημα) αρκετά ικανοποιημένος και με τέτοιο CS.....δεν υπάρχει περίπτωση να μην τους προτιμήσω και στο μέλλον. /respect 2
kostastnt Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2012 Είναι γνωστό ότι η Logitech είναι αστέρι! Πιο παλιά εδώ διάβασα ότι σε κάποιους έδινε ολόκληρα ζ5500 ακόμα κι αν χάλαγε ένα ηχείο κτλ.! Κι εγώ είχα θέμα με ένα ποντιίκι που επειδή είχα χάσει την απόδειξη μου το άλλαξαν μέσω serial number που φαινόταν ότι είχε ακόμα εγγύηση..
panos2171 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2012 Έχουν αντικαταστήσει και G25 μετά από ενάμησι χρόνο λειτουργείας.
thinlizzy Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2012 Την θεωρώ καλύτερη εταιρεία στο aftersale. Είχα πρόβλημα με το ποντίκι ΜΧ και μου το άλλαξαν με το G700 χωρίς δευτερη κουβέντα και χωρίς απόδειξη.
chill Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2012 Να πω επίσης πως το δέμα που μου έστειλαν, έρχεται με courier (ups) χωρίς καμία απολύτως επιβάρυνση και φυσικά μου έδωσαν tracking number για να βλέπω που βρίσκεται (και πλησιάζειιιιιι Ιταλία atm, άντε να μου έρθει γιατί καλά τα sennheiser που έχω για 2α αλλά δεν είναι headset δεν έχουν mic δηλαδή οπότε και δεν με καλύπτουν για τις gaming activities μου)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα